Įkraunama...
Įkraunama...

šaltibarščiai

o kur būna tų prieskonių pirkti? kokios čia firmos?
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2008 05 07, 11:03)
o kur būna tų prieskonių pirkti? kokios čia firmos?

Kotanyi firmos, ant pokelio šatibarščių nuotrauka.
Atsakyti
noreciau pameginti ideti cukraus i saltibarscius,bet truputeli bijau. ka keicia tas cukrus? padaro saltibarscius saldesniais ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 05 08, 10:31)
noreciau pameginti ideti cukraus i saltibarscius,bet truputeli bijau. ka keicia tas cukrus? padaro saltibarscius saldesniais ar kaip? 4u.gif

Duoda gera prieskoni mirksiukas.gif ,o tu tik i savo lekste pabandymui isidek truputeli ir pamatysi ar patinka 4u.gif
Atsakyti
paskaiciau cia,kad deti cukru i saltibarkscius reikia,tai tikrai skaniau-svelnesnis skonis ir dabar visada dedu rolleyes.gif
Atsakyti
"Šaltibarščių prieskoniai

Pirmieji Lietuvoje „Šaltibarščių prieskoniai“, kurių sudėtyje yra įprastų šaltibarščiams pagardų: krapų, svogūnų laiškų ir kt."

Man tai šaltibarščiai skanu su šviežiais krapais, šviežiais svogūnais...
O su džiovintais tai nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
zinoma, kad svieziu darzoviu neatstos dziovintos... man irgi skaniau su svieziom, nes kitas skonis ir aromatas...
Atsakyti
nu geras, pabandziau su cukrumi tai net labai patiko thumbup.gif ir MB is pradziu kreivai ziurejo,o poto liko suzavetas smile.gif
Atsakyti
siandien paskaiciau jusu temele ir susigundziau saltibarsciu sriubyte, begu kefyro pirkti smile.gif
Atsakyti
Begu daryti saltibarstukus su svieziom bulvytem thumbup.gif o kadangi MB ju nemegsta tai jam silkute prie bulviu mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks ir man pasidaryti saltibarsciu, tik kad nervina kai MB ju nevalgo... tai tik sau gamintis reikia doh.gif
Atsakyti
tik kad nervina kai MB ju nevalgo... tai tik sau gamintis reikia doh.gif
As tave neryte pilnai suprantu, mes kazkodel prie ju tai turim prisiderinti o jie tai ne schmoll.gif o taviskis ar nors ragavo ar iskart nusistate kad jie neskanus ir taskas, beje kiek seku temeles tai tu tikra pas mus saunuole, jau tavo patiekaliukai tai thumbup.gif o dar ir pateikimas tai is vis be zodziu. Saunuole
As ka tik visa puoda saltibarstuku pasidariau, tik speju dar vandenuko reiks koki bliudeli ipilt nes eilini karta tirsti gavos verysad.gif o ka toki karsta ora valgyt kaip tik saltibarstukus, jie labai tinka man kai nieks burnon nelenda, tik kad vienai atsibosta valgyti doh.gif o mazom porcijom gaminti nemoku blush2.gif
Atsakyti