....tau nereikia liudeti uz mane,nesivargink...as jei po teisybe nezinau ka tai reiskia....SM as ne sedziu mieloji,o patenkinu savo smalsuma
QUOTE(byebyelondon @ 2012 09 23, 18:30)
Esme tame, kad Londono lietuviu dauguma dazniausiai nebuna tokie, salia kuriu labai noretusi gyventi, kaip ir kokiam Vilniaus stoties rajone nesinori gyventi. Yra ir kitokiu, bet pripazinkim, kad dauguma lietuviu Londone-marozai. Nei jie gyvena tokiuose rajonuose, kurie butu grazus... O fainu, issilavinusiu tautieciu Londone visada malonu sutikti ir pabendrauti.
ka reiskia marozas?
Bet, kaip suprantu, cia kazkas labai blogai
Nu, nezinau, kai sakai, kad kiti tokie, salia kuriu nenori gyvent, tai visada verta apsizvalgyt, o kaip pats atsidurei ju viduryje? Juk, nedraugauji su tais, kuriu gyvenimo budas nepritinka ar nepatinka? Gyveni tarp tokiu, koks ir pas esi
QUOTE(Ausriukas1 @ 2012 09 23, 20:16)
Liudna kada zmones bando pabegti patys nuo saves;) Juk net sedejimas sitam forume parodo, kad mes norime bendravimo su savais:)
Man labai grazu kitu tautu stiprios community: kad ir pvz lenku, bulgaru, latviu. Atrodo, tik lietuviai bega vieni nuo kitu. Nors, labai dziaugiuosi, kad pvz mano vaiku mokykloje, visi lietuviai be isimties bendrauja ir smagiai
QUOTE(Limcamca @ 2012 09 24, 10:04)
ka reiskia marozas?
Nu, nezinau, kai sakai, kad kiti tokie, salia kuriu nenori gyvent, tai visada verta apsizvalgyt, o kaip pats atsidurei ju viduryje? Juk, nedraugauji su tais, kuriu gyvenimo budas nepritinka ar nepatinka? Gyveni tarp tokiu, koks ir pas esi
Man labai grazu kitu tautu stiprios community: kad ir pvz lenku, bulgaru, latviu. Atrodo, tik lietuviai bega vieni nuo kitu. Nors, labai dziaugiuosi, kad pvz mano vaiku mokykloje, visi lietuviai be isimties bendrauja ir smagiai
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 09 23, 22:51)
....tau nereikia liudeti uz mane,nesivargink...as jei po teisybe nezinau ka tai reiskia....SM as ne sedziu mieloji,o patenkinu savo smalsuma 
nesivarginu
as pritariu Mrs. Patrankai visais aspektais. ypac apie kalbos nemokejima. kai kurie desimt metu cia ir anglu nei bum bum. marazmas auksciausio lygio.
QUOTE(jautiena @ 2012 09 24, 18:50)
as pritariu Mrs. Patrankai visais aspektais. ypac apie kalbos nemokejima. kai kurie desimt metu cia ir anglu nei bum bum. marazmas auksciausio lygio.
bet juk tema apie rajonus:) O , kad nemokanciu kalbos yra, tai cia faktas, bet argi tai parodo, kad jie blogi zmones?
Sveiki visi
matau kitose UK temose matytu vardu, tai sakau, gal uzsuksit ir cia patart
Ieskau seimynai busto, aisku, ziuriu kainos ir koybes santyki ir daugmaz rajona (nes zinau, kad visiems visur vienodai smagu nebus, reikia pripratimo
), ir kadangi visiskai nepazistu Londono i pietu puse uz Temzes (teko gyvent tik NW), tai prisirinkau nameliu Croydon'e, nes ziuriu kainos nesikandzioja, parku yra, mokyklu, parduotuviu, galvoju bus visai nieko. Ir sugalvojau paieskot temos apie Londono rajonus, tai jau pirmuose puslapiuose atradau ne kokius atsiliepimus - tamsiaodziu rajonas, nemenkas nusikalstamumas... Taip numuse upa... Gal galetumet kuri zinanti dar ka nors apie ta rajona papasakot? Kokiam kitam rajonui ji butu galima prilygint? Jei gyventume vieni, tai nesukciau per daug galvos del tu aplinkiniu gyventoju, bet dabar reikes leist vaikus i mokykla, tai tikrai nesinoretu, kad mokytusi kartu su tu nusikalteliu vaikais..
matau kitose UK temose matytu vardu, tai sakau, gal uzsuksit ir cia patart
Ieskau seimynai busto, aisku, ziuriu kainos ir koybes santyki ir daugmaz rajona (nes zinau, kad visiems visur vienodai smagu nebus, reikia pripratimo
oi tik ne Croydonas... eismas nesveikas visa para, susisiekimas irgi ne kazin koks nu ir jo, baltu ten mazoka
manes negasdina 'lietuviu' rajonai - bektonas, dagenhamas... ramiau ten kazkaip nei tarp juodaodziu..
manes negasdina 'lietuviu' rajonai - bektonas, dagenhamas... ramiau ten kazkaip nei tarp juodaodziu..
Dekui Kaštanka
Aš irgi jau pradejau dairytis i rytus, tik del Bektono keletas žmonių atkalbinėja dėl tų negeru kvapu, sako uzdusit vasara nuo ju.. O pvz. Dagenhamas, kuo geras ar blogas butu? Man ji minejo, kaip viena, kurio nesirinkt
, bet skelbimuose pasiulymu maciau yra nemazai.
Ir dar - kokios kazin dabar normalios nuomos kainos rytuose? Ar normalu, kad be 1000 svaru/men (2bed) nieko padoraus nerandu, ar as ieskot nemoku
Ir dar - kokios kazin dabar normalios nuomos kainos rytuose? Ar normalu, kad be 1000 svaru/men (2bed) nieko padoraus nerandu, ar as ieskot nemoku
brangsta ta nuoma kasmet...
dagenhame uz tiek 3bed imanoma surast. romfordas neblogas rajonas is nelabai brangiu. ir aplinkui ji.
apie dagenhama nieko blogo negaliu pasakyt, pati ten kas savaite vaziuoju ir gyvenom ten ilgai. nebent - daug namu puvanciu. bet cia vel gi, ziuret reikia ka imi.
apie dagenhama nieko blogo negaliu pasakyt, pati ten kas savaite vaziuoju ir gyvenom ten ilgai. nebent - daug namu puvanciu. bet cia vel gi, ziuret reikia ka imi.
QUOTE(Kaštanka @ 2013 03 18, 00:26)
brangsta ta nuoma kasmet...
dagenhame uz tiek 3bed imanoma surast. romfordas neblogas rajonas is nelabai brangiu. ir aplinkui ji.
Mums, pereinantiems nuo studio prie didesnio busto, tai kainos atrodo kosmines
O kaip tame Dagenhame susisiekimas, kaip mokyklos, parduotuves, gal galetum pakomentuot?
district line.. parduotuviu lietuvisku belekiek. yra lietuvisku bureliu. apie mokyklas pacias nezinau ka sakyt, pagal Ofsted reportus pati matysi kokios aplinkui i kuria galit eiti.
dar geri rajonai Redbridge, Epping forest. bet cia jau kainos isvis kosmines. 3bed namas - 1500. 2 bed - 1300. ir brangsta, brangsta....
dar geri rajonai Redbridge, Epping forest. bet cia jau kainos isvis kosmines. 3bed namas - 1500. 2 bed - 1300. ir brangsta, brangsta....