Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As cia klausinejau apie Leytona,galvojau ten gyvensim,bet pasirodo issinuomavome kambari Leytonstone,kazkas cia sake,kad sis geresnis rajonas nei Leyton,na kolkas ispudziai normalus,ramu,metro netoli,parduotuves,bankai,parkeliai,ezereliai irgi,tik pvz Tesco beveik vien babajai ir juodaodziai dirba,bet man tas netrukdo,kad tik nesikabinetu niekas biggrin.gif Dar tiesa galetu siuksles atidziau rinkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 06 liepos 2011 - 19:11
QUOTE(white kitty @ 2011 07 06, 19:08)
As cia klausinejau apie Leytona,galvojau ten gyvensim,bet pasirodo issinuomavome kambari Leytonstone,kazkas cia sake,kad sis geresnis rajonas nei Leyton,na kolkas ispudziai normalus,ramu,metro netoli,parduotuves,bankai,parkeliai,ezereliai irgi,tik pvz Tesco beveik vien babajai ir juodaodziai dirba,bet man tas netrukdo,kad tik nesikabinetu niekas  biggrin.gif Dar tiesa galetu siuksles atidziau rinkti  ax.gif

Leytonstone puse welnio, bent jau miegamieji rajonai.. o siaip juodziu ir babaju wisur pilna, nu nebent nothing hille arba Mertone..ir tai gali sutikit ne wiena..
Atsakyti
QUOTE(Nneka @ 2011 07 06, 20:40)
Leytonstone puse welnio, bent jau miegamieji rajonai.. o siaip juodziu ir babaju wisur pilna, nu nebent nothing hille arba Mertone..ir tai gali sutikit ne wiena..

Na as tai nieko pries juos neturiu,tik dar apsiprasti reikia,nes vis spoksau,taip ir i aki galiu gauti biggrin.gif
Atsakyti
Londono vakarai thumbup.gif ...O siaip tai turbut dar smagiua butu net uz Londono ribu gyvent..kur biski baltasis tarp baltuju galetum jaustis.. biggrin.gif
Atsakyti
MB daugas irgi sake,kad vakaruose daug smagiau gyventi,na gal su laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu yra lietuviu aplink Barnes Bridge,Mortlake,Richmond,Putney,Hammersmith ar aplink,kad butu galima ishsinuomot kambari.Isglust nuo paiesku galima wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 07 07, 17:57)
Idomu yra lietuviu aplink Barnes Bridge,Mortlake,Richmond,Putney,Hammersmith ar aplink,kad butu galima ishsinuomot kambari.Isglust nuo paiesku galima  wacko.gif

Lietuviu yra visur. Tie rajonai niekuom neypatingi, kad ten lietuviu nebutu g.gif O, kambari, issinuomot ne tik pas lietuvius galima. www.gumtree.co.uk ziurekit mirksiukas.gif

Atsakyti
gumtree.com

http://www.spare-room.co.uk/
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 07, 18:01)
Lietuviu yra visur. Tie rajonai niekuom neypatingi, kad ten lietuviu nebutu  g.gif O, kambari, issinuomot ne tik pas lietuvius galima. www.gumtree.co.uk ziurekit  mirksiukas.gif

As per spareroom.co.uk ieskausi.Nu papusimas.Kol susitari su kuo nors... cool.gif

Papildyta:
O jeigu apie rajonus,tai man Mortlake labai labai.Tokia ramuma wub.gif .Viktorijiniai namai.Nuostabus ir aisku brangokas rajonas biggrin.gif
Atsakyti
MAn pietvakariai patinka! Richmond, Kingston, Wimbledon ir toliau nuo Londono. Jau 4 metus ten gyvenu. Toliau nuo londono, daugiau baltu.
Atsakyti
Mes vasario vidury atsikraustem i Elm Park,laaaabai patinka cia. Netrukdo man babajai,bet ju cia labai nedaug. Na taip kaip atskiras miestelis. Metro salia. Galvoju ateity pirkt busta tai irgi cia ziuresiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenele @ 2011 07 07, 20:14)
MAn pietvakariai patinka! Richmond, Kingston, Wimbledon ir toliau nuo Londono. Jau 4 metus ten gyvenu. Toliau nuo londono, daugiau baltu.

drinks_cheers.gif As irgi jau virs 5 metu pietvakariuose gyvenu ir labai patinka thumbup.gif
Atsakyti