Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 23, 19:49)
Cia Sauth west London (SW 20),as turejau omeny nekilnojamo turto kainas, pvz. ten studio apartment kainuoja apie 200000£.

aaa.. na, tuomet taip.. o, kad south west Londonas tai zinau rolleyes.gif
Atsakyti
wesminster,gyvename 3metai,patenkinta.svaru grazu ,viskas vietoj thumbup.gif
Atsakyti
mes gyvenam jau 3 metai Lewisham. nusiskundimu nera thumbup.gif
Atsakyti
kad lewishame vien juodulynas,ten jei balta zmogu pamatai tai lenkas arba lietuvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(witule @ 2008 03 27, 00:11)
kad lewishame vien juodulynas,ten jei balta zmogu pamatai tai lenkas arba lietuvis doh.gif

na bet nei kiek nebaisiau nei Rytu, Pietu a Siaures Londone. Taip kad nereikia lialia cia, kad Londone 2-3 zonoje sitose isvardintose pusese nerasi juoduliu ar babaju, ar lenku, ar lietuviu. O jei kalbant apie Pietvakariu ar Vakaru Londona, tai ir kainos visiskai skirtingos.Ir kalba eina ne apie parduotuves, o butent namu nuomos ar pardavimu kainas. As paciame Lewishame gyvenau dar visai neseniai tai jis man daug saugesnis atrodo nei koks Stratford'as ar Becktonas, ar East Ham... taip kad, pasakyk su kuo lygini? Dabar gyvenu Greenwich area, ir jis visai netoli Lewisham,net kartais i stoti einu Lewisham, niekada niekas nebuvo uzpuoles ar kas panasaus. Salia vieni geresniu raj, kaip minetas Greenwich, Blackheath, Kidbrook..
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 26, 22:55)
na bet nei kiek nebaisiau nei Rytu, Pietu a Siaures Londone. Taip kad nereikia lialia cia, kad Londone 2-3 zonoje sitose isvardintose pusese nerasi juoduliu ar babaju, ar lenku, ar lietuviu. O jei kalbant apie Pietvakariu ar Vakaru Londona, tai ir kainos visiskai skirtingos.Ir kalba eina ne apie parduotuves, o butent namu nuomos ar pardavimu kainas. As paciame Lewishame gyvenau dar visai neseniai tai jis man daug saugesnis atrodo nei koks Stratford'as ar Becktonas, ar East Ham... taip kad, pasakyk su kuo lygini? Dabar gyvenu Greenwich area, ir jis visai netoli Lewisham,net kartais i stoti einu Lewisham, niekada niekas nebuvo uzpuoles ar kas panasaus. Salia vieni geresniu raj, kaip minetas Greenwich, Blackheath, Kidbrook..

na as apie rytu londona net nekalbu,man ten isviso kosmaras. as gyvenu Swanley tai cia isvis gal kokia 10 juoduliu ,o lietuviu ar lenku isvis neteko matyt,o ir poliklinikoj sake,kad nera nei vieno prisiregistravusio,tai prieinu tokios isvados ,kad ju gal cia ir nera
Atsakyti
QUOTE(witule @ 2008 03 27, 03:03)
na as apie rytu londona net nekalbu,man ten isviso kosmaras. as gyvenu Swanley tai cia isvis gal kokia 10 juoduliu ,o lietuviu ar lenku isvis neteko matyt,o ir poliklinikoj sake,kad nera nei vieno prisiregistravusio,tai prieinu tokios isvados ,kad ju gal cia ir nera

toks jausmas, kad gyventi salia lietuviu labai baisus dalykas...o tai ka kalbet apie lietuva? ten vien lietuviai....
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 27, 10:10)
toks jausmas, kad gyventi salia lietuviu labai baisus dalykas...o tai ka kalbet apie lietuva? ten vien lietuviai....

tai LT nera kito pasirinkimo, o cia jeigu imanoma isvengti tautieciu kaimynu, tai manau daugelis pasirintu gyventi toliau nuo ju mirksiukas.gif juk kaip sakoma visokio plauko cia yra privaziave doh.gif as tokiu "fruktu" prisiziurejau, kai i musu gatve atsikrauste lietuviai doh.gif juk sutikite, kad musu tautieciai nemoka atsipalaiduoti. kaip tik savaitgalis, tai kruva draugu, saslykai ir alus+degtine, o vakarais po darbo irgi megsta grama padaryti. na man tokiu kaimynu tikrai nereikia schmoll.gif pati negeriu, triuksmo nemegstu, o dabar galima sakyti visa gatve kencia del naujakuriu. ir is tikruju man geda daro, kai visiems skelbiasi, kad lietuviai. net paciai kartais norisi nutyleti is kokios salies as atvykusi ax.gif

witule, o kur yra Swanley?
Atsakyti
O ko cia pykt, kai kazkas pasako savo nuomoene apie rytus, pietus ir t.t., gal zmogus buvo susidures su kokiais nemalonumais ar pan. cool.gif man yra teke menesi pagyvent Lewishame pas gera seimos drauga,kiek maciau aplinkui, tai vien juodi, labai ju bijodavau. Dar yra teke rytuose, tai man uzteko, kai mane gauja pacanu seke is parduotuves, sauke You Russian bitch !!, o as buvau 5men nescia, seke iki pat namu doh.gif ir taip daznai, o sirenu klausydavomes beveik kiekviena nakti cool.gif tai buvo 2 kosmariskiausi men.
Tai jau nepykit, jei kazkas netryksta entuziazmu, kalbant apie kai kuriuos rajonus verysad.gif Taciau, mes turim draugu,kurie gyvena rytuose ir yra labai patenkinti biggrin.gif Cia nuo kiekvieno asmeniskai priklauso.
O Greenwich, tai tikrai nerealus, ten labai grazu, labai ten megom prancuzu restorana thumbup.gif
Sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaPerla22: 27 kovo 2008 - 15:46
QUOTE(bucka @ 2008 03 27, 09:53)

witule, o kur yra Swanley?

Swanley yra pietryciuose turbut a zona,o gal 6 galas, kentas jau skaitosi
o del gyvenimo salia lietuviu tai yra mano nuomone ir man asmeniskai nepatiktu turet tokius kaimynus .nors lietuvis lietuviui nelygus ,o kitoms net patinka su juoduleis gyvent ne tik vienam name,bet ir vienoj lovoj,kas mano nuomone yra be proto slykstu ,bet cia kaip kam nuo zmogaus priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 27, 14:43)
O ko cia pykt, kai kazkas pasako savo nuomoene apie rytus, pietus ir t.t., gal zmogus buvo susidures su kokiais nemalonumais ar pan.  cool.gif man yra teke menesi pagyvent Lewishame pas gera seimos drauga,kiek maciau aplinkui, tai vien juodi, labai ju bijodavau. Dar yra teke rytuose, tai man uzteko, kai mane gauja pacanu seke is parduotuves, sauke You Russian bitch !!, o as buvau 5men nescia, seke iki pat namu  doh.gif ir taip daznai, o sirenu klausydavomes beveik kiekviena nakti  cool.gif tai buvo 2 kosmariskiausi men.
Tai jau nepykit, jei kazkas netryksta entuziazmu, kalbant apie kai kuriuos rajonus  verysad.gif Taciau, mes turim draugu,kurie gyvena rytuose ir yra labai patenkinti  biggrin.gif Cia nuo kiekvieno asmeniskai priklauso.
O Greenwich, tai tikrai nerealus, ten labai grazu, labai ten megom prancuzu restorana  thumbup.gif
Sekmes visom 4u.gif

nu jo teisybe sakai,pvz as jau ketvirti metai eina kaip gyvenu tik rytu londone,pora metu -srtaforde,leytone,o dabar bectone,tai cia daugiausia lietuvaiciu doh.gif bet kazkaip nusiskundimu neturiu(tfu tfu tfu).... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 27, 17:30)
nu jo teisybe sakai,pvz as jau ketvirti metai eina kaip gyvenu tik rytu londone,pora metu -srtaforde,leytone,o dabar bectone,tai cia daugiausia lietuvaiciu doh.gif bet kazkaip nusiskundimu neturiu(tfu tfu tfu).... thumbup.gif

as kazkaip irgi visa laika gyvenu tik rytu Londone g.gif nelabai ir noreciau keltis kur kitur.cia jau viska zinau,puikiai orentuojuosi....nematau tixlo belstis i kita miesto gala schmoll.gif
Atsakyti