Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(grranata @ 2008 03 07, 16:36)
toks ispudis susidaro, kad tarp jusu su vyru nebeliko jausmu. Tai kur tada tas gerumas? gera materialine padetis? kaip reikia but su zmogum zinant, kad jis neistikimas? g.gif

gyvenu ir paprasciausiai neklausineju istikimas jis man ar ne, nes man neidomu......

negalvokit kad nera jausmu, gal as tik paprasciau ziuriu i visa tai, bet jokiu budu vyras nera mano nuosavybe ir as jam nebreziu ribos " tu man privalai buti istikimas " kiekvienas pats turi ieskoti tos ribos kuria gali sau leisti perzengti ar neperzengti................
Atsakyti
QUOTE(saulutes mama @ 2008 03 07, 15:39)
bet moterys,  kiekvienas is musu gyvena taip, kad jam butu gerai.......ir nepradekit moralizuoti reikia gyventi del kitu, kad kitiems butu gerai...... as pirmiausia myliu ir gerbiu save, ir tada zinau kad busiu mylima ir gerbiama,  as nesu egoiste, bet jei nemylesiu saves, abejoju ar kas tada mane myles.....

ir dar neištikimybės negali būti tarp žmonių kurie susitarę kaip jie gyvena kurie toleruoja vienas kito veiksmus, miegojimus su kitais žmonėmis, tai ne neištikimybė, neištikimybė gali būti tik tuo atveju, kai vienas kitą apgauna, o jei nėra apgavystės nėra ir neištikimybės
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 15:46)
ir dar neištikimybės negali būti tarp žmonių kurie susitarę kaip jie gyvena kurie toleruoja vienas kito veiksmus

Jei jūs tai suprantate, kodėl jūs apribojate save?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:50)
Jei jūs tai suprantate, kodėl jūs apribojate save?

aš sakiau jei abu toleruoja ir susitare, "apriboju save" todėl kad aš netoleruoju ništikimybės, paprasta.

Mes vienas kitam dasvėme priesaiką kad būsime ištikimi, juk niekas netempė už liežuvio ar ne? būtų pasakęs kad bus neištikimas nebūtumėme susituokę ir būtume karts nuo kartio susitikę ir paklausę kaip sekasi smile.gif

Jei neduok die melavo, vadinasi jis nevertas mano pasitikėjimo, bet vadinasi jis norėjo kad aš būčiau jo ir melu norėjo mane gauti... Tai dar siauresni rėmai, melas... išlys kada nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 15:56)
Mes vienas kitam dasvėme priesaiką kad būsime ištikimi, juk niekas netempė už liežuvio ar ne?

Jei neduok die melavo, vadinasi jis nevertas mano pasitikėjimo, bet vadinasi jis norėjo kad aš būčiau jo ir melu norėjo mane gauti...

O jūs esate įsitikinusi, kad būtent jūs pajėgsite gyventi pagal šią priesaiką visą gyvenimą? Beje, vienam sulaužius priesaiką kitas neturi teisės jos atsisakyti, ar tai žinote? Nesvarbu, ką darytų jūsų vyras (jis atsiims po mirties) jūs privalėsite laikytis priesaikos, jei norite likti sąžininga.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 16:03)
O jūs esate įsitikinusi, kad būtent jūs pajėgsite gyventi pagal šią priesaiką visą gyvenimą? Beje, vienam sulaužius priesaiką kitas neturi teisės jos atsisakyti, ar tai žinote? Nesvarbu, ką darytų jūsų vyras (jis atsiims po mirties) jūs privalėsite laikytis priesaikos, jei norite likti sąžininga.

sąžininga aš išliksiu neapgaudinėdama, jei jo nebemylėsiu tai ir pasakysiu. O jei ienas sulaužo priesaika, paprastai tokios šeimos išbyra ir jau nebešeimoij aš neturiu to žmogaus kuriam daveu priesaika smile.gif ar ne? o priesaika yra toks dalykas mes prisiekiam vienas kitam ir tai tik jūs taip sakote, kad jei veinas sulaužo kitas turi būti ramus, nes tai palanku jūsų požiūriui smile.gif tai tiek, begu namo pas vyra smile.gif pažadėjau pyraga iškepti
Atsakyti
Jei vienam istikimybes kultas priimtinas, tai kitam toli grazu ne. Net jeigu ir pries Dieva davete zodi, kad busite istikimi iki mirtis jus isskirs, tai priesaikos laikosi vienas kitas. Nepamirskite kokiais laikais gyvenate ir kokiame amziuje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 16:10)
o priesaika yra toks dalykas mes prisiekiam vienas kitam ir tai tik jūs taip sakote, kad jei veinas sulaužo kitas turi būti ramus, nes tai palanku jūsų požiūriui smile.gif

Tada tai ne priesaika, o ta pati sutartis. Nusivyliau jumis. Esate tokia pat, kaip dauguma, o galvojau, kad jūs idėjinė... Kol jums patogu - jūs laikotės susitarimo, kai nepatogu - nebe.
Nevadinkite sandėrio priesaika. Priesaika tai visiškai kas kita.
Ir dar palinkėjimas savaitgaliui - neverskite savo vyro meluoti, neklausinėkite klausimų, į kuriuos nenorite išgirsti atsakymų. Jam ir taip nelengva.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 17:13)
Tada tai ne priesaika, o ta pati sutartis. Nusivyliau jumis. Esate tokia pat, kaip dauguma, o galvojau, kad jūs idėjinė... Kol jums patogu - jūs laikotės susitarimo, kai nepatogu - nebe.
Ir dar palinkėjimas savaitgaliui - neverskite savo vyro meluoti, neklausinėkite klausimų, į kuriuos nenorite išgirsti atsakymų. Jam ir taip nelengva.

Medini, o jus gyvenate pagal priesaika ar pagal susitarima? kiek zino jusu zmona? tiek, kiek ji nori , ar tiek, kiek leidziate jai zinoti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 16:44)
Medini, o jus gyvenate pagal priesaika ar pagal susitarima? kiek zino jusu zmona? tiek, kiek ji nori , ar tiek, kiek leidziate jai zinoti? lotuliukas.gif

Nežinau, neklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 16:13)

Aš noriu išgirsti atsakymus smile.gif aš tikrai noriu

Priesaika - tai pasižadėjimas vykdyti iki mirties ania? bet jei mano mylimas žmogus man bus neištikimas jis man mirs, bet mirs būtent tas žmogus už kurio maniau tekanti, o ne apskritai tas asmuo, supranti? Jei nėra to žmogaus? tai kam gi aš daveu priesaiką? oruij? Iliuzijai? jei taip vadinasi aš būsiu ištikima sau ir savo iliuzijai, o ne bet kokiam vyrui, kuris mėgino mėgina ar mėgins man įtikti apgaudinėdamas smile.gif ar nia? smile.gif jei jis apgaudinėja vadinasi tai ne tas žmogus, vadinasi jis apsimeta smile.gif

O kai žinai kad eina i kairę ir elementarei su tuom taikaisi ir pati taip darai, tai kam reikalinga santuoka>? santuoka ir yra tai, meilė, pagarba, ištikimybė...
Taip gal aš per jauna apie tai kalbėti, bet aš kalbu tai apie ką ir kaip aš mastau smile.gif tai nėra blogai manyčiau...
Aš sakau noriu tiesos, noriu išgirsti atsakymus į klausymus, kad žinočiau kaip man elgtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 16:13)

o kas jam nelengva? apgaudinėti? sąžinė graužia? ar kaip? smile.gif gal visai kas kita nelengva, atsakykite prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 16:51)
Aš sakau noriu tiesos, noriu išgirsti atsakymus į klausymus, kad žinočiau kaip man elgtis smile.gif

Aš jums atsakiau. Vyras jums taip pat atsakys, bet vėliau. Tikiuosi, kad jūs tik per jauna.
Juokingiausia bus, jei jūs pati pirmoji būsite neištikima savo vyrui, o jis jus mylės ir lauks kaip šuniukas... Oi kiek tokių istorijų žinau... Smagu žiūrėti kaip žmonės save apgaudinėja. Filosofijai nuteikia..
Atsakyti