Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Brėkšta @ 2008 03 15, 21:23)
manau, kad daugelis jūsų iš vis nepastebės tame klube, nes visi ten kas sau arba kas kam, o jei ir pastebės koks atskiras personažas, tai manau jum tik į naudą, kad viena būsit taip, kad drąsiai galit žingsniuot  rolleyes.gif

is dalies taip, kai esi vienas, daugiau sansu susipazint su kazkuo, bet paprastai ten buna pilna zmoniu, visi malasi ir nelabai kas ka pastebi, o jei sokiu aisksteleje sokiu partneriu rasi sokdama ir viena ir su draugemis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2008 03 14, 15:07)
nueiciau viena i kluba  biggrin.gif , bet "ka zmones pasakys", tai praeina noras  biggrin.gif

nuejus reikia ikalti alucio ir tikrai neberupes zmones, kurie ir siaip tikrai nieko nepasakys smile.gif
Atsakyti
mes su bendradarbemis,karta i menesi, ar i du isdumiam i centra baru pasiaubti,klube pasisokti. thumbup.gif Labai smagu,o po tokio pauzavimo,norisi tik keleto ramiu savaitgaliu namuose blush2.gif negaleciau ,o ir nenoreciau kiekvieno savaitgalio sitaip praleist schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Blonde* @ 2008 03 15, 22:15)
mes su bendradarbemis,karta i menesi, ar i du isdumiam i centra baru pasiaubti,klube pasisokti. thumbup.gif Labai smagu,o po tokio pauzavimo,norisi tik keleto ramiu  savaitgaliu namuose  blush2.gif negaleciau ,o ir nenoreciau kiekvieno savaitgalio sitaip praleist  schmoll.gif

man tai norisi kiekviena savaitgali kur nors nueit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 03 14, 15:07)
nueiciau viena i kluba  biggrin.gif , bet "ka zmones pasakys", tai praeina noras  biggrin.gif

o man tiesiog būtų labai liūdna vienai kur nors eiti pasilinksminti, turbūt jausčiausi labai vieniša ax.gif nors visai nesvarbu, ką ties žmonės pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli gražu @ 2008 03 16, 22:23)
o man tiesiog būtų labai liūdna vienai kur nors eiti pasilinksminti, turbūt jausčiausi labai vieniša  ax.gif nors visai nesvarbu, ką  ties žmonės pasakys  smile.gif

manau, kad ir su draugais taip pat galima jaustis vienisai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2008 03 02, 18:59)
na stai atsirado ir panasiu i mane, neturinciu arba nevisada turinciu kompanijos savaitgaliu atsipalaidavimams. o gal butu smagu kada susiorganizuoti kartu kokia pramoga?  bigsmile.gif

Galim kada ir susiorganizuoti,as tai pat nevisada turiu kompanija,o viena niekada nejau ir eiti nesiruosiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Londaa @ 2008 03 17, 11:36)
Galim kada ir susiorganizuoti,as tai pat nevisada turiu kompanija,o viena niekada nejau ir eiti nesiruosiu 4u.gif  4u.gif

Butu saunu susiorganizuoti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mielai prisijungčiau, bet deja gyvenu Šiauliuose...
Tik vis ir taikau kaip kur išlekti, o podružkės tai viena tai kita pasuoja...nuobodylos doh.gif
Atsakyti
Kaira, ****, kviečiau tave vakar, o tu nepasirašei schmoll.gif Apie ką tada tema? Aš tai linksminuosi namie, mb jau lovoj... o aš ant podvigų, o kas man jų duos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 18, 02:10)
Kaira, ****, kviečiau tave vakar, o tu nepasirašei  schmoll.gif Apie ką tada tema? Aš tai linksminuosi namie, mb jau lovoj... o aš ant podvigų, o kas man jų duos?  biggrin.gif

turbūt drauge nelaiko
topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 18, 01:10)
Kaira, ****, kviečiau tave vakar, o tu nepasirašei  schmoll.gif Apie ką tada tema? Aš tai linksminuosi namie, mb jau lovoj... o aš ant podvigų, o kas man jų duos?  biggrin.gif

Nieko sau, žinutė... Mano... unsure.gif Gerai vis dėlto vakar linksminausi doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2008 03 18, 09:49)

turbūt drauge nelaiko
  topsecret.gif

Kiek žinau, tai laiko, tik "grafikas" nesutapo, bet šiaip jau linksmintis galima net ir nebūnant draugais alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 18 kovo 2008 - 18:39
Erszebeth, su tavimi ziauriai faina linksmintis, bet kad tu taip jau retai su manimi kazkur eini, kad speju uzsidepresuot.
Atsakyti