QUOTE(Vailingo @ 2006 07 09, 14:22)
Persiprašau, ale dar norėčiau dėl "baltų" šaltibarščių pasitikslint. Tai jei jie daromi taip, kaip raudoni, tik vietoj burokėlių dedamos rugštynės (konservuotos) ir be agurkų. TIK ar dedat KIAUŠINIŲ?
Suprantu, kad jie daromi iš:
1, Rugštynės
2. Kefyras
3. Pienas???
4. Krapai
5. Svogūnų laiškai
6.???
Na, aišku, bulvytės dar... A nieko nepraleidau?
Man rodos reikia agurkų
ir kiaušinių reikia. Aš tai dėčiau, kuo daugiau tuo geriau
nors turbūt kiekvienam krašte sava receptūra bus.
Bet, dabar galvoju, kad bus sūru
Konservuotos rūgštynės juk sūrios, bent jau mano mamos tai tikrai
Jei kada nors, laimę vaikydamiesi, ją rasite, tai, panašiai kaip senė, ieškanti savo akinių, pastebėsite, kad ji visą laiką buvo jums ant nosies.
(H.V.Šo)