Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Zanku @ 2011 03 03, 21:20)
gyvenu stratforde smile.gif gal yra gyvenanciu cia ir daugiau?  butu smagu susitikti su tautietem svetur smile.gif

Ka tik pasiskelbiau kad gyvenu Elm parke,o ziuriu kad vakarykstis uzrasas Stratforde.Tai skubu taisyti.Siuo prisijungimu naudojasi ir mano sese,kuri gyvena Stratforde,na o as su savo seimyna gyvenu Elm parke. smile.gif
Atsakyti
gyvenam greenwich rajone, blackheath. labai geras, bet brangus rajonas ax.gif
Atsakyti
sveikos..gal kas is hounslow?visai nieko rajonelis...tik daug labai babaju...
Atsakyti
Sveikos mamytes,
sakykit gal yra ealinge gyvenanciu?atsikraustem su seima,o nieko nepazistu nor s vilku kauk verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip jums vakaru londonas? pvz. northolt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2011 03 27, 07:46)
Sveikos, o kaip jums vakaru londonas? pvz. northolt  ax.gif

kazkada gyvenau,man patiko,tik kamsciau ties white haart ziedo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2011 03 27, 06:46)

Mes keleta kartu buvom Northolt pasisveciuoti tai tikrai nieko rajonas. Tik aisku priklauso kur dirbate ir kaip i darba keliaujate 4u.gif

Mes gyvename netoli Ealing ramiame Northfields rajone. Labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2011 03 27, 11:40)
kazkada gyvenau,man patiko,tik kamsciau ties white haart ziedo  doh.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(MyChoice @ 2011 03 27, 22:00)
Mes keleta kartu buvom Northolt pasisveciuoti tai tikrai nieko rajonas. Tik aisku priklauso kur dirbate ir kaip i darba keliaujate  4u.gif

Mes gyvename netoli Ealing ramiame Northfields rajone. Labai patenkinta  wub.gif

aciu, na pati dar ten nebuvus tai vat ir idomu, nes planuoju ax.gif kiek girdejau mazai ten lietuviu tam rajone,ar tikrai? o kaip aplinka? pradziai aisku be masinos butume.
Atsakyti
Gyvenau Greenforde, dabar persikeliau y Cricklewood smile.gif Zmoniu paciu yvairiausiu, taciau viska atperka didziuuuulis nuostabus parkas, kury matau pro savo langa wub.gif Ir darbas 10 min. kelio pesciomis nuo namu smile.gif
Atsakyti
Labuka, 4u.gif o mes gyvename East Hame,cia labai daug babaju doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2011 03 27, 08:46)

laba.vakaru londonas super drinks_cheers.gif mes gyvena yeadinge 4u.gif
Papildyta:
gal yra gyvenanciu vakaruose yeading hayes middlesex.butu smagu susitikti su mamulkom pabendraut 4u.gif
Atsakyti
Mes gyvenam rytu Londone, Silvertown, prie pat oro uosto doh.gif Man niekas netrukdo, nei savi, nei kitatauciai, svarbu,kad tvarkingi, normalus zmones butu, taciau labai jau norisi ramesnes vietos, o oro uostas ne pati geriausia vieta gyventi su vaiku schmoll.gif MB dirba Nazeing miestelyje, tai dairomes link tos puses, pasvajojame apie Loughton, na bet cia kol kas tik svajones smile.gif o siaip dar labai demesi traukia Purfleet, Aveley - neblogu atsiliepimu esu girdejus, bet dar neaisku,kur atsidursim, liepos menesi kazkur kraustysimes smile.gif
Atsakyti