QUOTE(Ausriukas1 @ 2012 09 22, 18:44)
labai keistas man tas noras isvengti lietuviu:) Niedak nesupratau kaip budamas lietuviu gali taip nemegti ar bijoti savo tautieciu? Galima paklausti, o kaip vaziuojat alankyti tevu i Lt? Juk ten visi lietuviai, taipogi visokio plauko, kaip ir cia yra. As pvz nelabai noreciau gyventi vien tik tarp anglu ir vesti savo vaika vien tik tarp anglu i mokykla, juk jis tai ne anglas:) Dar vis galvoju, ka galvoja anglai kai i ju rajona atsikrausto koks vienintelis kitatautis, ar tik negalvoja ir cia tie emigrantai atslenka:) Na cia tik mano pamastymas;) Dar vienas pastebejimas, kad ir kur tu begyventai pagrindiniai seimu draugai visgi tie patys lietuviai:)
As pati gyvenu Bcktone, tai gal delto tai uzkliuvo:)
....ne noras pirma,o pageidavimas...antra,bijoti as nebijau,nemegti daugumos,taip....klausti galima,o kaip as vaziuoju lankyti tevu...pasakysiu,taip,pas mane ju nera,o jei skrendu i LT labai retai,tai su labai rimtais reikalais ir tai tik keliom dienom...o as labai noreciau,kad aplink mane gyventu vien tik anglai,ir mielu noru,nesgyvenu ne Kaune,o Londone,kur reikia puoseleti ir siastradicijas,gerbti sitos salies istatymus,dometis visuma,aisku nepamirsti ir savo istaku.....o ka galvoja anglai,kai i ju rajona atsikrausto EMIGRANTAS?!....nemandagu,bet atsakysiu klausimu,o ka jie galvoja,kai i sali atvaziuoja,sedi ju kisenese dauguma,kai ateina darbintis i imone,kur i viena posta pretenduoja 5-6 zmones ir vieta atitenka lietuvaiciui?...nesijausk emigrantu,o pilnaverciu pilieciu,nesedek susidejas rankas,dirbk ,stenkis ir niekas taves neskitys TUO emigrantu....o cia mano pamastymas,kaipgalima gyventi salyje irnemoketi tos salies kalbos?!.......na ir paskutinis atsakymas...kur as begyventau

,begyvenciau,mano seimos draugai yra mano seima
Jokios panikos...