Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(*Ilgakojė* @ 2012 06 16, 20:25)
man asmeniskai Ilfordas = East Ham'ui  biggrin.gif

:lotuliujavascript:emoticon(':D')kas: thumbup.gif ..kas tiesa,tai ne LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ilgakojė* @ 2012 06 16, 22:25)

nejaugi taip baisu biggrin.gif

ziauriai pasimetusi doh.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif .taip... ax.gif
Atsakyti

ziurint kuri ilfordo dalis. pats east hamas man ziauruma isvis. ilfordas - jei pvz is kitos puses Valentino parko - nu gi smagios ramios gatveles yra grazu ten.

Atsakyti
QUOTE(sauskute-plepute @ 2012 06 10, 10:06)
Labas rytas, mes gvename  smile.gif Wood green rajone smile.gif  tai susisiekimas labai geras, cia pat alexandra palace trein ir parkas,ledo arena,ir puikus vaizdas ,kalnuota veta ir is ten geri matytis londono centras.  tikri daug parduotuviu,baru ir visko pilna. parku,zaidimo aiksteliu vaikams,mokyklu .Man pats geriausias rajonas thumbup.gif

o nejaugi nera  kaimyniu lietuvaiciu???  prekybos centre girdisi kalbant bet gal atvyksta is aplinkiniu rajonu.  g.gif

Gyvenom ir mes ten mirksiukas.gif Dabar issikelem salia Enfield,cia labai patinka, ramu, tvarkinga. Bet Wood Green tarsi antrieji namai, nors kai gyvenom, tai pliusas buvo tik parduotuves panoseje.Nesaugiai kazkaip jausdavausi ten gyvendama.Bet daznai ten nuvaziuojam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malienka: 18 birželio 2012 - 10:27
QUOTE(malienka @ 2012 06 18, 09:18)
Gyvenom ir mes ten mirksiukas.gif Dabar issikelem salia Enfield,cia labai patinka, ramu, tvarkinga. Bet Wood Green tarsi antrieji namai, nors kai gyvenom, tai pliusas buvo tik parduotuves panoseje.Nesaugiai kazkaip jausdavausi ten gyvendama.Bet daznai ten nuvaziuojam biggrin.gif

Neuztenka Enfieldo shopingyno biggrin.gif ? As kaip tik dazniau nuvaziuoju i Enfielda nei i Wood Green rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2012 06 18, 09:18)

drinks_cheers.gif man wood green'as tik del parduotuviu patinka,kad viskas vietoj ax.gif Bet is paziuros neatrodo labai saugus rajonas...man patinka gyventi ten,kur surmulio maziau yra.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2012 06 18, 14:43)
Neuztenka Enfieldo shopingyno biggrin.gif ? As kaip tik dazniau nuvaziuoju i Enfielda nei i Wood  Green rolleyes.gif .

Kad kartais norisi nuvaziuoti ir kitur;)
Atsakyti
laba,mes gyvenam Orpingtone ax.gif gal zinot cia kokiu graziu vietu parku muzieju,ka nors apie mokyklas vaikams.atrodo ramus miestukas.
Atsakyti
QUOTE(patricija30 @ 2012 06 26, 11:27)
laba,mes gyvenam Orpingtone ax.gif gal zinot cia kokiu graziu vietu  parku muzieju,ka nors apie mokyklas vaikams.atrodo ramus miestukas.

laba kaimynka! smile.gif
na parku tai yra, gal ne visi peskom pasiekiami.. vienas tai paciam centriuke, turbut zinai sita biggrin.gif dar vienas Scadbury park, adekvatu lietuviskam miskui smile.gif
dar man patinka ferma, kur galima pasiskinti sau darzoviu/vaisiu, cia turbut jau uz orpingtono, bet visai netoli su masina mirksiukas.gif

kurioj vietoj jus gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2012 06 26, 21:00)
laba kaimynka! smile.gif
na parku tai yra, gal ne visi peskom pasiekiami.. vienas tai paciam centriuke, turbut zinai sita  biggrin.gif  dar vienas Scadbury park, adekvatu lietuviskam miskui smile.gif
dar man patinka ferma, kur galima pasiskinti sau darzoviu/vaisiu, cia turbut jau uz orpingtono, bet visai netoli su masina  mirksiukas.gif

kurioj vietoj jus gyvenat?  ax.gif
mes centrine gatvei gal ir bus tas parkiukas salia ax.gif .o koks autobusas veza i ta ferma ax.gif
Atsakyti

thumbup.gif little india
Atsakyti