Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(_Aurute_ @ 2012 06 27, 19:34)
thumbup.gif  little india

nu ir Plaistow,Forest Gate niekuom nenusileidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija30 @ 2012 06 27, 08:57)
mes centrine gatvei gal ir bus tas parkiukas salia ax.gif .o koks autobusas veza i ta ferma ax.gif

tai tada salia, jei zinai lietuviu parduotuve, ta va ten uz jos ir parkelis smile.gif
i ferma autobusai nevaziuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2012 06 27, 21:50)
tai tada salia, jei zinai lietuviu parduotuve, ta va ten uz jos ir parkelis smile.gif
i ferma autobusai nevaziuoja  schmoll.gif

zinau,tai tas pats smile.gif galetu bala sutvarkyt jau lb apleista ax.gif ,gaila,kad autobusai nevaziuoja.perkam darzoves pas tokia moteri pagr gatvei.
Atsakyti
Thamesmead thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Magonija @ 2012 09 05, 18:35)
Thamesmead thumbup.gif  clap.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 06 15, 18:35)
...O.M.G...tik ne ten doh.gif ...gyvenat sau ten tarp anglų ir gyvenkit...o jai jau taip trūksta lietuvybės,tai atgal LT

labai keistas man tas noras isvengti lietuviu:) Niedak nesupratau kaip budamas lietuviu gali taip nemegti ar bijoti savo tautieciu? Galima paklausti, o kaip vaziuojat alankyti tevu i Lt? Juk ten visi lietuviai, taipogi visokio plauko, kaip ir cia yra. As pvz nelabai noreciau gyventi vien tik tarp anglu ir vesti savo vaika vien tik tarp anglu i mokykla, juk jis tai ne anglas:) Dar vis galvoju, ka galvoja anglai kai i ju rajona atsikrausto koks vienintelis kitatautis, ar tik negalvoja ir cia tie emigrantai atslenka:) Na cia tik mano pamastymas;) Dar vienas pastebejimas, kad ir kur tu begyventai pagrindiniai seimu draugai visgi tie patys lietuviai:)
As pati gyvenu Bcktone, tai gal delto tai uzkliuvo:)
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2012 09 22, 20:44)
labai keistas man tas noras isvengti lietuviu:) Niedak nesupratau kaip budamas lietuviu gali taip nemegti ar bijoti savo tautieciu? Galima paklausti, o kaip vaziuojat alankyti tevu i Lt? Juk ten visi lietuviai, taipogi visokio plauko, kaip ir cia yra. As pvz nelabai noreciau gyventi vien tik tarp anglu ir vesti savo vaika vien tik tarp anglu i mokykla, juk jis tai ne anglas:) Dar vis galvoju, ka galvoja anglai kai i ju rajona atsikrausto koks vienintelis kitatautis, ar tik negalvoja ir cia tie emigrantai atslenka:) Na cia tik mano pamastymas;) Dar vienas pastebejimas, kad ir kur tu begyventai pagrindiniai  seimu draugai visgi tie patys lietuviai:)

Sutinku su tuo visu 100 procentu
Atsakyti
labai keistas man tas noras isvengti lietuviu:) Niedak nesupratau kaip budamas lietuviu gali taip nemegti ar bijoti savo tautieciu? Galima paklausti, o kaip vaziuojat alankyti tevu i Lt? Juk ten visi lietuviai, taipogi visokio plauko, kaip ir cia yra. As pvz nelabai noreciau gyventi vien tik tarp anglu ir vesti savo vaika vien tik tarp anglu i mokykla, juk jis tai ne anglas:) Dar vis galvoju, ka galvoja anglai kai i ju rajona atsikrausto koks vienintelis kitatautis, ar tik negalvoja ir cia tie emigrantai atslenka:) Na cia tik mano pamastymas;) Dar vienas pastebejimas, kad ir kur tu begyventai pagrindiniai  seimu draugai visgi tie patys lietuviai:)

Saunuolis Ausriukas1 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2012 09 22, 18:44)

....ne noras pirma,o pageidavimas...antra,bijoti as nebijau,nemegti daugumos,taip....klausti galima,o kaip as vaziuoju lankyti tevu...pasakysiu,taip,pas mane ju nera,o jei skrendu i LT labai retai,tai su labai rimtais reikalais ir tai tik keliom dienom...o as labai noreciau,kad aplink mane gyventu vien tik anglai,ir mielu noru,nesgyvenu ne Kaune,o Londone,kur reikia puoseleti ir siastradicijas,gerbti sitos salies istatymus,dometis visuma,aisku nepamirsti ir savo istaku.....o ka galvoja anglai,kai i ju rajona atsikrausto EMIGRANTAS?!....nemandagu,bet atsakysiu klausimu,o ka jie galvoja,kai i sali atvaziuoja,sedi ju kisenese dauguma,kai ateina darbintis i imone,kur i viena posta pretenduoja 5-6 zmones ir vieta atitenka lietuvaiciui?...nesijausk emigrantu,o pilnaverciu pilieciu,nesedek susidejas rankas,dirbk ,stenkis ir niekas taves neskitys TUO emigrantu....o cia mano pamastymas,kaipgalima gyventi salyje irnemoketi tos salies kalbos?!.......na ir paskutinis atsakymas...kur as begyventau biggrin.gif ,begyvenciau,mano seimos draugai yra mano seima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 09 06, 01:02)

thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti

Esme tame, kad Londono lietuviu dauguma dazniausiai nebuna tokie, salia kuriu labai noretusi gyventi, kaip ir kokiam Vilniaus stoties rajone nesinori gyventi. Yra ir kitokiu, bet pripazinkim, kad dauguma lietuviu Londone-marozai. Nei jie gyvena tokiuose rajonuose, kurie butu grazus... O fainu, issilavinusiu tautieciu Londone visada malonu sutikti ir pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 09 23, 12:31)
....ne noras pirma,o pageidavimas...antra,bijoti as nebijau,nemegti daugumos,taip....klausti galima,o kaip as vaziuoju lankyti tevu...pasakysiu,taip,pas mane ju nera,o jei skrendu i LT labai retai,tai su labai rimtais reikalais ir tai tik keliom dienom...o as labai noreciau,kad aplink mane gyventu vien tik anglai,ir mielu noru,nesgyvenu ne Kaune,o Londone,kur reikia puoseleti ir siastradicijas,gerbti sitos salies istatymus,dometis visuma,aisku nepamirsti ir savo istaku.....o ka galvoja anglai,kai i ju rajona atsikrausto EMIGRANTAS?!....nemandagu,bet atsakysiu klausimu,o ka jie galvoja,kai i sali atvaziuoja,sedi ju kisenese dauguma,kai ateina darbintis i imone,kur i viena posta pretenduoja 5-6 zmones ir vieta atitenka lietuvaiciui?...nesijausk emigrantu,o pilnaverciu pilieciu,nesedek susidejas rankas,dirbk ,stenkis ir niekas taves neskitys TUO emigrantu....o cia mano pamastymas,kaipgalima gyventi salyje irnemoketi tos salies kalbos?!.......na ir paskutinis atsakymas...kur as begyventau biggrin.gif ,begyvenciau,mano seimos draugai yra mano seima 4u.gif

Liudna kada zmones bando pabegti patys nuo saves;) Juk net sedejimas sitam forume parodo, kad mes norime bendravimo su savais:)
Nenoriu daugiau diskutuoti, nes manau tai nesibaigs. Issakem savo nuomones ir tai reikia gerbt:) Del pasalpu ir kalbos nemokejimo tai cia ne ta tema. Tik dziaugiuosi, kad man netenka ju prasyti, o patys sekmingai save issilaikom:)

QUOTE(byebyelondon @ 2012 09 23, 18:30)
Esme tame, kad Londono lietuviu dauguma dazniausiai nebuna tokie, salia kuriu labai noretusi gyventi, kaip ir kokiam Vilniaus stoties rajone nesinori gyventi. Yra ir kitokiu, bet pripazinkim, kad dauguma lietuviu Londone-marozai. Nei jie gyvena tokiuose rajonuose, kurie butu grazus... O fainu, issilavinusiu tautieciu Londone visada malonu sutikti ir pabendrauti.

ne manau, kad dauguma. Yra tokiu, bet tikrai ne dauguma:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriukas1: 23 rugsėjo 2012 - 19:18