Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
east hame gyvenam ka galiu pasakyt jauciames kaip indijoje vieni babajai:(
Atsakyti
Aš čia dabar įgriūsiu kaip kokia kosmonautė ir pradėsiu klausinėt nesąmonių, bet gal kas apšvies biggrin.gif.
Noriu atvažiuot į Londoną paturistaut savaitei rugsėjo pabaigoj ar spalio pradžioj. Bet viešbučiai labai brangūs. Tai galvoju gal galima susirast kambarį tokiam trumpam laikui kur nors netoli centro, na bent jau 1 zonoj? Ką patartumėt, ar tai įmanoma, kaip reikėtų ieškot?
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 06, 00:40)
Aš čia dabar įgriūsiu kaip kokia kosmonautė ir pradėsiu klausinėt nesąmonių, bet gal kas apšvies biggrin.gif.
Noriu atvažiuot į Londoną paturistaut savaitei rugsėjo pabaigoj ar spalio pradžioj. Bet viešbučiai labai brangūs. Tai galvoju gal galima susirast kambarį tokiam trumpam laikui kur nors netoli centro, na bent jau 1 zonoj? Ką patartumėt, ar tai įmanoma, kaip reikėtų ieškot?

Viesbutis pigiau atseis,nei kambarys 1 zonoj biggrin.gif
Papildyta:
Kaip jusu rajonuose su riausem?Pietvakariuose kol kas ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**AUKSSE** @ 2010 07 23, 00:49)
Sveikos

prisijungsiu ir as del "anglisko" maisto paplepejimams biggrin.gif

Kazkada ir man buvo tos ju desreles fui...neskanios.O dabar labai net patinka..Ypac su obuoliais is Sainsbury perkam.Yra ju visokiu skoniu..kitos ir astrios yra lb. skanios.Mes net darom barbekiu desreliu party thumbup.gif Isbandom visokiu skoniu.Ir tikrai ant zariju arba ant griliaus tos desros visos  thumbup.gif Pabandykit mirksiukas.gif

Pritariu sainsburio desrelem:)) mano vaikuciai alpsta del tu su obiuoliais:))) o man ir tos astrios ir kitokios labai patinka,visa seima valgom,o jei dar su bulviu koshe:))))
Atsakyti
QUOTE(*smilgele* @ 2010 07 16, 15:32)
Mes gyvenam pietryciu Londone, Blackheath rajone. visai salia greenwich parko smile.gif labai rami vieta.

Pritariu 100%,mes taip pat gyvenam netoli Blackheatho,nuostabus rajoneles.Musu seip Kidboorkas,bet iki Blackheatho 15-20min.einam,ten nuostabus restoraneliai,einam su vaikais daznai atvairus leisti ant tu pievu:)) ir grazuolis Greenwicho parkas salia!! Nuomavomes cia 6metelius,kaip tik dabar perkam savo,ir tik cia!!!:)))
Atsakyti
cia gal mano klausima ne visai i tema, bet susijes - cia zonos tai pagal metro schema ar kazkoks kitoks skirtymas yra?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 08 26, 15:12)
cia gal mano klausima ne visai i tema, bet susijes - cia zonos tai pagal metro schema ar kazkoks kitoks skirtymas yra?

Teisingai, pagal metro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra14 @ 2011 08 24, 14:40)
Pritariu sainsburio desrelem:)) mano vaikuciai alpsta del tu su obiuoliais:))) o man ir tos astrios ir kitokios labai patinka,visa seima valgom,o jei dar su bulviu koshe:))))

Ir dar skanios su raudonais karamelizuotais svogunais.. biggrin.gif is tos pacios parduotuves..Na,ir Tesco nera blogos..Butent obuolines ir tos svogunines..Butina jAS GRILINTI tik..Saldu skoni turi,na, kas megsta ax.gif aisku
Papildyta:

Oi, cia temute,kokiam rajone gyvenam? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mes cia su desrelem..SORRY
Atsakyti
Gyvenom manyciau neblogoje vietoje NEW ELTHAM tik girdejau pamazu tame rajoniuke atranda ir savo gentainiu lietuvaiciai biggrin.gif
Atsakyti
Na, nuo saves- nepabegsi biggrin.gif
Atsakyti
Mes gyvenam siaures-vakaruose. Lietuviu su ziburiu neatrasi biggrin.gif
tik kai kur Lenku isgirsi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Pusiuke @ 2011 08 28, 23:24)
Mes gyvenam siaures-vakaruose. Lietuviu su ziburiu neatrasi biggrin.gif
tik kai kur Lenku isgirsi smile.gif)

O kur tiksliau? Nes pas mane NW Lietuviu daugeja ir sparciai.KO anksciau nebuvo.
Atsakyti