Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 18, 15:42)
Aš tikiu smile.gif Tik sunkiai supantu tą parazitavimo reiškinį apskritai [;. Juokingiausia kai po 20 metu tokios žmonos išspiriamos i gatvę. be išsilavinimo, be darbo patirties..tiesa, jos visos galvojo, kad joms tai tikria nenutiks  lotuliukas.gif
o ir šiaip ką Jūs veikiat? Man taip NUOŠIRDŽIAI įdomu, tikrai tikrai  bigsmile.gif

Jūs čia tiesiogiai manęs klausiat? O kur aš nurodžiau, kad rašau apie save? blink.gif

Jeigu jau domina mano kukli persona- nenorėčiau būti vien namų šeimininke (vaiko priežiūros atostogų neturiu omeny) vien dėl to, kad nekenčių tvarkymosi ir buities darbų, būtų nuodobu. Bet yra tokių šeiminiškų moterų, kurių pašaukimas- rūpinimasis šeima. Tikrai nelaikau jų kažkuo blogesnėmis ir nemanau kad čia tinka žodis "parazitavimas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roza_Liuksemburg: 18 kovo 2008 - 14:54
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 18, 13:42)
Aš tikiu smile.gif Tik sunkiai supantu tą parazitavimo reiškinį apskritai [;. Juokingiausia kai po 20 metu tokios žmonos išspiriamos i gatvę. be išsilavinimo, be darbo patirties..tiesa, jos visos galvojo, kad joms tai tikria nenutiks  lotuliukas.gif
o ir šiaip ką Jūs veikiat? Man taip NUOŠIRDŽIAI įdomu, tikrai tikrai  bigsmile.gif

kodel tau atrodo kad visos ispiriamos i gatve doh.gif

kodel tokoos moterys parazites? g.gif

buna taip kad tos kurios dirba nuo ryto iki vakaro,grysta pavargusios-tokiossemos gi greiciau gali issiskirti mirksiukas.gif bet juk skiriasi dauguma seimu nepriklausomai nuo to dirba ar nedirba jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 18, 15:26)
nemaisyk TVARKYTOJOS ir SEIMININKES

O tai ta tvarkytoja yra taip pat seimininke tik savo namuose(skiriasi ne darbas, o tik tai kur jis atliekamas ir kada)Tai kam man buti priklausomai nuo svetimu zmoniu, geriau si prioriteta atiduodu savo seimai.Ir i seimininkes pareigas reikia eiti tada, kai pati to nori, o ne kazko verciama.Analogiska situacija yra manau ir su dirbanciom, tik jos labiau priklausomos nuo svetimu zmoniu, nei nedirbancios.
Atsakyti
Pamenu buvo kažkada diskusija apie dirbančias ir nedirbančias. Su toooookiu pykčio ir tulžies kiekiu... iš abiejų pusių. Nesuprantu. Juk kiekvienas žmogus laisvas pasirinti savo kelią. Kodėl nevadinam parazitais pvz. mokytojų? Taip, atlyginimai maži, bet juk jie žinojo ką darė prieš stodami į pedagoginį? O namų šeimininkė dažnai vaizduojama kaip prieglušis padaras, nesuprantantis savo poelgių pasekmių. Prieglušių padarų pilna ir tarp dirbančiųjų.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 18, 15:50)
Jūs čia tiesiogiai manęs klausiat? O kur aš nurodžiau, kad rašau apie save?  blink.gif

Jeigu jau domina mano kukli persona- nenorėčiau būti vien namų šeimininke (vaiko priežiūros atostogų neturiu omeny) vien dėl to, kad nekenčių tvarkymosi ir buities darbų, būtų nuodobu. Bet yra tokių šeiminiškų moterų, kurių pašaukimas- rūpinimasis šeima. Tikrai nelaikau jų kažkuo blogesnėmis ir nemanau kad čia tinka žodis "parazitavimas".

Galvojau, kad iš temos ir klausimo savaime suprantama kam adresuojamas šis klausimas, na bet jei nesuprantama, tai paaiškinsiu...Ką Jūs veikiat...namų šeimininkės. Jūs ;]
Manau kuo daugiau nuomonių, tuo geriau. O kuo jos kategoriškesnės, tuo diskusija tampa aktyvesnė ir įdomesnė. Klystu? ;]
Mane užkabino keli postai čia. trumpai tariant 'vaikų neturiu, namų itin nežiūriu, na padarau valgyt karts nuo karto, turiu ir taip ką veikt, su draugutėm geriu kavytę, varau sportuot ir pan. Moteris reikia lepint ir viskas čia ok'. Toks įspūdis, kad buvimas moterimi kaip kažkokia negalia arba bent jau lengvinanti aplinkybė lotuliukas.gif Kuo pateisinamas toks sėdėjimas ant sprando? nes nesinori?tingisi?o jeigu vyras vieną dieną grįžtų ir sakytų. nx nebedirbsiu daugiau. nenoriu,ne mano tai pašaukimas. dabar tu mane išlaikyt turėsi. visos patenkintos liktumėt?:]]
beje, o ką su Jumis kalbėt grįžus namo? užmuškit netikiu, kad kiauras dienas vaikštot po teatrus, galerijas ir prieš miegą skaitot F.Nyčę..tai apie ką?puodus, akrilinius nagus ir gerą orą? waw ;] impressed..
o ir klausimas apie "kalgotkes" [kojinaites, jei patogiau;]] buvo apie tą patį. aš neklausiu ar duoda Jums tam pinigų ar ne, bet tiesiog smalsu..koks jausmas, kai suaugusi moteris neužsidirba net tokiem dalykam..
Atsakyti
siaip, sakyciau, nedirbti, buti namuose ir priziureti visa 'uki' juose, yra gana rizikinga. na.. vien del to, kad vyras tai juk dirba, domisi kazkuo, bendrauja su zmonemis, tobuleja. o moteriske, tuo tarpu, buna namuose, augina vikus, priziuri namus, verda valgyt ir tt. na, galima sakyti kad galima tobuleti ir sedint namie (bet koks tas tobulejimas? kiek ten tu knybu perkaitysi su vaikais? nebent naujus receptus ishradineti laugh.gif ) visgi manau, moteris darosi neidomi namie sededama.. tada branguis susiranda kita brangiaja sau, o moterikei belieka gyventi taip ir toliau tik ne ish vyro atlyginimo, o ish per pus mazesniu alimentu. taip ir nugyvens, nes kur jau ir darba susirasi po keletos/ keliolikos metu seimininkavimo namuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 18, 16:14)
Galvojau, kad iš temos ir klausimo savaime suprantama kam adresuojamas šis klausimas, na bet jei nesuprantama, tai paaiškinsiu...

Aaaaaa... įsiskaičiau į ankstesnias žinutes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 18, 16:02)
kodel tau atrodo kad visos ispiriamos i gatve doh.gif

kodel tokoos moterys parazites? g.gif

buna taip kad tos kurios dirba nuo ryto iki vakaro,grysta pavargusios-tokiossemos gi greiciau gali issiskirti mirksiukas.gif bet juk skiriasi dauguma seimu nepriklausomai nuo to dirba ar nedirba jos doh.gif

Man neatrodo. Kur aš rašau, kad man atrodo, kad tokias visas išmeta?
Aš sakau, kad tokioms išmetimo pasėkmės paprastai būna daug skaudesnės.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 03 18, 15:25)
o kodel gi ji turetu tvarkyti kambarius pas kita? g.gif

O todel, kad gautu alga bigsmile.gif Jei jau galvoja, kad jos alga svarus indelis i seimos biudzeta, neziurint i tai, kad jos vyras pilnai viskuo aprupina.
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 18, 16:18)
O todel, kad gautu alga bigsmile.gif Jei jau galvoja, kad jos alga svarus indelis i seimos biudzeta, neziurint i tai, kad jos vyras pilnai viskuo aprupina.

na, kad ir ne svarus indelis i biudzeta, tiesiog dirbti reiktui tam, kad bendrautum su zmonem, tobuletum, kazka matytum, o ne tik 4 sienas. ash jau geriau sutikciau maximoje kasininkee buti , nej namie sedeti.
Atsakyti
jetau jetau, būtų galimybė pas mane tai tikrai į darbą neičiau..
Ir tikrai nemanau, kad vyras neturėtų ką su manim šnekėtis.. Ir net nemanau kad mane kas išmestų, o jei ir išmestų jei galvą ant pečių turi tai pinigų užsidirbsi bele kada. Jau nematau problemos jokios?
O kas dabar? Keliuosi šeštą, darai pusryčiu, vaikas keliasi, sutvarkai vaiką, pakloji lovas, tada staigiai susiruoši darban nes turi gerai atrodyti, neišeisi su treningu, sulauki auklę susakai nurodymus, leki darban per kamsčius, aūtuntą darbe, dirbi kaip jautis, apie pietus nešneku, nepamenu kada valgiau, tada šeštą septintą iš darbo, leki parduotuvėn superki maistą, namie vakarienė, suplauni indus, pažaidi su vaiku, suruoši vaiką miegoti, guldai pasakėlės t.t. atsisėdi dar "chalturkę" padarai, kad šeimai pinigų netrūktų ir kokią pirmą eini miegoti ir vėl iš naujo ir taip penkias dienas per savaitę. Savaitgalį tvarkai namus, skalbi, lygini, vėl chalturkės ir taip pasaka be galo. Va čia tai rojus ne gyvenimas. Tiesiog džiaukis ir pavydėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2008 03 18, 16:29)
jetau jetau, būtų galimybė pas mane tai tikrai į darbą neičiau..
Ir tikrai nemanau, kad vyras neturėtų ką su manim šnekėtis.. Ir net nemanau kad mane kas išmestų, o jei ir išmestų jei galvą ant pečių turi tai pinigų užsidirbsi bele ... be galo. Va čia tai rojus ne gyvenimas. Tiesiog džiaukis ir pavydėk smile.gif

O vyras ka?
Atsakyti