Sveikos,na as gyvenu Milton keyne,Na nieko toks miestelis atrodo nieko netruksta tik va jau vietu kur issimaudyti tj kiek zinau nera
o siaip patinka man cia
QUOTE(white kitty @ 2011 06 21, 10:49)
Gal dar kas turite ispudziu apie Leyton rajona? Paziurejau zemelapyje,tai saunu, kad netoli sporto klubas,maciau ASDA,gal dar kokiu neblogu parduotuviu ar turgeliu yra? Ir siap kaip ten atmosfera? Pradziai gyvensime ten 
Gyvenau beveik metus Leytone. Pliusai , kad centrine linija salia, didziule Asda, sporto klubas, Tikimaxx, Next, Sport directas-viskas salia. O minusai kaip jau rase, grynas babajinas , labai netvarkinga. Bet gyventi kaip sakoma visur galima. I leytona gryzti nenoreciau
Papildyta:
Gyvenu siuo metu Isle of Dogs. Labai patinka-tvarkinga, aplinkuj vien parkai, geras susisiekimas, svaru, nera daug babaju, salia upe, tylu , zodziu puiku
paskaicius kai kuriuos postus atrodo,kad geriausi rajonai yr kur gyvena Pause ir Kuzia
QUOTE(aaistulis @ 2011 05 10, 20:12)
, pasvajojame apie Loughton, na bet cia kol kas tik svajones
kodel tik svajones?
tokios pacios kaip kokiam Ilforde ar East hame.
QUOTE(Edgolė @ 2011 06 28, 13:53)
paskaicius kai kuriuos postus atrodo,kad geriausi rajonai yr kur gyvena Pause ir Kuzia 
QUOTE(Pause @ 2011 06 28, 12:51)
nu nu QUOTE(Pause @ 2011 06 28, 12:51)
As tai tikrai nesakysiu kur gyvenu
QUOTE(Kaštanka @ 2011 06 28, 13:57)
kodel tik svajones?
nera cia tos kainos tokios aukstos nuomos.
Nu tikrai ne tos pacios
QUOTE(Edgolė @ 2011 06 28, 13:05)
Kaip cia pasakyt... Ne tai kad nekaip, bet gyvent ten nenoreciau. Be abejo, gyvenau ir ten kur nenorejau, bet tik atsiradus galimybei atsikraustem i ten kur dabar gyvenam
Esu minejus kur gyvenu, kas netingit pasikniskit mano zinutese. Bet rasiau tai jauc senokai
QUOTE(Kuzia @ 2011 06 28, 15:43)
Kaip cia pasakyt... Ne tai kad nekaip, bet gyvent ten nenoreciau. Be abejo, gyvenau ir ten kur nenorejau, bet tik atsiradus galimybei atsikraustem i ten kur dabar gyvenam
.
Esu minejus kur gyvenu, kas netingit pasikniskit mano zinutese. Bet rasiau tai jauc senokai
.
As atsimenu
QUOTE(Limcamca @ 2011 06 28, 13:40)
as gyvenu, tai sakau ka zinau. jau du kartus kraustemes. ir turim draugu kas nuomojasi gants hill, ilford ir east hame. namo dydis toks pat. kaina tokia pati. tik rajonai skiriasi.
visur gali rast visiska shhh arba labai posh brand new. bet average kainos tokios pacios.
pvz: dabar nuomojames 3 kambariu nama su priestatu, atskiru reception room (tai kai kurios agenturos skaito kad cia 3-4 beds namas), open plan lounge ir garazu. labai didelis namas. yra vieta 2 masinoms ir didelis sodas. kaina 1200
drauge nuomojasi 3 bed nama east hama nekokiam stovyje ir moka 1100. kiti draugai gants hill 3bed - 1200. ilfordas 2 bed - 1090