Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(eiven @ 2008 03 07, 17:26)
Apsiraminkit jūs dvi ir toliau gražiai diskutuokim, kaip praleist savaitgalį vienai  flirt.gif  lotuliukas.gif

As F ignoruoju, juk ji vienintele tokia protinga,ka as jau cia pries ja............ biggrin.gif
Atsakyti
Iš tavo lūpų nuskambėjo irgi ne vienas įžeidimas, bet... Kad ir kaip būtų sunku, palikime santykių aiškinimąsi asmeninėms žinutėms. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kasola @ 2008 03 06, 13:43)
Tao kooperuojames pagal miestus ir i kluba.

drinks_cheers.gif Labai pritariu smile.gif Galesim ir klubuose pasipykti, ale vis tiek bus linksma smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 07, 18:11)
viskas prasidejo ne nuo 'neisipaisai', o nuo EKSTRAVERTU, kuriems liudna vieniems. Todel, visiskai nesupratau, kadel reikejo iskart butent sitaip pradedi. O priimu as visokius, ir neprimetineju savo nuomones tuo labiau. Beje, savo draugu rato niekada nevadinu 'chebra'.

iš tikrųjų, ekstravertas tai tiesiog toks žmonių tipas, tai F ir norėjo pasakyti smile.gif intravertams lengviau būti vieniems, negu ekstravertams smile.gif
ir ji visiškai teisi smile.gif
tai tas pats, kas pasakyti pelėdos ir vyturiai tarkim, na čia tik ne taip moksliškai smile.gif visiems suprantama, kad pelėdų tipo žmonės mėgsta rytais ilgiau pamiegoti, tuo tarpu kai vyturiai kelias anksti smile.gif
arba tarkim melancholikas cholerikas sangvinikas ir flegmatikas smile.gif
o "chebra" tai iš paauglių leksikono, pavartojau jį palyginimui biggrin.gif

kaip ten bebūtų, kviečiu bendrauti visus draugiškai, tiek intravertus tiek ekstravertus biggrin.gif

o dėl susitikimų, buvo tokia temikė "O kodėl gi ne?" tai va ten panikės susitikinėdavo anksčiau tai tikrai, pati prie ištakų viso to esu buvus, kol gyvenau Lt biggrin.gif labai smagu buvo, nors matėmės pirmą kartą, bet vis tiek ir kavinukėj psėdėdavom, ir šokti buvom nulėkusios biggrin.gif
todėl labai pagirtina iniciatyva, nuoširdžiai linkiu, kad visa tai pereitų realybėn ir neliktų tik gerų norų lygmeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2008 03 01, 12:51)
Aš tai viena bastausi po miestą, draugijos tam nereikia

o as pavydziu tiems, kurie gali vieni bastytis, tusintis.. ir pati noreciau. badziau kelis kartus.. ir patiko, bet ne visada turiu tiek drasos.. dazniausiai su MB kur nors einam, bo geriausios drauges issilaksciusios po uzsienius.
Papildyta:
QUOTE(F @ 2008 03 07, 12:57)
Tada patariu daugiau pasaulio pamatyti, kad neatrodytų keisti tie, kurie ką nors kitaip daro negu tu. O į kontekstą neįsipaišau tik dėl tokių neišsilavinusių kaip tu.

del pasaulio pazinimo sutinku. kazkada mane labai iskaudino zmogus, kuris man tiesiai sviesiai isreze, kad as esu ribota, nes nemacius pasaulio. po keliu metu atsirado finansines galimybes keliauti. ir dabar as negaliu su juo nesutikti.
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 07, 18:11)
viskas prasidejo ne nuo 'neisipaisai', o nuo EKSTRAVERTU, kuriems liudna vieniems. Todel, visiskai nesupratau, kadel reikejo iskart butent sitaip pradedi. O priimu as visokius, ir neprimetineju savo nuomones tuo labiau. Beje, savo draugu rato niekada nevadinu 'chebra'.

tai turbut is nezinojimo cia taip isizeidei? biggrin.gif kuom blogai buvo pasisakymas apie ekstravertus?tu cia kaip izeidima supratai?cia gi elementarus dalykas - asmenybes tipas.

o ir siaip skaityt juokinga, rimtai primine tokia amerikietisku kvailu filmu scenariju, kur burys cheerleader'iu purtosi nuo kitokiu nei jos biggrin.gif tai kad tu nemoki priimti kitokiu nei rodo tiesiog siaura akirati ir ribota mastyma smile.gif
aisku aisku, jokiu issisokelius, zymiau geriau ir patogiau atstampuotu robotu armija. o pult su tokiais 'ka cia vaidini protingiausia' tai irgi darzelisko lygio reikalas..
Atsakyti
Sveikos, o dabar tiesiai sviesiai, kodel as nemegstu kitokiu? Ogi, dar mokyklos laikais praradau artima drauge. Ji buvo sauni, kol ji neisitrauke i GOTU grupuote. per pora menesiu ji visiskai pasikeite, tapo nebesukalbama, skekejo tik apie setona, piktasias jegas, nesiojo apversta kryziu...tai buvo baisu.Bet viena diena, ji visiskai paveikta grupuotes nariu, gryzus namo, prisigere vaistu(jos mama buvo med.sesute).gulejo 8 men. komoj, o po ilgu kanciu mire. Jus neisivaizduojat kas dejosi mokykloj, tie gotai viasi pasiuto(nes tevai rado jos laiskus, kuriuose ji rase, kad jaucia dideli spaudima paaukoti save setonui)puldinejo vaikus, gasdino, grasino.Viskas aisku, pasieke ziniasklaida.Mes uz E. pradejom is visu jegu nekesti JU, jie MUSU.
Tada mano tevai isvaziavo gyvent i vokietija, as perejau i kita mokykla,ir vel mano klaseje buvo gotu. Tos panos atrode baisiai, rankos visiskai supjaustytos (tai dare, kad numalsintu savo psichologini skausma).Ir vel snekos apie demona ir t.t. as bandziau su jomis kalbetis, kodel jos taip elgiasi, o jos man, apie pasaulio pabaiga...
O kas liecia mano pasaulio 'nepazinima', tai labai klystat. Gyvenau pas tevus vokietijoj, kada susipazinau su savo vyru, su juo apkeliavau beveik visa Europa.Po to persikrausciau pas vyra i Londona. Musu bendri draugai yra visi uzsienieciai, pas juos i svecius keliaujam. Sutikau zmones, apie kuriuos tik per tv girdejau(mano vyro darbas dirbti su tokiais zmonem)Siandien mano stotele yra Vilnius, po poros men.vel Londonas.
Todel, brangiosios, snekat, to ko nezinot. Komentuojat F, tipo, ji teisi del mano riboto issilavinimo,akiracio. Matyt, ji mane puikiai pazysta, todel taip ir sneka...Matyt.
O uzsukau i jusu tema, nes norejau susipazint su panom, kurios iesko kompanijos linksmintis Vilniuj. Bet, sorry, galbut, man tik ir tinka bedraut su kitatauciais.
Atsakyti
O tu tikra, kad tai buvo gotų grupuotė?

Aš esu linkusi manyti, kad tai tik paaugliai, kurie nesigilina nei į gotų kultūrą, tiesiog jiems įdomu išbandyti naują gyvenimo būdą. Gal juos sužavėjo gotų įvaizdis (išskirtinė apranga), todėl jie nusprendė pasivadinti taip.
Aš taip pat esu susidūrusi su gotų kultūra. Jie užima vieną mano scenos dalį, per renginius pusė laiko skiriama jiems. Tai žmonės, vokiečiai, nuo 20, nuo 30 metų. Jų laisvalaikio pomėgis yra tam tikra muzika, filosofija, literatūra, kiti humanitariniai mokslai. Jų svarbiausia vertybė yra KŪRYBA. Tai, ką darė tavo aprašyti žmonės, nėra kūryba. Taigi jie su gotais turi bendro tik įvaizdį, o tai yra tik paviršutiniškas dalykas.
Dėl supjaustytų rankų, šėtono ir tt. Paaugliai ne visi vienodi. Kai kurie turi psichologinių problemų. Dėl to jie gali gerai nesijausti įprastinėje aplinkoje, todėl ieškoti alternatyvių dalykų. Rankų pjovimas yra ne gotiškumo pasekmė. Galbūt gotų kultūra taip pat juos patraukė savo įvaizdžiu. Bet jeigu jos giliau pasigilino, ta kultūra joms ir padėjo išbristi iš psichologinių problemų. Didelė tikimybė, kad tos merginos iš Vokietijos dabar yra suaugusios, mėgsta klausytis gotiškos muzikos, studijuoja ar dirba humanitarinių mokslų srityje, domisi literatūra ir juokais prisimena savo paauglystės laikus, kada pjaustėsi rankas ir kalbėjo apie pasaulio pabaigą.

Aš gal nelabai aiškiai parašiau, patariu pažiūrėti interviu su vienu gotu iš Vokietijos, jis protingai pasisakė apie visokius gotiškus stereotipus, ir šiaip jis protingai šneka. Pamatysi, kad viskas nėra taip blogai, gotai nėra baisūs ir su šėtonu neturi nieko bendra.

http://www.youtube.c...h?v=7lFDWJAPrVc
http://www.youtube.c...h?v=BiH-x3zH8GM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F: 08 kovo 2008 - 15:47

Aš gal nelabai aiškiai parašiau, patariu pažiūrėti interviu su vienu gotu iš Vokietijos, jis protingai pasisakė apie visokius gotiškus stereotipus, ir šiaip jis protingai šneka. Pamatysi, kad viskas nėra taip blogai, gotai nėra baisūs ir su šėtonu neturi nieko bendra.

http://www.youtube.c...h?v=7lFDWJAPrVc
http://www.youtube.c...h?v=BiH-x3zH8GM
[/quote]

Matai, as i ju kultura nesigilinau, visi aplinkui skalambijo, kad jie gotai, patys save taip ivardijo. Zinai, gal as esu baile, bet bijau tu kitaminciu, ta prasme, as megstu tik tai kas balta, grazu, svaru...Man baime jie kelia. Pasakysi, kad mano baimes kyla is nezinojimo, bet ne...Matyt cia viskas nuo mokyklos laiku.
Beje, man patinka tavo rasymo stilius,(Tu pati ten kurei ta voniazmogi?)Tik tas voniazmogis ir nuotykiai auto stopu man siurpa kelia.
Atsakyti
Tai mokyklos laikai ir buvo nežinojimas, kitų žmonių nežinojimas. Pažiūrėk tą interviu, ten nedaug laiko, tik 10 minučių, bet apie kultūrą paaiškės daug kas.

Jeigu turi omeny mano blogą, tai ten apie voniažmogį, tai mano vyro kūrinys. Jis mėgsta absurdą smile.gif. O nuotykiai autostopu mano.
Atsakyti
Ziurejau ta interviu, ir paklausiau poros PP dainu, prisipazinsiu, man labai nepatiko,sukilo neigiamos emocijos, o kai nepatiko, negalejau isigilint. Normalu, tai visiskai ne mano stilius. Paklausius jo dainu, greit isijungiau DJ Tiesto beutiful things (ft.Andain)ir atsipalaidavau. Bet visgi, kokios mes skirtingos. biggrin.gif
Atsakyti
Mergos mergos lotuliukas.gif Jums gal atskiros temos apie subkultūras?

P.S. O apie LaPerlos22 atvejį: paskui taip ir būna - visi gotai - satanistai, visos fifos - pasileidusios rolleyes.gif
Atsakyti