bet pasekmiu yra

Po pirmos operacijos man labai skaudejio pilvas apacioj ir pastoviai kaupesi dujos.Apie 6 menesius mes su vyru ne megojom .Mes kai pabandem po 2 menesiu man stipriai skaudejo ir po to turejau psihologiniu bedu-as bijojau miletis

Po 2 operacijos pjuvis buvo labai baisus ir ne galejau uzdeti maudimuka.Tai pirkau specialius kremus kad istirpinti randus.
po 3 operacijos irgi dujos ne iseidavo be vaistu ir net po 6 menesiu pilvas buvo kaip ne givas ,as ji ne jauciau.Dabar prasidejo menesines ir labai skausmingos kartais atrodo pilvas sprogs.
VistIek kaip ten ir kakia ji be butu, operacija yra operacija,visada yra pasekmiu
Mana sese irgi operavo ir po operacijos ,pradejo pulioti ir gidesi apie 3 menesius as kaip pamaciau si siauba ,man buvo tik 17met ,ir tada pasakiau sau-mane niekas ne operuos nekada ne dosiu save pjauti ir zalot,bet isejo kitaip.
As ne pries operacijos,jaigu to tikrai reikia.Is tiesu labai norejau gimdyti naturaliai kad ne butu komplikaciju,ir materis jauciasi kitaip,nes taip sukure gamta.
Man ne isejo pagimdyti paciai.Stai mano istorija apie gimdyma, kada perskaitysite,tada ir suprasite ka as turejau omeni!
http://www.supermama...?...=359686&hl=