gal turite kokiu pastebejimu apie si rajona?
o mes zinokit kazkada buvom nuvaziave i Waltham Abbey. tai zinokit man ten labai patiko
nuostabus didziulis parkas, malunas, dviraciu takeliai, ezereliai... zodziu gamta tiesiog pasaka. kiek pastebejau ir parduotuviu yra. taciau va apie gyventojus nieko nezinau. kazkaip nesinoretu papulti vien tik tarp babaju ar lietuviu
labiausiai man patiko chiswick rajonas, ramybe tokia
lietuviu nedaug tesutikau
dar patinka becktonas tuom kad geri prisiminimai prabunda
siaip del lietuviu gausos nelabai noretusi ten gyvent...bet kita vertus, kurgi tu lietuviu nera
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 03 19, 17:22)
Mes jau 2 metai gyvenam Walthamstow, man visai patinka shopingas ir po turgu pasivaikscioti. Paskutiniu metu atsirado daug lietuviu
. Seniau gyvenau Wembley ir fainos vieteles. O labiausiai tai noriu issikelti is Londono. Galvoju apie Bedford labai man patiko tas miestelis. 
laba,mes irgi Walthamstow,o kur tiksliau?mes netoli nuo koledzo
QUOTE(gabyte00 @ 2008 03 21, 17:42)
O kuri cia Londono dalis?
Gyvenam CROYDONE. Kolkas man cia labai patinka, daug parduotuviu, visokiausiu saliu restoranu, baru, kaviniu, kaip jau kazkas minejo geras vaisiu ir darzoviu turgus, geras susisiekimas, taigi i centra apsipirkineti net neverta vaziuoti. Yra parku, pries keleta dienu radau nedideli, bet grazu ir tvarkinga parka su zaidimu aikstele ir mazyciu botanikos sodeliu netoli East Croydon stoties. Siaip zemelapyje maciau , kad aplink tikrai yra nemazai zaliu vietu, tik reikia suzinoti kaip iki ju nusigauti. Del nusikalstamumo, tai nezinau, kol kas niekas neuzkabino, nenuskriaude, o siaip dienomis ir pavakare jauciuosi gana saugi, nes vaiksto ir patruliuoja daug policininku ir viesosios tvarkos palaikytoju. Labiausiai nepatinkantys cia zmones - juodaodziai paaugliai, kurie ir kelia didziausia triuksma, bet siaip zmones kaip ir bet kur Londone - visokiu spalvu ir rasiu
Pries tai gyvenau BECKTONE - labai faina ir siaip nostalgija, nes pirmi namai Londone. Dar 2 metus gyvenau LEYTONE, nepykit kas ten gyvenat, bet siaubas, labai nepatiko, siuksles, smarve, babaju ir lenku rajonas, vakarais jausdavausi labai nesaugiai, bet kai dar buvau be leliuko ir istisas dienas dirbdavau, tai nelabai rupejo.
Pries tai gyvenau BECKTONE - labai faina ir siaip nostalgija, nes pirmi namai Londone. Dar 2 metus gyvenau LEYTONE, nepykit kas ten gyvenat, bet siaubas, labai nepatiko, siuksles, smarve, babaju ir lenku rajonas, vakarais jausdavausi labai nesaugiai, bet kai dar buvau be leliuko ir istisas dienas dirbdavau, tai nelabai rupejo.
QUOTE(bim-bam @ 2008 03 21, 10:59)
labiausiai man patiko chiswick rajonas, ramybe tokia
lietuviu nedaug tesutikau
dar patinka becktonas tuom kad geri prisiminimai prabunda
siaip del lietuviu gausos nelabai noretusi ten gyvent...bet kita vertus, kurgi tu lietuviu nera

Chiswick'as ir man patinka, tik kad tai brangus rajonas, gal todel ir lietuviu mazokai
QUOTE(mkuisyte @ 2008 03 21, 23:17)
Gyvenam CROYDONE. Kolkas man cia labai patinka, daug parduotuviu, visokiausiu saliu restoranu, baru, kaviniu, kaip jau kazkas minejo geras vaisiu ir darzoviu turgus, geras susisiekimas, taigi i centra apsipirkineti net neverta vaziuoti. Yra parku, pries keleta dienu radau nedideli, bet grazu ir tvarkinga parka su zaidimu aikstele ir mazyciu botanikos sodeliu netoli East Croydon stoties. Siaip zemelapyje maciau , kad aplink tikrai yra nemazai zaliu vietu, tik reikia suzinoti kaip iki ju nusigauti. Del nusikalstamumo, tai nezinau, kol kas niekas neuzkabino, nenuskriaude, o siaip dienomis ir pavakare jauciuosi gana saugi, nes vaiksto ir patruliuoja daug policininku ir viesosios tvarkos palaikytoju. Labiausiai nepatinkantys cia zmones - juodaodziai paaugliai, kurie ir kelia didziausia triuksma, bet siaip zmones kaip ir bet kur Londone - visokiu spalvu ir rasiu
Teko tik viena kart CROYDONE pabuti, bet man jis ispudi padare malonu. Atvaziavus, pasijutau kaip kitame mieste. Gal tas tramvajus man cia taip idomiai pasirode. Siaip, labiausiai siuo metu zinau, vakarus (darbo reikalais tenka pralekt), nors gyvenu Stratforde (rytuose). Lankiausi ir Bectone ir East Hame gyvenau. Is tiesu net nezinau kur noreciau gyventi. Rodesi noriu Stratforde, bet kai apsigyvenau, tai norisi vel kazkur kitur.. Man labai patiktu gyventi kur yra didziule Sainsburys parduotuve, galetu but salia Tesko ir Lidl, nes esu prie ju pripratus. Parkas, tai cia jau savaime suprantama, bet toks dalykas yra visur. Na, ir susisiekimas svarbus. Na, o jei norisi ne tarp babaju ir lenku gyventi, tai manau, tik uz Londono ribu galima rast tokias vietas..
O kas dar gyvenate Stratforde? Ar patinka? Nuo vasaros noreciau kraustytis jau i kita rajoneli, bet neisivaizduoju i koki.. idealaus, rodos nepastebejau...
QUOTE(mkuisyte @ 2008 03 21, 22:17)
Gyvenam CROYDONE.
Sveika, kaimynka
QUOTE(Draidra @ 2008 03 23, 07:13)
Teko tik viena kart CROYDONE pabuti, bet man jis ispudi padare malonu. Atvaziavus, pasijutau kaip kitame mieste. Gal tas tramvajus man cia taip idomiai pasirode. Siaip, labiausiai siuo metu zinau, vakarus (darbo reikalais tenka pralekt), nors gyvenu Stratforde (rytuose). Lankiausi ir Bectone ir East Hame gyvenau. Is tiesu net nezinau kur noreciau gyventi. Rodesi noriu Stratforde, bet kai apsigyvenau, tai norisi vel kazkur kitur.. Man labai patiktu gyventi kur yra didziule Sainsburys parduotuve, galetu but salia Tesko ir Lidl, nes esu prie ju pripratus. Parkas, tai cia jau savaime suprantama, bet toks dalykas yra visur. Na, ir susisiekimas svarbus. Na, o jei norisi ne tarp babaju ir lenku gyventi, tai manau, tik uz Londono ribu galima rast tokias vietas..
O kas dar gyvenate Stratforde? Ar patinka? Nuo vasaros noreciau kraustytis jau i kita rajoneli, bet neisivaizduoju i koki.. idealaus, rodos nepastebejau...
Sveika, mano akimis ziurint, tai idealiausias yra Wimbledonas
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 23, 17:15)
Sveika, mano akimis ziurint, tai idealiausias yra Wimbledonas
ten babaju nerasta, lietuviu taip pat,labai svarus rajonas, nusiskalstamumo nerasta
gyvenau ten ir nvel noriu, bet kai leliukas atsirado, galvoju, kad reikia kur butu nors siek tiek lietuviu (noriu lietuves aukles). Ten tik vienas minusas-brangu.
Na, Wimbledone neteko buti, bet manau dar teks..
QUOTE(Draidra @ 2008 03 23, 22:44)
Na, Wimbledone neteko buti, bet manau dar teks..
Megstu po Londona pasimakaluoti
Jei sakai, kad ten svaru, tai jau man patinka. Tik klausimas, o kame ten brangumas? Kas gi ten brangiau? Nes anksciau visi man kalbejo, kad vakaruose brangu, bet kai dabar pati ten bastausi kiekviena diena, tai matau, kad nieko ten brangiau. Tokios pacios parduotuves kaip East Hame, Stratforde, Oxford circus ir t.t.
Cia Sauth west London (SW 20),as turejau omeny nekilnojamo turto kainas, pvz. ten studio apartment kainuoja apie 200000£.