Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(bra_ske @ 2008 05 10, 09:19)
oj kaip linksma lotuliukas.gif  uztenka tau jau mokytis, vaziuok pas mane,jau baigiu pamirsti kaip ir beatrodai verysad.gif ir Vodka su Medeina taves jau pasiilgo mirksiukas.gif

Ziurek sugundysi blush2.gif Tik viena darba pabaigiu rasyt, tikekimes iki piet spesiu biggrin.gif baigiu skalbtis, nueinu i soliariuma ir galesiu atlekt mirksiukas.gif Bet cia gausis mazdaug po piet 4u.gif
Atsakyti
tai gerai gerai,parasyk man paskui i tel,kad speciau apsirengti lotuliukas.gif nes dabar dar tik su Medeina abi su pizamom po namus draskomes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 05 10, 09:38)
tai gerai gerai,parasyk man paskui i tel,kad speciau apsirengti lotuliukas.gif nes dabar dar tik su Medeina abi su pizamom po namus draskomes blush2.gif

Sutarta 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif ale ziuriu cia jau visos numiret ar kas nutiko? turbut as cia viena tinginiauju namie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 05 13, 09:36)
labas rytas mirksiukas.gif  ale ziuriu cia jau visos numiret ar kas nutiko? turbut as cia viena tinginiauju namie blush2.gif

Tavo monstriukas leidzia tau tinginiauti? hihihi.gif
Atsakyti
dabar miega,nes 7 atsikele,tai nuvarem iki parduotuves,svogunlaiskiu pirkti, nes labai saltibarsciu uzsimaniau,o parejus kai smigo tai smigo biggrin.gif ale ziuriu mes cia tik dviese vis dar tu savaitgaliu neturim su kuo leisti g.gif
Atsakyti
labas vakaras ax.gif kaip man cia smagu vienai parasineti biggrin.gif ziuriu is pradziu taip visos bendravot,o dabar dingot g.gif idomu kur, nes as visai kartu su jumis noreciau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siaip savailtgaliu problemos nesu turejus - kazkaip darbas,mokslai, dabar dar vaikas smile.gif Bet va jau dirbt nedirbu, tik mokaus, isleidau vyra uzsienin ir ziu, kad tie svaitgaliai nuobodoki patapo g.gif
Atsakyti
O mano MB namie, bet savaitgaliais daznai pasukam savais keliais- musu hobiai skirtingi sad.gif is pradziu tai mane erzino ir liudino, o paskui susitaikiau, juk turim tureti kiekvienas savo erdve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2008 05 31, 21:14)
Sveikos  4u.gif

Siaip savailtgaliu problemos nesu turejus - kazkaip darbas,mokslai, dabar dar vaikas  smile.gif Bet va jau dirbt nedirbu, tik mokaus, isleidau vyra uzsienin  ir ziu, kad tie svaitgaliai nuobodoki patapo g.gif

va matau kaimynei mano liudnoka (as taip pat is dainavos) ax.gif tai kur vyra isleidai? o kur draugai ir drauges,kad nepadeda prasiblaskyti? mes su dukrele taip pat per dienas namie tupime, nors ir vyras Lietuvoje, bet tiek mes ji ir matome-darbais uzsikases,tai linksminames dviese panos,kaip ismanom, bet ilgainiuj pabosta ropineti po zeme ir kalbetis pauksciu kalba su dukryte biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajuni @ 2008 06 01, 19:58)
O mano MB namie, bet savaitgaliais daznai pasukam savais keliais- musu hobiai skirtingi sad.gif is pradziu tai mane erzino ir liudino, o paskui susitaikiau, juk turim tureti kiekvienas savo erdve  smile.gif

g.gif na musu su vyru taip pat nera pomegiai panasus, as teisingiau tokiu labai jau daug ir neturiu,o vyras zvejys baisus,tai isleidziu as ji kada tik nori, bet uz tai po to kartu planuojames laisvalaiki. ar tai i kokia gamta pasaslykauti nulekiam ar siaip kur paslampineti,kartais namie koki romantiska vakara jis padaro. nu negalima taip istisai atskirai leisti savo laisvo laiko,tai kas tada per seima? tiu tik neuzpyk, bet man negerai taip atrodo g.gif reik auklet ta tavo vyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 06 03, 07:09)
ar tai i kokia gamta pasaslykauti nulekiam ar siaip kur paslampineti,kartais namie koki romantiska vakara jis padaro. nu negalima taip istisai atskirai leisti savo laisvo laiko,tai kas tada per seima? tiu tik neuzpyk, bet man negerai taip atrodo g.gif  reik auklet ta tavo vyra biggrin.gif

As ir nepykstu, pati zinau, kad tai negerai verysad.gif Tada irgi stengiuosi kompensuotis, kad praleisti laiko kartu- einam pas draugus, i teatra ar kina, arba visi islekiam i kelione. Bet pasakysiu tiesa- man jau kiek pabodo traukti si vezima vienai, vienai viska organizuoti, ikalbineti ir irodineti...
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2008 06 03, 09:02)
As ir nepykstu, pati zinau, kad tai negerai verysad.gif Tada irgi stengiuosi kompensuotis, kad praleisti laiko kartu- einam pas draugus, i teatra ar kina, arba visi islekiam i kelione. Bet pasakysiu tiesa- man jau kiek pabodo traukti si vezima vienai, vienai viska organizuoti, ikalbineti ir irodineti...

o tai vyras iniciatyvos pramogom drauge nerodo jokios? unsure.gif na pas mus taip pat dazniau planuoju laisvalaiki as, nes auginu dukryte,sedziu namie,tai ir laiko daugiau turiu,o vyras dirba,tai tenka man rupintis pramogom. na matyt tokie tie vyrai yra,kaip mazi vaikai,jiem patinka,kaip kazkas rupinasi viskuo uz juos doh.gif o tu dziaukis,kad bent jau turi noro kartu buti, net jei ir tenka paciai viska planuoti, nes yra ir tokiu,kurios su leliukais namie sedi,kai tuo tarpu vyras su draugeliais po kabakus draskosi. aisku cia mekna paguoda, bet geriau nei nieko biggrin.gif svarbiausia nenukabinti nosies 4u.gif stiprybes tau mirksiukas.gif
Atsakyti