Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos,na as gyvenu Milton keyne,Na nieko toks miestelis atrodo nieko netruksta tik va jau vietu kur issimaudyti tj kiek zinau nera ax.gif o siaip patinka man cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 06 21, 10:49)
Gal dar kas turite ispudziu apie Leyton rajona? Paziurejau zemelapyje,tai saunu, kad netoli sporto klubas,maciau ASDA,gal dar kokiu neblogu parduotuviu ar turgeliu yra? Ir siap kaip ten atmosfera? Pradziai gyvensime ten  ax.gif

Gyvenau beveik metus Leytone. Pliusai , kad centrine linija salia, didziule Asda, sporto klubas, Tikimaxx, Next, Sport directas-viskas salia. O minusai kaip jau rase, grynas babajinas , labai netvarkinga. Bet gyventi kaip sakoma visur galima. I leytona gryzti nenoreciau 4u.gif
Papildyta:
Gyvenu siuo metu Isle of Dogs. Labai patinka-tvarkinga, aplinkuj vien parkai, geras susisiekimas, svaru, nera daug babaju, salia upe, tylu , zodziu puiku 4u.gif
Atsakyti
paskaicius kai kuriuos postus atrodo,kad geriausi rajonai yr kur gyvena Pause ir Kuzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 05 10, 20:12)
, pasvajojame apie Loughton, na bet cia kol kas tik svajones smile.gif

kodel tik svajones? 4u.gif nera cia tos kainos tokios aukstos nuomos.
tokios pacios kaip kokiam Ilforde ar East hame.
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2011 06 28, 13:53)
paskaicius kai kuriuos postus atrodo,kad geriausi rajonai yr kur gyvena Pause ir Kuzia lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes nei viena, nei kita taip ir nepapasakojo apie savo rajona lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2011 06 28, 12:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes nei viena, nei kita taip ir nepapasakojo apie savo rajona lotuliukas.gif
nu nu lotuliukas.gif tik apie kitus iskart atsiliepe nekaip tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2011 06 28, 12:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes nei viena, nei kita taip ir nepapasakojo apie savo rajona lotuliukas.gif

As tai tikrai nesakysiu kur gyvenu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2011 06 28, 13:57)
kodel tik svajones?  4u.gif  nera cia tos kainos tokios aukstos nuomos.
tokios pacios kaip kokiam Ilforde ar East hame.

Nu tikrai ne tos pacios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2011 06 28, 13:05)
nu nu lotuliukas.gif tik apie kitus iskart atsiliepe nekaip tongue.gif  lotuliukas.gif

Kaip cia pasakyt... Ne tai kad nekaip, bet gyvent ten nenoreciau. Be abejo, gyvenau ir ten kur nenorejau, bet tik atsiradus galimybei atsikraustem i ten kur dabar gyvenam rolleyes.gif .

Esu minejus kur gyvenu, kas netingit pasikniskit mano zinutese. Bet rasiau tai jauc senokai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 06 28, 15:43)
Kaip cia pasakyt... Ne tai kad nekaip, bet gyvent ten nenoreciau. Be abejo, gyvenau ir ten kur nenorejau, bet tik atsiradus galimybei atsikraustem i ten kur dabar gyvenam rolleyes.gif .
Esu minejus kur gyvenu, kas netingit pasikniskit mano zinutese. Bet rasiau tai jauc senokai g.gif .

As atsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 06 28, 16:06)
As atsimenu  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 06 28, 13:40)
Nu tikrai ne tos pacios  schmoll.gif

as gyvenu, tai sakau ka zinau. jau du kartus kraustemes. ir turim draugu kas nuomojasi gants hill, ilford ir east hame. namo dydis toks pat. kaina tokia pati. tik rajonai skiriasi.
visur gali rast visiska shhh arba labai posh brand new. bet average kainos tokios pacios.

pvz: dabar nuomojames 3 kambariu nama su priestatu, atskiru reception room (tai kai kurios agenturos skaito kad cia 3-4 beds namas), open plan lounge ir garazu. labai didelis namas. yra vieta 2 masinoms ir didelis sodas. kaina 1200

drauge nuomojasi 3 bed nama east hama nekokiam stovyje ir moka 1100. kiti draugai gants hill 3bed - 1200. ilfordas 2 bed - 1090
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 28 birželio 2011 - 19:35