Įkraunama...
Įkraunama...

Boro plius indiškas tepaliukas iš Rusijos

Cia siaip, pasikaitymui, is kito vaistuko anotacijos.

Boro rūgštis, prasiskverbusi per odą gali sukelti apsinuodijimą, kuris gali pažeisti centrinę nervų sistemą, inkstus ir kitas organizmo sistemas.
Bendrieji tokio pažeidimo simptomai yra pykinimas, vėmimas, viduriavimas, odos eriteminis išbėrimas, galvos skausmai, sujaudinimas, mieguistumas.
Atsakyti
Na, vis dėlto radau aš to kremo lapelį. Jis parašytas rusų kalba, bet tiek, kiek aš ją suprantu, nerandu sudėtyje nurodyto jokio boro (nebent užmaskuotas kokiu kitu įrašu). Bet randu išvardintų daug augalų, kurių lietuviškai galiu paminėti tik alijošių, kurkumą... Ir dar paminėtas talkas. O gydo nudegimus, spenelių įtrūkimus, vabzdžių įkandimus, bėrimus nuo sauskelinių, sudirgusias nuo ilgo šlapinimo vandeniu (čia mano toks vertimas) rankas, padeda greičiau gyti įv. randams... Be to, gali būti naudojamas kaip antiseptinė priemonė po skutimosi. Žodžiu, nepamainomas kremas visai šeimai, kuris, deja, man sukėlė alergiją. O gaila...
Atsakyti
tai ka dar suzinojau, t.y. isbandziau bateliu nutrintas vietas patepliojau tai jokio diskomforto isimauti ir keliauti, taip pat del mano egzemos, ji baigia isnykti, o pasikonsultavau su dermatologu siai ligai gydyti ji galejo tik dar pavojingesniu pasiulyti, kurie tinkamai naudojami minimaliai arba visai neveikia vaisiaus. Taip kad nepiktnaudziaudama naudoju toliau ir tikiuosi nebus nepageidaujamo poveikio. Beje jo yra kelios rusys pas mane violetineje pakuoteje tai jis ypac sandalo isreikstu kvapu ir apie bora nieko anotacijoje nepamineta sad.gif ir apie mentola... Gal zalioje pakuoteje su mentolu g.gif
Atsakyti
Tai šitas vaistas/tepalas taip ir vadinasi "Boro plius indiškas tepalas"? Gal kuri nors galite nufotografuoti ir įkelti čia nuotraukėlė? Paskaičius jūsų atsiliepimus, supratau, kad ir man labai reikia šito tepalo: ir rankos mano alergiškos, ir draugas spuogų turi, labai man jo reikia ax.gif .
O kažin Vilniuje Kalvarijų turguje jo galėtų būti, ten kur prekiauja kitais rusiškais vaistais g.gif ? Reiks kitą savaitę nulėkti pasižiūrėti 4u.gif .
Atsakyti
Nufotografuoti negaliu. Galiu pasakyti, jog tos pačios firmos HIMANI yra dviejų rūšių antiseptiniai kremai BORO PLUS - žalioje ir violetinėje pakuotėje. Aš kalbėjau apie žalios pakuotės kremą, kurio sudėtyje nei boro, nei mentolo nėra.
Atsakyti
Jei nera boro, vadinasi gerai. Cia pavadinimas suklaidino, tad pamaniau ispesiu nestuke, kad jo vartot negalima, jei isties ieina boro rugstis.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 18, 10:39)
Nufotografuoti negaliu. Galiu pasakyti, jog tos pačios firmos HIMANI yra dviejų rūšių antiseptiniai kremai BORO PLUS - žalioje ir violetinėje pakuotėje. Aš kalbėjau apie žalios pakuotės kremą, kurio sudėtyje nei boro, nei mentolo nėra.

o as apie violetines pakuotes krema...anotacijoje jokio mentolio nei boro nemini, bet tai nuo ko tas pavadinimas BORO g.gif blyn neberamu man darosi...
Atsakyti
4u.gif Suintrigavot jūs mane su tuo stebuklingu tepaliuku. Nusipirkau ir aš jį, o gal ne jį, nes pavadinimas tai - ,,Borobeauty", firma Shivani. Pakuotė - balta su rožinėmis gėlytėmis. Kaina - 3 lt. Sudėtyje jokio boro nėra - totally natural. Kažin ar apie tą patį kalbate? g.gif Nes jūs rašote pavadinimas - ,,Boro plius", firma - Himani?! g.gif blink.gif Pardavinėjančios moteriškės sakė, kad parveš dar ir geltonoj, žalioj pakuotėse. Apie geltoną labai gerai atsiliepė. Tai tiek.. 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš susidomėjau to tepalo sudėtim. Keistai ten parašyta. Pas mane Boro Plus, Himani firmos, violetinis. Dar 25% nemokamai. Tai rusiškoj instrukcijoj parašyta, kad tai natūralus, augalinis produktas. O ant dėžutės, angliškoj instrukcijoj, kitokia sudėtis. Ten viskas procentais išvardinta. Tai rašo, taip - Jasad Bhasma( Zinc Oxside ) ir Tankan Amla ( Boric Acid). Taigi rūgšties visgi yra ( kiek aš kertu angiškai ). Tik gal čia tikrai augalinė ta rūgštis. Nelabai aš suprantu čia viską g.gif .
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 19, 16:36)
O ant dėžutės, angliškoj instrukcijoj, kitokia sudėtis. Ten viskas procentais išvardinta. Tai rašo, taip -  Jasad Bhasma( Zinc Oxside ) ir Tankan Amla ( Boric Acid).  Taigi rūgšties visgi yra ( kiek aš kertu angiškai ).  Tik gal čia tikrai augalinė ta rūgštis. Nelabai aš suprantu čia viską :

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie naudojančių šį kremuką 4u.gif Bandžiau ir žalią, o dabar turiu violetinį. Kol kas su juo tepiau tik vaiko rankas, nes amžinai pas jį rankos iki žaizdų sutrūkinėjusios. Labai padeda, staigiai užgyja biggrin.gif Dabar tepu sau veidą, vietoj kremo, nes paskutiniu metu mane žiauriai beria (skruostus), bet pagerėjimo lyg ir nesimato cry.gif Teks tokį gydymą nutraukt biggrin.gif
Taip, ant violetinės dėžutės rašo, kad sudėtyje yra kažkokio Boric Acid - 0.8%, bet manęs tai kažkaip negąsdina, vaikui rankas vistiek tepsiu tongue.gif
Atsakyti
4u.gif Jau man visai neaišku su tuo kremu. Mano antoacijoje parašyta, kad Tankan amla - zinc oxide?! g.gif blink.gif
Atsakyti