QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 16:13)
Tada tai ne priesaika, o ta pati sutartis. Nusivyliau jumis. Esate tokia pat, kaip dauguma, o galvojau, kad jūs idėjinė... Kol jums patogu - jūs laikotės susitarimo, kai nepatogu - nebe.
Nevadinkite sandėrio priesaika. Priesaika tai visiškai kas kita.
Ir dar palinkėjimas savaitgaliui - neverskite savo vyro meluoti, neklausinėkite klausimų, į kuriuos nenorite išgirsti atsakymų. Jam ir taip nelengva.
Aš noriu išgirsti atsakymus

aš tikrai noriu
Priesaika - tai pasižadėjimas vykdyti iki mirties ania? bet jei mano mylimas žmogus man bus neištikimas jis man mirs, bet mirs būtent tas žmogus už kurio maniau tekanti, o ne apskritai tas asmuo, supranti? Jei nėra to žmogaus? tai kam gi aš daveu priesaiką? oruij? Iliuzijai? jei taip vadinasi aš būsiu ištikima sau ir savo iliuzijai, o ne bet kokiam vyrui, kuris mėgino mėgina ar mėgins man įtikti apgaudinėdamas

ar nia?

jei jis apgaudinėja vadinasi tai ne tas žmogus, vadinasi jis apsimeta
O kai žinai kad eina i kairę ir elementarei su tuom taikaisi ir pati taip darai, tai kam reikalinga santuoka>? santuoka ir yra tai, meilė, pagarba, ištikimybė...
Taip gal aš per jauna apie tai kalbėti, bet aš kalbu tai apie ką ir kaip aš mastau

tai nėra blogai manyčiau...
Aš sakau noriu tiesos, noriu išgirsti atsakymus į klausymus, kad žinočiau kaip man elgtis
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 16:13)
Ir dar palinkėjimas savaitgaliui - neverskite savo vyro meluoti, neklausinėkite klausimų, į kuriuos nenorite išgirsti atsakymų. Jam ir taip nelengva.
o kas jam nelengva? apgaudinėti? sąžinė graužia? ar kaip?

gal visai kas kita nelengva, atsakykite prašau