Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

sveikos mergaites,kurios verciates situ bzniuku 4u.gif ar perkant reikia jums cekiuku? g.gif tarkim klaipedoj is furu ar jums duoda koki dokumenta,patvirtinanti pirkima? 4u.gif turiu galimybe ir nora atvezti daug tokiu rubeliu,tik kolkas nezinau kas ir kaip biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Noriu pasiklausti...kaip jus prekiaujat tuose kaimuose?Ar vaziuojete i kaima statot kaskur palapine priestai prasinesusios kad prekiausite,ar i mazus kaimu turgelius g.gif
As vaziuoju i turgelius,bet tik 3 dienas per savaite,noretusi dazniau ax.gif

Dekui toms kurios pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti
RŪŠIUOTI DĖVĖTI RŪBAI IŠ AIRIJOS URMU.Ieškome pastovių pirkėjų Lietuvoje.i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mokinukė @ 2009 08 06, 20:00)
RŪŠIUOTI DĖVĖTI RŪBAI IŠ AIRIJOS URMU.Ieškome pastovių pirkėjų Lietuvoje.i az 4u.gif

Kokia kaina rusiuotu rubu?
Papildyta:
Merginos, kurios jau kuris laikas prekiauja devetais rubai, sakykit kaip rubai is Airijos, kokios kokybes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 08 06, 20:12)
Kokia kaina rusiuotu rubu?

parasiau i az info 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokinukė @ 2009 08 06, 19:00)

Kokios butu kainos ir kur jus rasti ?
Atsakyti
QUOTE(mokinukė @ 2009 08 07, 14:02)
parasiau i az info 4u.gif  smile.gif

mane taip pat domina kaina ir kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(mokinukė @ 2009 08 06, 19:00)

sveiki,
mane taip pat domintu kainos ir kokiam mieste..?
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal galit padeti 4u.gif patarkit is kur geriau vestis rusiuotus devetus rubus: ,,Sargma" , ,,Dolresta" ar ,,Milastina" . blush2.gif Sargmoje tai man kaskaip kainos didokos, bet gal ten kokybe gera g.gif Labai prasau atsiliepkite kurios jau vienoje ar kitoje imones pirkot. Reikia vaziuoti uzsipirti , kadangi cia mano pirmas uzsivezimas tai labai bijau, kad nesudegciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Ir mane domina šita tema, galvoju ir aš kažką tokio pradėti, nes jau nebeįmanoma iš atlyginimo pragyventi. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, ar cia visos prekiauja tik devetais rubais? Nes yra yr naujy nebrangiu rubu isparduotuves, gal kuri zino ir kur tokiu rubu galima isigyti urmu? dekinga uz bet kokia info 4u.gif

P.S. o gal yra prekiaujanciu vien avalyne?
Atsakyti
Ziuriu,kas priekiauja, tili , kaip vandiens prisgere. Gala patarimu duoti, bijot , kad jus duona atimsim ???????!!!!!!!!
Atsakyti