Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

lotuliukas.gif kokia smagi diskusija buvo, bet nelabai skani rolleyes.gif
Atsakyti
ne nu kaip kam aisku bet man nesuvokiamas toks poziuris 'viskas turi buti balta ir teisinga' nes is esmes taip nera, nei gyvenime, nei gamtoj. mane kaip tik labai zavi zmoniu ivairove.

Atsakyti
vat čia ir išplaukia dažnai bendravimo problemos, tolerancijos stoka, nenoras domėtis kitokiais nei tu, išankstinis nurašymas žmogaus jei jis dėvi nutrintus džinsus, skaito Seneką, o tau prie širdies visai kas kita arba tu skaitai Seneką ir pamates potencialaus pašnekovo rankose Da Vinčio kodą jį nurašai, išankstinis nusistatymas, kuris dažnai negatyvų požiūrį pateisina, nes žmonės antipatiją greit užuodžia rolleyes.gif

manau, kad visi kas jaučia deficitą draugų nėra be nuodėmės, nes visi kažką nurašėm kaip netinkamą bendrauti su manim, ieškom lyg ir panašių į savę, kitaip tariant vertų mano dėmesio, o gal tie nevertieji, tai neatrastos žemės g.gif

Atsakyti
Ne, nu jus duodat doh.gif , as gi sakau, kad nieko neisskiriu,visokiu yra, visokiu reikia. Man reikia su zmogum daugiau pabendraut,nors jis ir kitoks nei as, kad galeciau kazka mastyt, kaip mums seksis bendraut toliau. Mes negalim but visi vienodi, tarsi klonai. Jeigu pasakiau, kad man sunku suprast kita stiliu (gal kazkam-manaji), tai tipo as jau kazkokia diskriminatore? O jeigu man viskas balta, tai cia blogai, va jau kazkam nepatinka mano poziuris i gyvenima. O svarbiausia, mano poziuris, man visada padejo isgyvent. O su sutiktais kitaminciais visada rasdavau bendra kalba, juk vis vien kazkas buna bendro.
Va, ir pacios ne geresnes,tipo kvailas mano gyvenimo budas, tai kur cia tolerancija, apie kuria tiek daug snekat? Palinkesiu jums sekmes, auklejant jaunaja karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 08, 22:11)
Ne, nu jus duodat  doh.gif , as gi sakau, kad nieko neisskiriu,visokiu yra, visokiu reikia. Man reikia su zmogum daugiau pabendraut,nors jis ir kitoks nei as, kad galeciau kazka mastyt, kaip mums seksis bendraut toliau. Mes negalim but visi vienodi, tarsi klonai. Jeigu pasakiau, kad man sunku suprast kita stiliu (gal kazkam-manaji), tai tipo as jau kazkokia diskriminatore? O jeigu man viskas balta, tai cia blogai, va jau kazkam nepatinka mano poziuris i gyvenima. O svarbiausia, mano poziuris, man visada padejo isgyvent. O su sutiktais kitaminciais visada rasdavau bendra kalba, juk vis vien kazkas buna bendro.
Va, ir pacios ne geresnes,tipo kvailas mano gyvenimo budas, tai kur cia tolerancija, apie kuria tiek daug snekat? Palinkesiu jums sekmes, auklejant jaunaja karta  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

savo paskutinio posto tau netaikiau ir manau, kad paskutinis dialogas buvo daugiau abstraktus nei konkretus kaip tavasis ir F.
bet tu arba puoli, arba gindamsi kaltini kodėl g.gif

kalbėjau apie toliarancijos trūkumą, kodėl pagalvojai, kad čia tau skirta g.gif
skirta buvo visoms arba niekam, tai yra aš ne su visais žmonėmis galiu bendraut, lygiai kaip ir visi kiti bigsmile.gif skubota išvada, nėra draugų arba jų turim nepakankamai, kad prireikus jie atsirastų šalia va ir visas moralas lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif

LaPerla, norėjau tik pasakyti, kad F prisipažino pasikarščiavusi su savo teiginiu apie išsilavinimą, už tai jai pagarba 4u.gif
niekas čia nėra susidaręs kažkokios konkrečios vienareikšmės nuomonės apie tavo asmenybę, tiesiog buvo situacija konkreti...buvo paaiškinta kaip iš šalies tai atrodė ir tiek smile.gif viskas labai paprasta...tu tiesiog nesupratai žodžio "ekstravertas", isižeidei ir už tai pasakei merginai, kad jai čia ne vieta, viskas, nei daugiau, nei mažiau smile.gif
smagu, kad daug bendrauji su užsieniečiais smile.gif todėl turi puikią galimybę pažinti daugybę įvairių žmonių smile.gif būtent tai tau pačiai turėtų padėti priimti kitus tiesiog tokiais, kokie jie yra, neatstumiant 4u.gif
gal čia labai jums abejoms su F pasisekė, kad susitikot smile.gif gal visgi viena iš kitos sužinosite kažką naujo, gal kai kurie dalykai taps aiškesni, gal netgi pasikeis nuomonė kai kuriais klausimais 4u.gif
todėl suteikit viena kitai šansą, negi neįdomu? biggrin.gif
man atrodo F labai noriai su tamsta bendrauja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Brėkšta @ 2008 03 09, 00:31)

bet tu arba puoli, arba gindamsi kaltini kodėl  g.gif

gal būt žmogui tai jautri tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 08, 23:11)
Ne, nu jus duodat  doh.gif , as gi sakau, kad nieko neisskiriu,visokiu yra, visokiu reikia. Man reikia su zmogum daugiau pabendraut,nors jis ir kitoks nei as, kad galeciau kazka mastyt, kaip mums seksis bendraut toliau. Mes negalim but visi vienodi, tarsi klonai. Jeigu pasakiau, kad man sunku suprast kita stiliu (gal kazkam-manaji), tai tipo as jau kazkokia diskriminatore? O jeigu man viskas balta, tai cia blogai, va jau kazkam nepatinka mano poziuris i gyvenima. O svarbiausia, mano poziuris, man visada padejo isgyvent. O su sutiktais kitaminciais visada rasdavau bendra kalba, juk vis vien kazkas buna bendro.
Va, ir pacios ne geresnes,tipo kvailas mano gyvenimo budas, tai kur cia tolerancija, apie kuria tiek daug snekat? Palinkesiu jums sekmes, auklejant jaunaja karta  biggrin.gif

bet niekas gi nesake, kad tavo gyvenimo budas kvailas. mes cia ne apie gyvenimo buda visu pirma, o apie poziuri. as toleruoju bet koki, bet buna kur tiesiog nesuprantu, kaip tavo atveju. kaip viskas gali buti tik balta. bet as nesakau tau 'tu kitokia, tau cia nevieta ir isvis niekur nepritampi'. kaip kad tu pasakei F. man taviskis supratimas irgi yra tolimas, tu galbut mano aplinkoj iskristum is konteksto, bet velgi - niekada taip nesakiau. todel tavo uzsipuolimas ant F dvelke totalia netolerancija ir blogaja prasme 'provincialumu'.
Atsakyti
Pala, kazko as cia nebesuprantu g.gif. KAzkaip temos pavadinimas neturi neiko bendra su tuo ka jus cia rasot doh.gif
Papildyta:
Oi, klaidu pridariau...Dabar baisu, kad ir as galiu buti apsaukta, kaip neissilavinusi ir pasaulio nemaciusi schmoll.gif
Atsakyti
nueiciau viena i kluba biggrin.gif , bet "ka zmones pasakys", tai praeina noras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 03 14, 15:07)
nueiciau viena i kluba  biggrin.gif , bet "ka zmones pasakys", tai praeina noras  biggrin.gif

O ką jie pasakys?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2008 03 15, 13:17)
O ką jie pasakys?

nu ka as zinau, gal ir nepastebes, kad viena, bet pati gali jaustis nepatogiai ax.gif . I miesta, PC visada einu viena, nes taip pripratau viena vaiksciot, kad mane tiesiog nervuoja, kai salia kas buna, bet pasilinksmint vienai eit, tai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 03 15, 14:34)
nu ka as zinau, gal ir nepastebes, kad viena, bet pati gali jaustis nepatogiai  ax.gif . I miesta, PC visada einu viena, nes taip pripratau viena vaiksciot, kad mane tiesiog nervuoja, kai salia kas buna, bet pasilinksmint vienai eit, tai  doh.gif .

manau, kad daugelis jūsų iš vis nepastebės tame klube, nes visi ten kas sau arba kas kam, o jei ir pastebės koks atskiras personažas, tai manau jum tik į naudą, kad viena būsit taip, kad drąsiai galit žingsniuot rolleyes.gif
Atsakyti