Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Isvaziavau atgal i LT,bet jei tektu gryzt,tai tik i Twickenham'a (pietvakariuose) biggrin.gif
Atsakyti
Mes gyvename Romfordo rajone, esame patenkinti, palyginus su Forest Gate ar East Hamu, kur prieš tai gyvenom, tai kitas pasaulis biggrin.gif , labai keista, kai kaimynai anglai bigsmile.gif jautiesi ne Indijoj biggrin.gif . Nesu rasistė, bet turbūt taip jau sutvertas pasaulis, kad norisi matyt dažniau savos spalvos žmonių... blush2.gif Ir labai ramu.
Atsakyti
As jau antri metai gyvenu Willesden Green'e! Didziausias pliusas, kad nereikia toli vaziuoti iki centro, nera triuksminga ir turim puiku sushi rerstoraneli smile.gif Aisku yra zymiai, zymiai geresniu rajonu, bet ne visi jie ikandami! Bet aplamai palygynus su Woolwich'u kuriame seniau gyvenau cia labai gerai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle Liu @ 2011 09 13, 19:00)
As jau antri metai gyvenu Willesden Green'e! Didziausias pliusas, kad nereikia toli vaziuoti iki centro, nera triuksminga ir turim puiku sushi rerstoraneli smile.gif Aisku yra zymiai, zymiai geresniu rajonu, bet ne visi jie ikandami! Bet aplamai palygynus su Woolwich'u kuriame seniau gyvenau cia labai gerai!  smile.gif

Pries kelis menesiu gyvenu Kilburn'e netoli Wilesden green,irgi nerealus rajonas.
Atsakyti
Portsmouth, miestas tikrai grazus. Gal yra salia esanciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiuke @ 2011 09 14, 12:33)
Pries kelis menesiu gyvenu Kilburn'e netoli Wilesden green,irgi nerealus rajonas.

joo, kilburnas yra super...gyvenuu jau 3 metai cia smile.gif kau skaitau savo rajonu ir namais, niekur nenoreciau kraustytis smile.gif
Papildyta:
gal yra gyvenanciu ar dirbanciu mamyciu ar auklyciu Chiswick?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyvenu Edmonton green.Nesu labai patenkinta schmoll.gif traukia kur ramiau ,sviesiau ir balciau doh.gif
Atsakyti
Gyvenam Pietvakariu Londone Worcester park, ramus raj,aplinkui vien balti zmones,vienas kitas tik "spalvotas" thumbup.gif net keista vaziuoji traukiniu ir nera juodziu,babaju.... gerai,kad adr yra tokiu raj thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif nesu rasisite,bet nenoreciau gyvent east hame,upton parke,forest gate,woolviciui.Puikus raj thumbup.gif
Atsakyti
mes gyvenam wealdstone siaures vakaruos smile.gif tai visai neblogas rajonas,ir parkeliu graziu yra vaikams pasizaisti...tvarkingos gatves,bet del ramumo tai nepasakyciau visko pasitaiko....bet vien babajai ir juodziai...o siaip mums gerai nes darbas labai arti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes... 4u.gif
As su seima gyvenu Londone WoodfordGreen rajone. Esu labai patenkinta. Rajonas ramus, svarus, daug parku, malonus zmones, pagrinde baltieji. Nors man man spalvotieji nei vieni netrukdo. 4u.gif Visi sypsosi ir sveikinasi...gal todel kad ir pati nesu surugele.. smile.gif
Siaip tik paciu namu musu nesu patenkinta todel ieskau sekancio musu namo South Woodford, Louhton ar Chigwell rajonuose. Geros mokyklos, salia Centrines linijos... zodziu matau cia tik pliusus...
Atsakyti
QUOTE(stelute88 @ 2012 01 19, 13:43)
  bigsmile.gif nesu rasisite,bet nenoreciau gyvent east hame,upton parke,forest gate,woolviciui...

???????????????? g.gif

Atsakyti
Sveikutes,
na ash irgi nesu rasiste ir gyvenu minetame Woolwich..tiesa sakant chia tikrai daug juodzhiu, bet kazhkaip man jie netrukdo - gal del to, kad esu pakankamai socialiai prisitaikes zhmogus ir man ju spalva netrukdo..turiu net kelias pazhistamas juodas ir galiu pasakyti,kad labai faini zhmones smile.gif aishku yra visokiu, kaip ir yra lietuviu visokiu wink.gif patikekit, jie apie lietuvius irgi susidare nekokia nuomone ir tikrai nenoretu gyventi ten,kur daug lietuviu smile.gif o shiaip Woolwich (jeigu nepaisant to,kad daug juodaodzhiu) labai fainas miestelis - yra daug parduotuviu, pramogu, grazhu, zhalia, parkeliai ir t.t. smile.gif

QUOTE(stelute88 @ 2012 01 19, 12:43)
Gyvenam Pietvakariu Londone Worcester park, ramus raj,aplinkui vien balti zmones,vienas kitas tik "spalvotas" thumbup.gif net keista vaziuoji traukiniu ir nera juodziu,babaju.... gerai,kad adr yra tokiu raj thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif nesu rasisite,bet nenoreciau gyvent east hame,upton parke,forest gate,woolviciui.Puikus raj thumbup.gif

Atsakyti