QUOTE(hesė @ 2008 03 05, 21:08)
Sveikutės

Jau seniai paskaitinėju Jūsų postus, tuo pasiguozdama, kad ne viena tokia ant to svieto esu

Nelabai kam pasakoju apie savo ligą. Žino tik patys artimiausi. Nuo lapkričio mėn. prasidėjo panikos priepuoliai, nerimas, baimė, greitosios ir t.t.
Geriu vaistus ir šiaip ne taip gyvenu. Sunkiausia tai, kad aplinkiniai nelabai supranta. Svoris labai nukrito, tai iš giminės komentarų išgirdau, kad pradėjau "dietintis'' tai todėl ir sverdinėju.
Norėjau mergaitės jūsų paklausti, ar jums yra migrena? Man pastoviai toks jausmas, kad šalmas ant galvos uždėtas, suspausti smilkiniai, galvoje dilkčioja. Ar čia prie streso padarinių galima priskirt, ar dar kokia bjaurybė pas mane įsitaisė?
Sveika.
Galvos skausmas, tai vienas is pagrindiniu simptomu. Bet, asmeniskai as tokio kaipo stipraus skausmo nepatiriu. Man tai daugiau verzimo jausmas smilkiniuose, kaip tu kad rasai - salmas uzdetas. Jei jau geri vaistus, tai tie simptomai liausis ir, Duok Dieve, kad visam laikui. Nes tai bjaurus dalykas, linkes kartotis.
Neliudek labai smarkiai. Matai..? Ne tu viena...daugybe zmoniu su tuo kovoja. Geriau pabandyk izvelgti tame kai ka gero, pvz: kad svoris krenta... O man tai jis labai sparciai auga. Nuo tu negalavimu pradzios per 8 metus apie 15kg priaugau.