Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario minusai

As po 3 cezario pjuviu ax.gif
bet pasekmiu yra doh.gif
Po pirmos operacijos man labai skaudejio pilvas apacioj ir pastoviai kaupesi dujos.Apie 6 menesius mes su vyru ne megojom .Mes kai pabandem po 2 menesiu man stipriai skaudejo ir po to turejau psihologiniu bedu-as bijojau miletis blink.gif
Po 2 operacijos pjuvis buvo labai baisus ir ne galejau uzdeti maudimuka.Tai pirkau specialius kremus kad istirpinti randus.
po 3 operacijos irgi dujos ne iseidavo be vaistu ir net po 6 menesiu pilvas buvo kaip ne givas ,as ji ne jauciau.Dabar prasidejo menesines ir labai skausmingos kartais atrodo pilvas sprogs.
VistIek kaip ten ir kakia ji be butu, operacija yra operacija,visada yra pasekmiu
Mana sese irgi operavo ir po operacijos ,pradejo pulioti ir gidesi apie 3 menesius as kaip pamaciau si siauba ,man buvo tik 17met ,ir tada pasakiau sau-mane niekas ne operuos nekada ne dosiu save pjauti ir zalot,bet isejo kitaip.
As ne pries operacijos,jaigu to tikrai reikia.Is tiesu labai norejau gimdyti naturaliai kad ne butu komplikaciju,ir materis jauciasi kitaip,nes taip sukure gamta.
Man ne isejo pagimdyti paciai.Stai mano istorija apie gimdyma, kada perskaitysite,tada ir suprasite ka as turejau omeni!

http://www.supermama...?...=359686&hl=
Atsakyti
p,s
po operacijas ipac trecios man buvo labai sunku. pilvas skaudejo, vaikeliu ne galejau pasirupinti kai reikejo,apie 2 savaites
po gimdymo praejo metai ,bet iki siol pilvas kartais skauda ipac kada menesines
reike pastoviai daryti gimnastika stiprinti gimda :ax:ir ipac man ,jau 34met,
jeigu ne darysiu gimnastikos ,gimda silpneja ir nusiliaidzia ant slapimo pusles
mamos kurios pacios gimdo tokiu problemu ne turi kaip as
Atsakyti
Man didžiausias minusas buvo ne skausmas, kai net nusikosėti bijojau, ne komplikacijos po operacijos, dėl kurių turėjau vėl gult į ligoninę... Blogiausia ir baisiausia buvo gulėti ir tiesiog stebėti kai moterys palatoje nešioja, globoja, maitina savo mažylius, o aš savo tik skruostuko prisilietimą tepamenu... Pamačiau tik po paros. Štai koks didžiausias minusas man buvo
Atsakyti
man buvo 2,ir viskas normaliai.vaiko nemaciau apie pora valandu.po operacijos 2 val renimacijos palatoi,kol pradejo atitirpti kojos,kai jas pradejau jausti paprasiau kad greiciau veztu i skyriu.kai parveze tuoj atnese ir mano mazyli,tad gulejome kartu. smile.gif .vakare seseles padedama jau atsikeliau is lovos.po triju paru laimingi grizome namo.siulus istrauke mazdaug po savaites,tad teko trumpam uzsukti i ligonine.
Atsakyti

aišku, didžiausias minusas - kad neina normaliai vaikščiot, skauda be proto, vaiku pasirūpint negali, wc - basonas, fe... bet kokiu atveju, cezaris - didelis minusas. virš pjūvio dar ir dabar nutirpę, manau, kad ir liks tas nutirpimas visam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2008 10 10, 15:58)
aišku, didžiausias minusas - kad neina normaliai vaikščiot, skauda be proto, vaiku pasirūpint negali, wc - basonas, fe... bet kokiu atveju, cezaris - didelis minusas. virš pjūvio dar ir dabar nutirpę, manau, kad ir liks tas nutirpimas visam laikui.

Nutirpimas bus jausis gerus metus. Vėliau net nesijaus, kad buvo darytas CP.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 10, 18:51)
Nutirpimas bus jausis gerus metus. Vėliau net nesijaus, kad buvo darytas CP.

drinks_cheers.gif Man net anksciau tas nutiprims nuejo, po kokiu 9 men thumbup.gif
Atsakyti
Man neseniai buvo padaryta antra operacija,jauciausi taip gerai,kad net paciai nesitikejo,jokiu skausmu,lengvai vaiksciojau ir vaiku pati rupinausi,pati maitinu,pieno taip pat turiu daug.Manau daug kas priklauso nuo operuojancio gydytojo,na ir aisku nuo pacios moters organizmo.
Atsakyti
as po dvieju cezariu po pirmo atsigavau normaliai nebaisu buvo nei kakoti nei sisioti nei koseti ar ciaudeti ir myletis mazdaug po 1,3m ir didziausias minusas kad zaisda puliavo 8men ,taiva po antro kazkaip anksciau bet ir dabar uzeina kartais paskaudeti o jau praejo beveik trys metai rolleyes.gif
Atsakyti
Man didziausi minusai, kad po operacijos negali vaikscioti, judeti, net lovoj pasisukti is skausmo. Po gimdymo kelis menesius susilenkus is skausmo vaiksciojau verysad.gif Be to, ligoninej prasidejo toks nesveikas galvos skausmas, net laseline state doh.gif Ir, aisku, kaip kazkuri mamyte jau minejo, kad negali su savo vaikuciu iskart buti, tik guli su laselinem ir viskas verysad.gif
Atsakyti
man gimdymas prasidejo naturaliai iskankino 7val ir skatinamuju gavau ir baigesi cezariu..tai galiutik tiek pasakyti kai prabudau po opercijos tie skausmai nublanko pries gimdymo kita diena ir vaiku rupinaus ir vaiksciojau smile.gif db jau 12d praejo randas graziai gija... ax.gif pilvelis po mazu traukiasi..jo minuasa tai kad pilvelis aptirpes unsure.gif o daugiau kolkas minusu nematau pienelio turiu daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 20, 10:43)
. Po gimdymo kelis menesius susilenkus is skausmo vaiksciojau  verysad.gif 

Kelis mėnesius..... unsure.gif blink.gif Aš kokias dvi dienas į klaustuką panaši buvau tongue.gif .
Atsakyti