Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(saridon'e @ 2008 07 21, 14:37)

Tai iki susimatymo merginos, smagus vakaras bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 21, 14:43)
Tai iki susimatymo merginos, smagus vakaras bus  drinks_cheers.gif

iki gathering.gif "biški" jaudinuosi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 21, 15:08)
iki gathering.gif "biški" jaudinuosi blush2.gif  biggrin.gif

Eik jau, ko cia jaudintis, smagiso merginos gi esam, as bent jau tuo neabejoju thumbup.gif
Atsakyti
O as jau galvojau, kad man cia vienai taip su draugem nesiseka smile.gif paauglystei draugiu daug buvo, palaipsniuj atsisejavo, " pagrindines" persikrauste i kitus miestus, tad santykiai nebe tokie kaip anksciau, universitete vien vaikinu kolektyvas, pirmas darba ir kitam mieste buvo, ovazynejau is Kauno, tad laisvalaikio ten ir per daug nepraleisi, o Dabar nors ir dirbu Kaune, bet su kolektyvu nelabai pasiseke visos po darbo namo skubam, o savaitgaliais susitikt net kalbos nera tai vat :)Tiesa ir pas mane laisvalaikio ne per daugiausia, bet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 21, 15:28)
Eik jau, ko cia jaudintis, smagiso merginos gi esam, as bent jau tuo neabejoju  thumbup.gif

namisėda esu, darbas - namai, namai - darbas. ax.gif kadaise (atrodo taip seniai) visur laksčiau, neišsimiegojus eidavau į darbą, va ištekėjau ir "apkerpėjau" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 21, 15:08)
iki gathering.gif "biški" jaudinuosi blush2.gif  biggrin.gif

as irgi biski jaudinuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 07 21, 15:51)
O as jau galvojau, kad man cia vienai taip su draugem nesiseka smile.gif paauglystei draugiu daug buvo, palaipsniuj atsisejavo, " pagrindines" persikrauste i kitus miestus, tad santykiai nebe tokie kaip anksciau, universitete vien vaikinu kolektyvas, pirmas darba ir kitam mieste buvo, ovazynejau is Kauno, tad laisvalaikio ten ir per daug nepraleisi, o Dabar nors ir dirbu Kaune, bet su kolektyvu nelabai pasiseke visos po darbo namo skubam, o savaitgaliais susitikt net kalbos nera tai vat :)Tiesa ir pas mane laisvalaikio ne per daugiausia, bet... smile.gif

pas mane panašiai, kol visos buvom netekėjusios, neturėjom vaikų (aš lig šiol neturiu), linksmindavomės, po klubus lakstėm, po to viena po kitos iš darbo išėjom. Susitinkam retkarčiais, bet jau ne tas. dabartiniam darbe irgi visos lekiam namo, bendraujam tik darbe. Ir iš vis kažkaip pasenau, aptingau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 21, 16:00)
as irgi biski jaudinuos  blush2.gif

galvojau čia aš viena tokia sarmatlyva ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai kaip grizo merginos is akropolio? As tai pesciom parkeliavau sekmingai, lietus apstojo, tai nesuslapau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 21, 21:13)
Na tai kaip grizo merginos is akropolio? As tai pesciom parkeliavau sekmingai, lietus apstojo, tai nesuslapau  smile.gif

Aš tai iki parko kažkokiu autiku pavažiavau, po to į troliką persėdau. Dar užsukau į maximą arbūzo nusipirkau, alaus (kol prie kompo sėdėsiu, pagurkšnosiu) blush2.gif ir šampano (į barelį).
Smagu buvo iš namų ištrūkti, atsipalaiduoti nuo kasdienybės. thumbup.gif Dėkui merginos už smagų pasisėdėjimą drinks_cheers.gif

P.S. keista, man tai skėčio prireikė, visą kelią kol važiavau krapnojo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 21 liepos 2008 - 20:29
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 21, 21:27)
Aš tai iki parko kažkokiu autiku pavažiavau, po to į troliką persėdau. Dar užsukau į maximą arbūzo nusipirkau, alaus (kol prie kompo sėdėsiu, pagurkšnosiu)  blush2.gif ir šampano (į barelį).
Smagu buvo iš namų ištrūkti, atsipalaiduoti nuo kasdienybės.  thumbup.gif Dėkui merginos už smagų pasisėdėjimą drinks_cheers.gif

P.S. keista, man tai skėčio prireikė, visą kelią kol važiavau krapnojo g.gif

Labas rytas, uch kaip sunku keltis i darba kai toks apniukes oras... schmoll.gif
Tai lietus matyt is seskines i tavo puse vakar patrauke mirksiukas.gif
Man irgi labai faina buvo susipazinti su tokiom linksmom merginom, taip smagiai pasedejom, paplepejom, prisijuokem, gailekites kas neprisijunget tongue.gif
Juokauju, juk ne paskutinis kartas, ir visos laukiamos i musu smagia kompanija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 21, 21:13)
Na tai kaip grizo merginos is akropolio? As tai pesciom parkeliavau sekmingai, lietus apstojo, tai nesuslapau  smile.gif

as tai kol ejau iki stoteles, pamojavau pravaziuojanciam autobusui, tai paskui sekmingai pralaukiau netoli 40 min. doh.gif na, bet apie 20.30 buvau namie jau lotuliukas.gif

man taip pat labai smagus vakaras buvo, tikrai smagiai paplepejom smile.gif tikiuosiu, kad tokiu vakaru dar daug bus.

beje, Otome, tavo tel nr as negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 22, 11:08)
as tai kol ejau iki stoteles, pamojavau pravaziuojanciam autobusui, tai paskui sekmingai pralaukiau netoli 40 min.  doh.gif  na, bet apie 20.30 buvau namie jau  lotuliukas.gif

man taip pat labai smagus vakaras buvo, tikrai smagiai paplepejom  smile.gif tikiuosiu, kad tokiu vakaru dar daug bus.

beje, Otome, tavo tel nr as negavau  g.gif

Ups, tai gal as numeri kazkam ne tam nusiunciau..? Nes kad siunciau i az tai tikrai, bet gal netycia ne tavo az paspaudziau.. doh.gif
Greit prisipazinkit kas gavot mano numeri??? biggrin.gif
Na siunciu ir tau dar karteli mirksiukas.gif
Atsakyti