Įkraunama...
Įkraunama...

"KUBUS" sultys

Geria arbatytes hipp, paprastas arbatas, kurias geriam mes. Sulciu kubus neduodu, man jos atrodo nepatikimos. Geriam frutekus.
Atsakyti
nepamenu iki kurio laiko pirkau hipp sultis (bet sultis siulom retai,kai buna,kad nieko nenori,tada) iki pusantru gal g.gif
apie 2m. amziu jau pradejom kubusa.
Atsakyti
pagaliau mūsų mažylė pradėjo gerti sultis- bet nei HIPP nei kokių kitų "vaikiškų" neduodam- gryni chemikalai- nematau didelio skirtumo tarp jų ir paprastų pirktinių didelių pokų. Mes duodam: perkam ką tik išspaustas, arba perkam ekologiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes geriam kubus sultytes mums jos thumbup.gif
Atsakyti
o mes nebeduodam sūniukui nei "Kubus" nei "Barborytės" po pokalbio su gydytoja ir prisiskaitytų straipsnių internete. Kitokias sultis kelionei ar pasivaikščiojimuilauke kartais nusiperkam, bet retokai, šiaip spaudžiam natūralias sultis thumbup.gif
Atsakyti
Mazius pagrinde geria tik gryna virinta vandenuka, pasilepina bananinemis kubus sultimis,tiesiog svyti,kai pamato,jog jas i buteliuka pilu.Jis per diena 2 butelius is gertu.Kai sirgo ir nieko nevalge dziaugiaus,kad nors sias sultis plempia.O dabar vel riboju-2 buteliai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 05 03, 16:26)
pagaliau mūsų mažylė pradėjo gerti sultis- bet nei HIPP nei kokių kitų "vaikiškų" neduodam- gryni chemikalai- nematau didelio skirtumo tarp jų ir paprastų pirktinių didelių pokų. Mes duodam: perkam ką tik išspaustas, arba perkam ekologiškas  mirksiukas.gif

kokie ten Hippe chemikalai?

o ka del Kubus gydytoja sake? sudety raso, kad pusiau is konservantu pagaminta. man rodos, Hipas geriau. na arba patiem spaust, tik kad dar ne vaisiu metas.
Atsakyti
Buvau davusi Kubus kelis kart,draugė buvo atnešusi.Bet šiaip pati jų neperku dukrytei.
Atsakyti
As Kubus sultis savo mazyliui duodu praktiskai nuo metu ir dvieju menesiu. Skiedziu jas virintu vandeniu. Nelabai jomis zaviuosi, bet kai vaikas negeria naturaliu (zoleliu) arbatu ar virinto vandens, o jo organizme skysciu trukumas, tai dziaugiuosi, kad nors jas geria.
O kubus sultys skiestos virintu vandeniu, manau, yra tikrai geriau, negu tos vaikisko arbatos.
Ideja del kompoto tikrai liuks, buvau pamirsusi ir jas smile.gif Dziovintu vaisiu kompotas - ir skanu ir sveika. Tikiuosi, kad mano maziukas ji gers mirksiukas.gif
Zodziu, kiek mamu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai duodam.
Atsakyti
QUOTE(Indre223 @ 2008 05 14, 14:11)
mes tai duodam.

drinks_cheers.gif mes ir duodam jos nieko nesiskiria nuo fruteko,o jos labai uzsaldintos,kaip paragavau netnustebau blink.gif
Atsakyti
Kol kas dar schmoll.gif
Atsakyti