Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Domė @ 2012 02 16, 18:18)
Sveikutes... 4u.gif
As su seima gyvenu Londone WoodfordGreen rajone. Esu labai patenkinta. Rajonas ramus, svarus, daug parku, malonus zmones,  pagrinde baltieji. Nors man man spalvotieji nei vieni netrukdo. 4u.gif  Visi sypsosi ir sveikinasi...gal todel kad ir pati nesu surugele.. smile.gif
Siaip tik paciu namu musu nesu patenkinta todel ieskau sekancio musu namo South Woodford, Louhton ar Chigwell rajonuose. Geros mokyklos, salia Centrines linijos... zodziu matau cia tik pliusus...

drinks_cheers.gif thumbup.gif

mes Loughtone.
Atsakyti
ooo, Ir mes gyvename Woodforde, nors ir neseniai cia. Esame kaimynai:)Man irgi viskas cia patinka pakolkas labai.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 08 30, 19:56)
As dabar esu be mobilaus..suduzo, laukiu deliverio touch screenui pakeisti. doh.gif parasyk i AZ nr, skambtelsiu is bt galesim susitikti kuria diena  mirksiukas.gif

Sveikutes, mamytes smile.gif as irgi prie jusu prisijungti kokiam susitikimui smile.gif? smile.gif blush2.gif
Papildyta:
Ir seip gal yra mamyciu kur netoli Colindale? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolitoli @ 2012 03 03, 12:57)
ooo, Ir mes gyvename Woodforde, nors ir neseniai cia. Esame kaimynai:)Man irgi viskas cia patinka pakolkas labai.

smagu 4u.gif
Atsakyti
Na mes gyvename Battersea, vien pliusai salia didziulis grazus Battersea parkas, iki centro labai netoli, apsipirkti taip pat neproblema perejei per tilta atsidurei kitoje temzes puseje Chealsea rajone apsipirkinek kiek nori parduotuviu pilna arba ziurint i kita puse Clapham Junction parduotuviu begales, kaviniu visko ko reikia, viena didziausiu traukiniu stociu i bet kuria vieta nusigausi be problemu. Na man gyventi Battersea labai patinka, ir dar didziulis pliusas kad lietuviu cia nelabai sutiksi, labai retas atvejis, mes juk tautieciai dazniausei vienas nuo kito begam, tad tai uzskaitau kaip pliusas jog ju cia nera. vieninteli minusa randu jog gyvename pagrindineje gatveje kur tiek diena tiek nakti verda gyvenimas ypac savaitgaliais kai visi po baru ir klubu skirstosi namo tai triuksmas labai didelis, na bet as prie jo jau pripratus ir turbut jei nebutu triuksmo neuzmikciau.
Atsakyti
Gyvenam NW Willesden Green. Labai cia patinka, nes ramu, erdvu, didelis fainas parkas salia pat, grazus namai. Palyginus su kitais rajonais, kuriuose gyvenau, cia maziau babaju arba jie i akis nekrenta. Apskritai nuo stoties gatvelemis einant namo retai zmoniu sutinku biggrin.gif Salia didelis sansbury's, iki Lidlo reikia autobusiu trumpai pavaziuoti.

Gyvenau pries tai Wembley Park, nepatiko, nes antra Indija ir siaip nieko grazaus ten nera.

Taip pat gyvenau Turnpike Lane, nelabai judrioj gatvelej. Didziausias pliusas buvo pakeliui i wood greena vaisiu ir darzoviu turgelis, kur kasdien galejau tyst maisais sviezias gerybes, o isleisdavau vos kelis svarus wub.gif labai to pasiilgstu! Taip pat turejom nedideli, bet miela parkeli salia. O siaip judrus rajonas, ir kiek prigrustas, ypac i wood greeno puse.

Siaip labai patinka North London ir jei tektu kraustytis, tai noreciau arba ten pat kur dabar, arba kur nors Archway, Kentish Town ax.gif tik kad kiek brangiau ten.
Atsakyti
Labas mamos wink.gif

Mes gyvename siuo metu baisiam kaime, kur labai didelis nusikalstamumas ir nedarbas, ir norim is cia begti, i Londona:) Ziurinejames kur galima butu isinuomuoti busta, ir gal galite man padeti, as nieko nesuprantu tose zonose, ir google ziurinejausi ir PDF maps atsisiunciau, koks man neaiskumas yra, tai, kokia zona butu ramesne, nepavojinga, ir butu patogus susisiekimas su miesto centru, bei - kad butu kaviniu ir parduotuveliu, na pvz gal ten iseitu susirasti man darbelio .As buciau LABAI Jums dekinga uz betkokia info smile.gif

Geros dieneles Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2012 03 16, 13:10)
Labas mamos wink.gif

Mes gyvename siuo metu baisiam kaime, kur labai didelis nusikalstamumas ir nedarbas, ir norim is cia begti, i Londona:) Ziurinejames kur galima butu isinuomuoti busta, ir gal galite man padeti, as nieko nesuprantu tose zonose, ir google ziurinejausi ir PDF maps atsisiunciau, koks man neaiskumas yra, tai, kokia zona butu ramesne, nepavojinga, ir butu patogus susisiekimas su miesto centru, bei - kad butu kaviniu ir parduotuveliu, na pvz gal ten iseitu susirasti man darbelio .As buciau LABAI Jums dekinga uz betkokia info smile.gif

Geros dieneles Jums 4u.gif

Kuo toliau nuo centro, kuo maziau daugiabuciu, tuo ramiau ir nepavojingiau. Zonos to neparodo, tai tik transporto kainos skirstomos i zonas. Ziurekit pagal pasto kodus, atskirus rajonus. Pagal zemelapi, nusikalstamumas Londone yra vidutinis ir didesnis. Dar priklauso nuo gyventoju sudeties tam tikrose zonose.

http://maps.met.police.uk/

Pats centras ir rajonai iskart aplink ji - didziausio nusikalstamumo zonos.

O kokiam kaime jus gyvenate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pause: 16 kovo 2012 - 17:20
QUOTE(due drops @ 2011 07 07, 16:57)
Idomu yra lietuviu aplink Barnes Bridge,Mortlake,Richmond,Putney,Hammersmith ar aplink,kad butu galima ishsinuomot kambari.Isglust nuo paiesku galima  wacko.gif

As gyvenu Putney, bet deja kambario pasiulyt negaliu smile.gif
Labai man cia patinka, zmones , aplinka, restoranai, barai, Temze, Richmondo parkas netoli. Parduotuviu pilna Putney, didesnio shoppingo vaziuoju i Westfielda ar Kingstona...Vienintelis trukumas- amzini kamsciai ir prastas susisiekimas g.gif , nes gyvenu toliau nuo stoties, tai i centra nusigauti gali uztrukti ir valanda doh.gif
Teko pagyventi kelis menesius Leytonstone, nes nieks neperspejo kaip ten baisu fear.gif Skirtumas didziulis.
Tiesa sakant draugiu lietuviu salia neturiu, butu malonu susipazinti su kaimynemis, kada kavos susibegti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zingara @ 2012 03 19, 00:57)
As gyvenu Putney, bet deja kambario pasiulyt negaliu smile.gif
Labai man cia patinka, zmones , aplinka, restoranai, barai, Temze, Richmondo parkas netoli. Parduotuviu pilna Putney, didesnio shoppingo vaziuoju i Westfielda ar Kingstona...Vienintelis trukumas- amzini kamsciai ir prastas susisiekimas  g.gif  , nes gyvenu toliau nuo stoties, tai i centra nusigauti gali uztrukti ir valanda  doh.gif
Teko pagyventi kelis menesius Leytonstone, nes nieks neperspejo kaip ten baisu fear.gif Skirtumas didziulis.
Tiesa sakant draugiu lietuviu salia neturiu, butu malonu susipazinti su kaimynemis, kada kavos susibegti  4u.gif

na as putney kaip ir nebunu, bet pastovei pro ten pravaziuoju vaziuodama i barnes, nes pati gyvenu Battersea salia Clapham Junction tai tikrai man labai patinka visa si puse Battersea, Clapham Junction, Wandswortas, Barnes tame tarpe ir Putney nes viskas cia salia, richmond. Aisku draugiu lietuviu cia tikrai ir as neturiu, kazkaip ne lietuviu gyvenami rajonai, bet man cia labai patinka, na iki centro man asmeniskai labai patogu nuvaziuoti kartais jei kamsciu baisiai nera iki big beno galiu nuvaziuoti per kokiu 15 - 20 min su autiku, su traukiniu aisku greiciau nuvaziuociau , nes is Clapham Junction stoties gali i bet kuri Londono gala nuvaziuoti .
butu smagu susirasti draugiu kaip tu sakai kavytes susibegti :-)
Atsakyti
Sveikos smile.gif ar yra mamyciu netoli Colindale? !! 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif mes walthamstowe,ziauriai man nepatinka,bet ,kad ne taip paprasta persikelt verysad.gif o dar dukra turi rudeni pradet reception,tai isvis baisu doh.gif ar yar daudiau lietuvaiciu is sio rajono? 4u.gif
Atsakyti