QUOTE(hobo @ 2008 05 07, 11:03)
o kur būna tų prieskonių pirkti? kokios čia firmos?
Kotanyi firmos, ant pokelio šatibarščių nuotrauka.
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 05 08, 10:31)
noreciau pameginti ideti cukraus i saltibarscius,bet truputeli bijau. ka keicia tas cukrus? padaro saltibarscius saldesniais ar kaip? 

Duoda gera prieskoni

paskaiciau cia,kad deti cukru i saltibarkscius reikia,tai tikrai skaniau-svelnesnis skonis ir dabar visada dedu

"Šaltibarščių prieskoniai
Pirmieji Lietuvoje Šaltibarščių prieskoniai, kurių sudėtyje yra įprastų šaltibarščiams pagardų: krapų, svogūnų laiškų ir kt."
Man tai šaltibarščiai skanu su šviežiais krapais, šviežiais svogūnais...
O su džiovintais tai nelabai...
Pirmieji Lietuvoje Šaltibarščių prieskoniai, kurių sudėtyje yra įprastų šaltibarščiams pagardų: krapų, svogūnų laiškų ir kt."
Man tai šaltibarščiai skanu su šviežiais krapais, šviežiais svogūnais...
O su džiovintais tai nelabai...

zinoma, kad svieziu darzoviu neatstos dziovintos... man irgi skaniau su svieziom, nes kitas skonis ir aromatas...
siandien paskaiciau jusu temele ir susigundziau saltibarsciu sriubyte, begu kefyro pirkti

Begu daryti saltibarstukus su svieziom bulvytem
o kadangi MB ju nemegsta tai jam silkute prie bulviu

reiks ir man pasidaryti saltibarsciu, tik kad nervina kai MB ju nevalgo... tai tik sau gamintis reikia

tik kad nervina kai MB ju nevalgo... tai tik sau gamintis reikia 
As tave neryte pilnai suprantu, mes kazkodel prie ju tai turim prisiderinti o jie tai ne
o taviskis ar nors ragavo ar iskart nusistate kad jie neskanus ir taskas, beje kiek seku temeles tai tu tikra pas mus saunuole, jau tavo patiekaliukai tai
o dar ir pateikimas tai is vis be zodziu. Saunuole
As ka tik visa puoda saltibarstuku pasidariau, tik speju dar vandenuko reiks koki bliudeli ipilt nes eilini karta tirsti gavos
o ka toki karsta ora valgyt kaip tik saltibarstukus, jie labai tinka man kai nieks burnon nelenda, tik kad vienai atsibosta valgyti
o mazom porcijom gaminti nemoku

As tave neryte pilnai suprantu, mes kazkodel prie ju tai turim prisiderinti o jie tai ne

As ka tik visa puoda saltibarstuku pasidariau, tik speju dar vandenuko reiks koki bliudeli ipilt nes eilini karta tirsti gavos