As cia klausinejau apie Leytona,galvojau ten gyvensim,bet pasirodo issinuomavome kambari Leytonstone,kazkas cia sake,kad sis geresnis rajonas nei Leyton,na kolkas ispudziai normalus,ramu,metro netoli,parduotuves,bankai,parkeliai,ezereliai irgi,tik pvz Tesco beveik vien babajai ir juodaodziai dirba,bet man tas netrukdo,kad tik nesikabinetu niekas
Dar tiesa galetu siuksles atidziau rinkti
QUOTE(white kitty @ 2011 07 06, 19:08)
As cia klausinejau apie Leytona,galvojau ten gyvensim,bet pasirodo issinuomavome kambari Leytonstone,kazkas cia sake,kad sis geresnis rajonas nei Leyton,na kolkas ispudziai normalus,ramu,metro netoli,parduotuves,bankai,parkeliai,ezereliai irgi,tik pvz Tesco beveik vien babajai ir juodaodziai dirba,bet man tas netrukdo,kad tik nesikabinetu niekas
Dar tiesa galetu siuksles atidziau rinkti 
Leytonstone puse welnio, bent jau miegamieji rajonai.. o siaip juodziu ir babaju wisur pilna, nu nebent nothing hille arba Mertone..ir tai gali sutikit ne wiena..
QUOTE(Nneka @ 2011 07 06, 20:40)
Leytonstone puse welnio, bent jau miegamieji rajonai.. o siaip juodziu ir babaju wisur pilna, nu nebent nothing hille arba Mertone..ir tai gali sutikit ne wiena..
Na as tai nieko pries juos neturiu,tik dar apsiprasti reikia,nes vis spoksau,taip ir i aki galiu gauti
Londono vakarai
...O siaip tai turbut dar smagiua butu net uz Londono ribu gyvent..kur biski baltasis tarp baltuju galetum jaustis..
MB daugas irgi sake,kad vakaruose daug smagiau gyventi,na gal su laiku
Idomu yra lietuviu aplink Barnes Bridge,Mortlake,Richmond,Putney,Hammersmith ar aplink,kad butu galima ishsinuomot kambari.Isglust nuo paiesku galima
QUOTE(due drops @ 2011 07 07, 17:57)
Idomu yra lietuviu aplink Barnes Bridge,Mortlake,Richmond,Putney,Hammersmith ar aplink,kad butu galima ishsinuomot kambari.Isglust nuo paiesku galima 
Lietuviu yra visur. Tie rajonai niekuom neypatingi, kad ten lietuviu nebutu
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 07, 18:01)
Lietuviu yra visur. Tie rajonai niekuom neypatingi, kad ten lietuviu nebutu
O, kambari, issinuomot ne tik pas lietuvius galima. www.gumtree.co.uk ziurekit 
As per spareroom.co.uk ieskausi.Nu papusimas.Kol susitari su kuo nors...
Papildyta:
O jeigu apie rajonus,tai man Mortlake labai labai.Tokia ramuma
MAn pietvakariai patinka! Richmond, Kingston, Wimbledon ir toliau nuo Londono. Jau 4 metus ten gyvenu. Toliau nuo londono, daugiau baltu.
Mes vasario vidury atsikraustem i Elm Park,laaaabai patinka cia. Netrukdo man babajai,bet ju cia labai nedaug. Na taip kaip atskiras miestelis. Metro salia. Galvoju ateity pirkt busta tai irgi cia ziuresiu.
QUOTE(Rudenele @ 2011 07 07, 20:14)
MAn pietvakariai patinka! Richmond, Kingston, Wimbledon ir toliau nuo Londono. Jau 4 metus ten gyvenu. Toliau nuo londono, daugiau baltu.