east hame gyvenam ka galiu pasakyt jauciames kaip indijoje vieni babajai:(
Aš čia dabar įgriūsiu kaip kokia kosmonautė ir pradėsiu klausinėt nesąmonių, bet gal kas apšvies
.
Noriu atvažiuot į Londoną paturistaut savaitei rugsėjo pabaigoj ar spalio pradžioj. Bet viešbučiai labai brangūs. Tai galvoju gal galima susirast kambarį tokiam trumpam laikui kur nors netoli centro, na bent jau 1 zonoj? Ką patartumėt, ar tai įmanoma, kaip reikėtų ieškot?
Noriu atvažiuot į Londoną paturistaut savaitei rugsėjo pabaigoj ar spalio pradžioj. Bet viešbučiai labai brangūs. Tai galvoju gal galima susirast kambarį tokiam trumpam laikui kur nors netoli centro, na bent jau 1 zonoj? Ką patartumėt, ar tai įmanoma, kaip reikėtų ieškot?
QUOTE(caralaite @ 2011 08 06, 00:40)
Aš čia dabar įgriūsiu kaip kokia kosmonautė ir pradėsiu klausinėt nesąmonių, bet gal kas apšvies
.
Viesbutis pigiau atseis,nei kambarys 1 zonoj
Papildyta:
Kaip jusu rajonuose su riausem?Pietvakariuose kol kas ramu
QUOTE(**AUKSSE** @ 2010 07 23, 00:49)
Sveikos
prisijungsiu ir as del "anglisko" maisto paplepejimams
Kazkada ir man buvo tos ju desreles fui...neskanios.O dabar labai net patinka..Ypac su obuoliais is Sainsbury perkam.Yra ju visokiu skoniu..kitos ir astrios yra lb. skanios.Mes net darom barbekiu desreliu party
Isbandom visokiu skoniu.Ir tikrai ant zariju arba ant griliaus tos desros visos
Pabandykit 
prisijungsiu ir as del "anglisko" maisto paplepejimams
Kazkada ir man buvo tos ju desreles fui...neskanios.O dabar labai net patinka..Ypac su obuoliais is Sainsbury perkam.Yra ju visokiu skoniu..kitos ir astrios yra lb. skanios.Mes net darom barbekiu desreliu party
Pritariu sainsburio desrelem:)) mano vaikuciai alpsta del tu su obiuoliais:))) o man ir tos astrios ir kitokios labai patinka,visa seima valgom,o jei dar su bulviu koshe:))))
QUOTE(*smilgele* @ 2010 07 16, 15:32)
Mes gyvenam pietryciu Londone, Blackheath rajone. visai salia greenwich parko
labai rami vieta.
Pritariu 100%,mes taip pat gyvenam netoli Blackheatho,nuostabus rajoneles.Musu seip Kidboorkas,bet iki Blackheatho 15-20min.einam,ten nuostabus restoraneliai,einam su vaikais daznai atvairus leisti ant tu pievu:)) ir grazuolis Greenwicho parkas salia!! Nuomavomes cia 6metelius,kaip tik dabar perkam savo,ir tik cia!!!
cia gal mano klausima ne visai i tema, bet susijes - cia zonos tai pagal metro schema ar kazkoks kitoks skirtymas yra?
QUOTE(Jazira @ 2011 08 26, 15:12)
cia gal mano klausima ne visai i tema, bet susijes - cia zonos tai pagal metro schema ar kazkoks kitoks skirtymas yra?
Teisingai, pagal metro
QUOTE(ausra14 @ 2011 08 24, 14:40)
Pritariu sainsburio desrelem:)) mano vaikuciai alpsta del tu su obiuoliais:))) o man ir tos astrios ir kitokios labai patinka,visa seima valgom,o jei dar su bulviu koshe:))))
Ir dar skanios su raudonais karamelizuotais svogunais..
Papildyta:
Oi, cia temute,kokiam rajone gyvenam?
O mes cia su desrelem..SORRY
Gyvenom manyciau neblogoje vietoje NEW ELTHAM tik girdejau pamazu tame rajoniuke atranda ir savo gentainiu lietuvaiciai
Na, nuo saves- nepabegsi
Mes gyvenam siaures-vakaruose. Lietuviu su ziburiu neatrasi 
tik kai kur Lenku isgirsi
)
QUOTE(Pusiuke @ 2011 08 28, 23:24)
Mes gyvenam siaures-vakaruose. Lietuviu su ziburiu neatrasi 
)
O kur tiksliau? Nes pas mane NW Lietuviu daugeja ir sparciai.KO anksciau nebuvo.