Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

Neturiu. Kol gyvenau su draugu jis laiką leisdavo su draugais. Dabar savaitgalius praleidžiu su mama. Draugės įsikibusios savų vyrų ir vieniša buvusi draugė nelabai reikalinga.
Atsakyti
Turiu aš su kuo linksmintis, pasiūlymų įvairių sulaukiu, ir pati sugalvoju ką nors. Bet man geriau, kai ir toms linksmybėms yra saikas. smile.gif Kai jau per daug būna visko, tai norisi iš tiesų atsiriboti nuo visko. Šiaip nesu aš ypatingai mėgstantis linksmybes žmogus smile.gif
Atsakyti
gerai,kai zmones turi ka veikti ir su kuo smile.gif
Atsakyti
[quote=bra_ske,2008 06 03, 03:09]
va matau kaimynei mano liudnoka (as taip pat is dainavos) ax.gif tai kur vyra isleidai? o kur draugai ir drauges,kad nepadeda prasiblaskyti? mes su dukrele taip pat per dienas namie tupime, nors ir vyras Lietuvoje, bet tiek mes ji ir matome-darbais uzsikases,tai linksminames dviese panos,kaip ismanom, bet ilgainiuj pabosta ropineti po zeme ir kalbetis pauksciu kalba su dukryte biggrin.gif
Papildyta:

Aha tikrai kaimynes:) o kurioj vietoj tu randies?as tai prie maximos gyvenu. Vyras i Norvegija isleke, paliko mane su vaiku viena,tik vasaros gale sugris:( tai vat yra tu draugiu, bet kasdien gi manes neblaskys(cia jau tokia ne tik savaitgaline problema darosi),savu reikalu turi beto dirbancios. O kodel jus dvi namie tupit? mes tai netupim, i vezima ir i lauka ar i parka pasivaiksciot,as namie turbut nuproteciau visai viena.
Papildyta:
[quote=Ajuni,2008 06 01, 14:58]O mano MB namie, bet savaitgaliais daznai pasukam savais keliais- musu hobiai skirtingi sad.gif is pradziu tai mane erzino ir liudino, o paskui susitaikiau, juk turim tureti kiekvienas savo erdve  smile.gif
[/quote]

Musu su vyru irgi hobiai nesutampa, bet laiko pabut dviems mums uztekdavo smile.gif savaitgaliais ir kartu pabunam ir isleidziu ji prasiblaskyt, jei jis nori,jis mane taip pat, tik kad ilgam labai neislekiu,nes mazylis neisleidzia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 04 birželio 2008 - 11:39
QUOTE(pupen @ 2008 06 04, 12:37)
Musu su vyru irgi hobiai nesutampa, bet laiko pabut  dviems mums uztekdavo smile.gif savaitgaliais ir kartu pabunam ir isleidziu ji prasiblaskyt, jei jis nori,jis mane taip pat, tik kad ilgam labai neislekiu,nes mazylis neisleidzia  smile.gif

taip jau tom mamytem buna, vyram lengviau, nes gal vaikai ne taip smarkiai prie ju prisirisa, visgi mamytes dazniau mato, nors manoji,tai buna su visais,jai jokio skirtumo,svarbu,kad tik ja linksmintu,o kas tai daro nelabai turi reiksmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bra_ske @ 2008 06 04, 12:57)
taip jau tom mamytem buna, vyram lengviau, nes gal vaikai ne taip smarkiai prie ju prisirisa, visgi mamytes dazniau mato, nors manoji,tai buna su visais,jai jokio skirtumo,svarbu,kad tik ja linksmintu,o kas tai daro nelabai turi reiksmes smile.gif

as netoli dvarcioniu gyvenu smile.gif na nesedim istisai,kartais pavyksta iseiti i lauka, bet tai kad mano vezimas sunkus,o ir dukryte sveria 13 kg,tai is ketvirto auksto sunku man nusitemti viska,juolab,kad as pati esu mazas zmogus biggrin.gif
o siap tai as nesu kauniete,cia gyvenu tik kai istekejau,tai dar neturejau progos su kuo susipazinti,kad galeciau kazkur islekt,tai tenka pastoviai buti vienai su vaiku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neapsisprendėlė @ 2008 06 03, 19:18)
Neturiu. Kol gyvenau su draugu jis laiką leisdavo su draugais. Dabar savaitgalius praleidžiu su mama. Draugės įsikibusios savų vyrų ir vieniša buvusi draugė nelabai reikalinga.

vat vat man irgi tas pats ax.gif
Drauges turi savo antrasias puse (kas vyrus, kas draugus), tai nenori (negali) per daug demesio ir laiko skirti man, vienisei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2008 06 04, 13:05)
vat vat man irgi tas pats ax.gif
Drauges turi savo antrasias puse (kas vyrus, kas draugus), tai nenori (negali) per daug demesio ir laiko skirti man, vienisei unsure.gif

man toks vaizdas susidare,kad visos,kurios istekejusios,tai jau mirusios smile.gif ale man noras prasiblaskyti,nuo rutinos, net ir pagimdziu ar istekekus nepraejo biggrin.gif as turbut tokia nenuorama ir numirsiu, niekaip negaliu sedeti vienoj vieto,tai dabar uztat ir einu is proto,kad kaune viena esu,neskaitant vyro ir dukrytes
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 06 04, 08:02)
Papildyta:

as netoli dvarcioniu gyvenu smile.gif  na nesedim istisai,kartais pavyksta iseiti i lauka, bet tai kad mano vezimas sunkus,o ir dukryte sveria 13 kg,tai is ketvirto auksto sunku man nusitemti viska,juolab,kad as pati esu mazas zmogus biggrin.gif
o siap tai as nesu kauniete,cia gyvenu tik kai istekejau,tai dar neturejau progos su kuo susipazinti,kad galeciau kazkur islekt,tai tenka pastoviai buti vienai su vaiku verysad.gif

oi ne, mano sunus ne del to,kad prisirises neisleidzia ilgesniam laikui, o del to, kad vis dar maitinu as ji pati smile.gif o valgo kas 3 val.o siaip irgi su visais buna.
prie dvarcioniu..aa cia partizanu g.O tu paprasyk kokio kaimyno gal,kad nusinest vezima padetu, nes gi tokiu oru namie sedet nusikaltimas sakyciau g.gif o kur gyvenai pries istekant?
Papildyta:
QUOTE(bra_ske @ 2008 06 04, 08:19)
man toks vaizdas susidare,kad visos,kurios istekejusios,tai jau mirusios smile.gif  ale man noras prasiblaskyti,nuo rutinos, net ir pagimdziu ar istekekus nepraejo  biggrin.gif  as turbut tokia nenuorama ir numirsiu, niekaip negaliu sedeti vienoj vieto,tai dabar uztat ir einu is proto,kad kaune viena esu,neskaitant vyro ir dukrytes

niu tikrai ne mirusiso, bet jau savaime taip gaunasi,pasikeitus aplynkybems tampi seslesne. Bent jau mano atveju taip, as nei i kluba galiu islekt, nei siaip kur atsipalaiduot ar kokio sidro gurkstelt.O taip to pasiilgau! Na bet nieko dar spesiu atsigriebti! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 04 birželio 2008 - 12:38
QUOTE(pupen @ 2008 06 04, 13:37)
oi ne, mano sunus ne del to,kad prisirises neisleidzia ilgesniam laikui, o del to, kad vis dar maitinu as ji pati  smile.gif o valgo kas 3 val.o siaip irgi su visais buna.
prie dvarcioniu..aa cia partizanu g.O tu paprasyk kokio kaimyno gal,kad nusinest vezima padetu, nes gi tokiu oru namie sedet nusikaltimas sakyciau g.gif o kur gyvenai pries istekant?
Papildyta:
niu tikrai ne mirusiso, bet jau savaime taip gaunasi,pasikeitus aplynkybems tampi seslesne. Bent jau mano atveju taip, as nei i kluba galiu islekt, nei siaip kur atsipalaiduot ar kokio sidro gurkstelt.O taip to pasiilgau! Na bet nieko dar spesiu atsigriebti! biggrin.gif

na aisku, jei maitini,tai tada suprantama situacija, bet tai amzinai nesites,o tada jau ir alc.gif sokiai.gif siaip vyras kartais pietu parvaziaves mus nugabena i lauka, nes kaimynai mano name vien senukai, buna,kad ir pati nusitmpiu,visas jegas sukaupus, bet jau ir taip nugara nuo vaiko skauda,tai labai nenoriu persitemti,reiks greitu metu sportinuka pirkti ir tada jau leksiu kasdien smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Savaitgali leidziu tik su SB ir labai labai retai islendam kur toliau savo nosies. Ansksciau dar zyzdavau kas vakara, kad lektumem kur bent dviese pabut toliau nuo jo mamos ar pasizmoneti islysti kur i Kauna, bet pastaruoju metu nei pinigu, nei pramogu, nei bendravimo su zmonem ir rodos jau net noro nebera... blink.gif unsure.gif Taigi, o is bendravimo malonumo liko tik malonumas skustis verysad.gif Kazin buna dar tokiu kaip as ar cia jau man paskutine stadija? blink.gif lotuliukas.gif
Atsikrausciau pas saviski i maza miesteli uz Kauno, ten aisku neturiu draugu, o maniskis draugu su merginom taip pat turi vos viena. Tai nuo bendravimu su jo motina, jau pradedu ir savo seselio bijoti. Matyt jau varsteliai baigia iskristi visai blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 04, 13:52)
Sveikos, merginos,
Savaitgali leidziu tik su SB ir labai labai retai islendam kur toliau savo nosies. Ansksciau dar zyzdavau kas vakara, kad lektumem kur bent dviese pabut toliau nuo jo mamos ar pasizmoneti islysti kur i Kauna, bet pastaruoju metu nei pinigu, nei pramogu, nei bendravimo su zmonem ir rodos jau net noro nebera... blink.gif  unsure.gif  Taigi, o is bendravimo malonumo liko tik malonumas skustis verysad.gif Kazin buna dar tokiu kaip as ar cia jau man paskutine stadija? blink.gif  lotuliukas.gif
Atsikrausciau pas saviski i maza miesteli uz Kauno, ten aisku neturiu draugu, o maniskis draugu su merginom taip pat turi vos viena. Tai nuo bendravimu su jo motina, jau pradedu ir savo seselio bijoti. Matyt jau varsteliai baigia iskristi visai  blink.gif  blink.gif  g.gif

pramogom pinigu nevisada reikia,galima kazka sugalvoti ir siaip idomaus smile.gif o kur tas mazas miestelis randasi? ar toli nuo kauno?
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 04, 08:52)
Sveikos, merginos,
Savaitgali leidziu tik su SB ir labai labai retai islendam kur toliau savo nosies. Ansksciau dar zyzdavau kas vakara, kad lektumem kur bent dviese pabut toliau nuo jo mamos ar pasizmoneti islysti kur i Kauna, bet pastaruoju metu nei pinigu, nei pramogu, nei bendravimo su zmonem ir rodos jau net noro nebera... blink.gif  unsure.gif  Taigi, o is bendravimo malonumo liko tik malonumas skustis verysad.gif Kazin buna dar tokiu kaip as ar cia jau man paskutine stadija? blink.gif  lotuliukas.gif
Atsikrausciau pas saviski i maza miesteli uz Kauno, ten aisku neturiu draugu, o maniskis draugu su merginom taip pat turi vos viena. Tai nuo bendravimu su jo motina, jau pradedu ir savo seselio bijoti. Matyt jau varsteliai baigia iskristi visai  blink.gif  blink.gif  g.gif

Sveika smile.gif
o i koki miesteli persikelei?Jei turi auto tai pirmyn i Kauna blaskytis.Nors bendrai jei pagrindine problema cia pinigai o ir pacios noro nebuvimas nelabai ir zn ka patart,nzn kokia ta reali jusu situacija. Jei pati nenoresi pasilikt sioj stadijoj, tai ir neliksi manau.
Papildyta:
QUOTE(bra_ske @ 2008 06 04, 08:48)
na aisku, jei maitini,tai tada suprantama situacija, bet tai amzinai nesites,o tada jau ir alc.gif  sokiai.gif siaip vyras kartais pietu parvaziaves mus nugabena i lauka, nes kaimynai mano name vien senukai, buna,kad ir pati nusitmpiu,visas jegas sukaupus, bet jau ir taip nugara nuo vaiko skauda,tai labai nenoriu persitemti,reiks greitu metu sportinuka pirkti ir tada jau leksiu kasdien smile.gif

jei bedos su nugara tada tikrai nekas su vezimu tasytis, bet jau gal nebedaug laukt liko ir nebereiks jo visai? As tai visa laime neaukstai gyvenu tai man del to problemu nekyla, bet va jei dar kas kompanija pasivaiksciojant palaikytu tai butu ivis thumbup.gif
Atsakyti