Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Kaštanka @ 2012 04 06, 00:11)
liaudis ramesne praktiskai vien anglai. bet ir BNP - nacionalistu  daugiau i ta gala (epping, theydon bois).

Dekui,as panasia nuomone susidariusi buvau,bet jus patvirtinot,,, 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus:)
Atsakyti
Kaštanka, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, beieškodama info atradau visai šaunų puslapį, dalinuosi, gal kam pravers. London Borough Guides Trumpi londono rajonų apibūdinimai, o taip pat ir kai kurių smulkesnių regionų apibūdinimai. Man asmeniškai labai daug padėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 04 10, 11:29)
Sveikos, beieškodama info atradau visai šaunų puslapį, dalinuosi, gal kam pravers. London Borough Guides Trumpi londono rajonų apibūdinimai, o taip pat ir kai kurių smulkesnių regionų apibūdinimai. Man asmeniškai labai daug padėjo.  biggrin.gif

O geras, net nezinojau kad David Beckham kiles is Waltham Forest bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos dar karteli. Na as nusprendziau vis tik apsistoti Loughtone. Tik dabar drebu del savo sprendimo kazko:) Niekada ten nebuvus, vaikstau po gatves su google maps ir bandau isisvaizduoti ar ten tikrai ok:) Kadangi kol kas esu lt. Ir reikia per dvi savaites buti ten. Gal galetumet pasakyti, kas yra debden?ar tai atskiras rajonas, ar kas taip vadinasi? Nes intensyviai ieskau kambario Loughton. Gal kas ten gyvena ir zino kas nuomoja? Norisi, kad gerai butu susisiekti su High raod. Bet pradziai nesvarbu. O kuris is toj pusej esanciu yra geresnis?Loughton, chigwell ar dar kuris?
Atsakyti
Prisijupkiau viena, nes itariu, kad sitam gyvenime turesiu atsikratyt vyro ir kates:):)Kadangi sie dalykai nuomojantis nelabai pageidaujami:) Situacija tokia, kad vaziuoju viena kokiam menesiui, o tada prisijungs vyras. Ir katytes palikt ne uz ka:) O buto nuomot is karto kaip ir nesinori, noriu suzinot vietas, kad nepaskubet. Siaubas kaip nelengva, isvarves mano akytes atrodo:(
Atsakyti
QUOTE(lapiukste @ 2012 04 13, 08:53)
Sveikos dar karteli. Na as nusprendziau vis tik apsistoti Loughtone. Tik dabar drebu del savo sprendimo kazko:) Niekada ten nebuvus, vaikstau po gatves su google maps ir bandau isisvaizduoti ar ten tikrai ok:) Kadangi kol kas esu lt. Ir reikia per dvi savaites buti ten. Gal galetumet pasakyti, kas yra debden?ar tai atskiras rajonas, ar kas taip vadinasi? Nes intensyviai ieskau kambario Loughton. Gal kas ten gyvena ir zino kas nuomoja? Norisi, kad gerai butu susisiekti su High raod. Bet pradziai nesvarbu. O kuris is toj pusej esanciu yra geresnis?Loughton, chigwell ar dar kuris?

Dar yra toks geras puslapis: upmystreet.com pateikia daug info apie tam tikra rajoną.
Jei neklystų, Debden jau yra prastesnis.
Chigwell brangiausias iš visų šitų, bet toliau nuo Loughton'o High streeto.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 04 13, 10:17)
Dar yra toks geras puslapis: upmystreet.com pateikia daug info apie tam tikra rajoną.
Jei neklystų, Debden jau yra prastesnis.
Chigwell brangiausias iš visų šitų, bet toliau nuo Loughton'o High streeto.

debden nera prastesnis. jis prie pat loughtono, ir debdene daugiau namu ir maziau parduotuviu.jokio skirtumo kur gyvent - loughtone ar debdene. nes ir pesciomis nueit gali, arba 10min autobusu pavaziuot kelis sustojimus.
Papildyta:
o kas liecia gyvunus - teks palikt giminems. i kambari su kate tikrai niekas nepriims. schmoll.gif o ir buta/nama nuomojantis daznai raso kontrakte 'no pets' ir jei pazeidi kontrakta ir jie suzino bauda gresia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 13 balandžio 2012 - 12:29
Labai liudna, bet teks ieskoti seimininku, kuriuos ikalbeciau priimti mano kate:):)bet cia biski veliau:) Juk patys jie tiek sunu turi, o kitiems neleidzia. nesazininga:)kaip nors reikes sita reikala issprest.
Atsakyti
viskas, baigiu cia musu rajona reklamuot, nes cia atsikraustem gyvent del to kad ramu ir mazai lietuviu biggrin.gif jokiu keiksmazodziu, skustagalviu ir treninginiu pragertu rozhu.
o tai dar suvaziuos visas brudas cionai unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

Ilgai galvojom, ieskojom, tyrinejom ir pagaliau persikraustem i Hornchurch ax.gif Rajonas labai grazus ir tikrai tvarkingas, isikurem prie vienos geriausiu Primary mokyklu.. bet kazkodel jauciuosi baisiai svetima cia verysad.gif gal vis del to kriterijus "nera lietuviu" ne visada yra privalumas unsure.gif Tikiuosi priprasim smile.gif
Atsakyti