Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Nejaugi visos rubus perka is Klaipedos g.gif Gal arciau Klaipeda negu Vilnius? Lyg ir buvau nusprendus pirkti Sentaure, bet kuo daugiau skaitau foruma, tuo labiau pradejau abejoti verysad.gif Gal rubai Klaipedoje geresni, gal verta vaziuoti 250km. ir atsivezti pirma partija is tem g.gif
Atsakyti
Aš irgi jau susidariau tokią nuomonę,bet dėl 100kg.nežinau ar verta g.gif
Atsakyti
Na aš kadangi iš Klaipėdos tai ir neieškau kur kitur tų prekių ax.gif Bet tai negi Vilniuj vien Sentauras g.gif kažkaip keista..
Na ka-prekyba šį savaitgalį siaubas doh.gif . Jūros šventė visa bizniuką gadina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra77 @ 2009 08 02, 17:26)
Aš irgi jau susidariau tokią nuomonę,bet dėl 100kg.nežinau ar verta g.gif

Na kadangi as ruosiuosi atsidaryti parduotuvele, tai jau ne 100kg. pirkciau, o galvoju apie 1 tona, nors gal perdaug g.gif As tai tik Sentaura zinau Vilniuje , o gal dar kokios imones yra kurios tuo uzsiima g.gif ?
Atsakyti
tai ,kad į mano mašiniuką tik iki 150 kg telpa
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 08 02, 21:20)
Na kadangi as ruosiuosi atsidaryti parduotuvele, tai jau ne 100kg. pirkciau, o galvoju apie 1 tona, nors gal perdaug  g.gif  As tai tik Sentaura zinau Vilniuje , o gal dar kokios imones yra kurios tuo uzsiima g.gif ?

čia kaune kažkokia radau
http://www_second-ha...nd_gallery.html

mano draugė tai sakė imė rušiuotus rubus iš Humanos g.gif

Nauja siunta devėtų drabužių is AIRIJOS (šeimyniniai maišeliai) prekyba iš FURGONO 07 25. Prekyba urmu Vilniuje - 5,10 Lt/kg. Dėl tikslaus atvykimo teirautis tel. 370 647 75450
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 08 03, 15:46)
čia kaune kažkokia radau
http://www_second-ha...nd_gallery.html

mano draugė tai sakė imė rušiuotus rubus iš Humanos  g.gif

Nauja siunta devėtų drabužių is AIRIJOS (šeimyniniai maišeliai) prekyba iš FURGONO 07 25. Prekyba urmu Vilniuje - 5,10 Lt/kg. Dėl tikslaus atvykimo teirautis tel. 370 647 75450

Gal kas zinot apie sita firma UAB Resna? Isitaisius kaune, o internetinis puslapis angliskas ar ba rusiskas biggrin.gif
Atsakyti
o Sentaure negeri rubai? g.gif radau galu ten biggrin.gif bliamba kaip prisiverst pradėt viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 08 04, 11:27)
o Sentaure negeri rubai?  g.gif  radau galu ten  biggrin.gif bliamba kaip prisiverst pradėt viska  doh.gif

verysad.gif o as taip tikejausi, kad nereiks vaziuoti iki Klaipedos. Galvojau, kad Sentaure galima normaliu rubu nusipirkt verysad.gif O tu pirkai rusiuotu , naujus ar nerusiuotus?
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 08 04, 13:05)
verysad.gif o as taip tikejausi, kad nereiks vaziuoti iki Klaipedos. Galvojau, kad Sentaure galima normaliu rubu nusipirkt verysad.gif  O tu pirkai rusiuotu , naujus ar nerusiuotus?

tai pala pala, gi aš nieko nepirkau, aš teiraujuosi jusu kuom netinka Sentauras? doh.gif ten gi tokie kiekiai g.gif
Atsakyti
niekur nerandu palapinės,kad būtų tvirta ir su brezentu,o svarbiausiai greitai surenkama.gal kas pirkote ir galite rekomenduoti pardavėją?
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 08 04, 15:19)
tai pala pala, gi aš nieko nepirkau, aš teiraujuosi jusu kuom netinka Sentauras?  doh.gif ten gi tokie kiekiai  g.gif

doh.gif doh.gif atsiprasau, klaustuko nepamaciau biggrin.gif biggrin.gif Uzsipirksiu pirma partija tada galesiu pasakyt kas ten per rubai, bet manau jei rusiuotus ir naujus perki tai visur turetu buti neblogi. 4u.gif
Atsakyti