Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

smile.gif nelabai-30km- Prienai... Kasdien ir i darba vazinejam, viena masina, o pinigu pramogom tikrai reikia. Anskciau galvodavau, kad tikrai ne piniguose laime. O kai apsigyvenau Prienuose, o kelios pazistamos liko Kaune, supratau, kad tikrai pinigai svarbus. Nes kai tenka skaiciuoti kiekviena centa, o benzinas darosi ausko vertes ..... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 04, 09:13)
smile.gif  nelabai-30km- Prienai... Kasdien ir i darba vazinejam, viena masina, o pinigu pramogom tikrai reikia. Anskciau galvodavau, kad tikrai ne piniguose laime. O kai apsigyvenau Prienuose, o kelios pazistamos liko Kaune, supratau, kad tikrai pinigai svarbus. Nes kai tenka skaiciuoti kiekviena centa, o benzinas darosi ausko vertes ..... blink.gif  lotuliukas.gif

Prienai,Prienai cia prie Birstono?taigi vasara ten isvis pasaka-kurortinis miestelis! Nors aisku siaip situacija nepavydetina, mano vyras irgi rezge minti uz Kauno biski apsigyvent, bet as buvau neperkalbama, zinojau,kad neturesiu ten ka veikt smile.gif
O kas liecia pingus as irgi nemanau, kad jie nesa laime, bet elemntariai aprupinta buti privalau,uztai jie yra svabus.
***** - juk butent del sios priezasties mano vyras dabar uzsienyje doh.gif
Atsakyti
na del pinigu,tai drysciau papriestarauti ax.gif taip jie reikalingi, bet neuzima pirmaujanciu vietu mano sarase, kai susipazinom su vyru,tai tu pinigu tikrai pas mus buvo ryskus stygius, bet dabar,kai vyras vadovauja firmai ir tu pinigu netruksta,tai as jauciuosi blogiau nei anksciau,kas is tu pinigu,jei nebera vyro namuose,sedim su dukra ir liudim verysad.gif zodziu ir taip ir taip blogai biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada anksciau stovejau ant pasirinkimo slenkscio. Draugavau su zmogumi, salia kurio buciau buvus uztikrinta iki gyvos galvos, o pajutau nezmoniska aistra kitam, paprastam ir meiliam zmoguciui, su kuriuos norejau iki gyvenimo galo buti. wub.gif wub.gif Taigi aisku pasirinkau ta zmogu, kuris zinojau, kad tikrai bus salia manes ir mane myles... wub.gif Aisku, kad dabar nesigailiu wub.gif bet pamaciau, kad pinigai tikrai nera jau tokie nesvarbus. Gyvenam su jo mama, nes neturim uz ka gyventi kitur, o nuo jos abiem jau net rankos is nervu dreba.... Viskas atsiremia i pinigus, o as taip nemegstu buti nuo ju priklausoma. verysad.gif
Aisku, visu problemos svarbios ir kiekvienam jos yra dideles blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Atsiprasau, bet nu negaliu nepaklaust. tai o ka jus abu su vyru nedirbantys esat?
Atsakyti
biggrin.gif Suprantamas klausimas... Aisku dirbam, bet maniskis alimentu nemazai moka, vazinejimas per menesi nemazai iseina, anyta reikia padeti islaikyti ir butas ziema kainuoja brangiai. Atrodo tikrai neminimuma gaunam, bet kai susideda visokios nesamones i viena-linksmybems ir malonumams sau taip ir nelieka verysad.gif Matyt gyvent nemokam lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 04, 15:54)
biggrin.gif Suprantamas klausimas... Aisku dirbam, bet maniskis alimentu nemazai moka, vazinejimas per menesi nemazai iseina, anyta reikia padeti islaikyti ir butas ziema kainuoja brangiai. Atrodo tikrai neminimuma gaunam, bet kai susideda visokios nesamones i viena-linksmybems ir malonumams sau taip ir nelieka verysad.gif Matyt gyvent nemokam  lotuliukas.gif  blush2.gif

a nu suprantama tada.
kai parasiau psakui pagalvojau, blem prisikabinau prie zmogaus,gal studentai esat, o as cia nsmn klausineju lotuliukas.gif
O kas liecia tokia finansine situacija as galvoju,kad vienareiksmiskai reikia keisti darba, nes niekas nepajudes is sito tasko jei patys kazko nesiimsit. Galbut kazkur arciau isidarbint,kad kaip sakai kuras tiek nekainuotu, gal ir toliau, bet su didene alga. Na cia mano tokia nuomone, as su tokia situacija nesitaikyciau - egzistavimas "su anyta".
Na bet cia tikriausiai poster_offtopic.gif
Atsakyti
Taip, cia netik poster_offtopic.gif bet ir neissemiama tema blink.gif Abu dar tik pradedantys savo karjeros metus. ax.gif O as visko noriu dabar ir is karto blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Neskubek gyvent,viskam savas laikas.reikia dziaugtis tuo ka siandien turi, na kad ir TB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 04, 20:17)
Kazkada anksciau stovejau ant pasirinkimo slenkscio. Draugavau su zmogumi, salia kurio buciau buvus uztikrinta iki gyvos galvos, o pajutau nezmoniska aistra kitam, paprastam ir meiliam zmoguciui, su kuriuos norejau iki gyvenimo galo buti.  wub.gif  wub.gif  Taigi aisku pasirinkau ta zmogu, kuris zinojau, kad tikrai bus salia manes ir mane myles... wub.gif  Aisku, kad dabar nesigailiu  wub.gif  bet pamaciau, kad pinigai tikrai nera jau tokie nesvarbus. Gyvenam su jo mama, nes neturim uz ka gyventi kitur, o nuo jos abiem jau net rankos is nervu dreba.... Viskas atsiremia i pinigus, o as taip nemegstu buti nuo ju priklausoma.  verysad.gif
Aisku, visu problemos svarbios ir kiekvienam jos yra dideles  blush2.gif  ax.gif

o tavo anyta tokia jau bloga ar kaip cia yra? aisku,zinau ir as,kaip nesmagu gyvent su vyro tevais doh.gif pagyvenom ir mes su vyru koki menesi,tai jau po tiek laiko maniau isdurnesiu, nes ji tikra vadove seimoje yra, niekas nepraslysta pro jos akis ir net dabar,kai esame visiskai nuo nieko nepriklausomi,ji kisasi i vaiko auklejima,i finansinius ir musu gyvenimo reikalus.
Papildyta:
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 04, 20:54)
biggrin.gif Suprantamas klausimas... Aisku dirbam, bet maniskis alimentu nemazai moka, vazinejimas per menesi nemazai iseina, anyta reikia padeti islaikyti ir butas ziema kainuoja brangiai. Atrodo tikrai neminimuma gaunam, bet kai susideda visokios nesamones i viena-linksmybems ir malonumams sau taip ir nelieka verysad.gif Matyt gyvent nemokam  lotuliukas.gif  blush2.gif

o del nemokejimo gyventi,tai daugiau ar maziau visi jauni zmones nemoka, mes taip pat su pinigais nesusitvarkom, nors uzdirbam tikrai nemazai, bet niekaip neiseina atsideti "juodai"dienai doh.gif plius,kad as sergu baisia pirkimo manija, nesvarbu ka,bet svarbu pirkti,tai dabar vyras net i parduotuve nebeisleidzia biggrin.gif apsimeta baisiai geru vyru ir kad man nereiktu po sunkios dienos stoveti eilese jis pasiryzes pats nuvaziuoti vienas,aisku suprantu,kur cia suo pakastas lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi pirkimo manija sergu ax.gif
Apsipirkimai visada pakelia man nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
pas mane tai tokia kartos manija, tiek mama,tiek teta ir sesute, visos sergam labai sunkia stadija biggrin.gif
Atsakyti