Receptas parastutis, bet gal kazkam patiks:
1 L. "Labas rytas" saltibarsciu kefyras (su kitais negaminu, nes skonis ne tas)
1 L. Pieno (galima 0,5 pieno ir 0,5 kefyro)
0, 5 L. slovikelis marinuotu burokeliu
1 agurkas
2 kiausiniai
svogunu laiskai, krapai, sruska, cukrus
Kefyra, piena supilti i puoda, sudeti marinuotus burokelius, puse agurko sutarkuoju, kita puse smulkiai suplaustau, itarkuoju kiausinius, supjaustau krapus ir svog. laiksus, druskos pagal skoni (as dedu kazkur 1 valgoma sauksta), truputi cukraus. Jei truksta rukstumo nuo burokeliu, galima truputi ipilti acto, ar rugsteles, cia jau kaip kas megsta.
Prie saltibarsciau dazniausiai kepu bulves su spirgiukais. Mums taip skaniau, nei su virtom bulvem.
