QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 18, 15:50)
Jūs čia tiesiogiai manęs klausiat? O kur aš nurodžiau, kad rašau apie save?
Jeigu jau domina mano kukli persona- nenorėčiau būti vien namų šeimininke (vaiko priežiūros atostogų neturiu omeny) vien dėl to, kad nekenčių tvarkymosi ir buities darbų, būtų nuodobu. Bet yra tokių šeiminiškų moterų, kurių pašaukimas- rūpinimasis šeima. Tikrai nelaikau jų kažkuo blogesnėmis ir nemanau kad čia tinka žodis "parazitavimas".
Galvojau, kad iš temos ir klausimo savaime suprantama kam adresuojamas šis klausimas, na bet jei nesuprantama, tai paaiškinsiu...Ką Jūs veikiat...namų šeimininkės. Jūs ;]
Manau kuo daugiau nuomonių, tuo geriau. O kuo jos kategoriškesnės, tuo diskusija tampa aktyvesnė ir įdomesnė. Klystu? ;]
Mane užkabino keli postai čia. trumpai tariant 'vaikų neturiu, namų itin nežiūriu, na padarau valgyt karts nuo karto, turiu ir taip ką veikt, su draugutėm geriu kavytę, varau sportuot ir pan. Moteris reikia lepint ir viskas čia ok'. Toks įspūdis, kad buvimas moterimi kaip kažkokia negalia arba bent jau lengvinanti aplinkybė

Kuo pateisinamas toks sėdėjimas ant sprando? nes nesinori?tingisi?o jeigu vyras vieną dieną grįžtų ir sakytų. nx nebedirbsiu daugiau. nenoriu,ne mano tai pašaukimas. dabar tu mane išlaikyt turėsi. visos patenkintos liktumėt?:]]
beje, o ką su Jumis kalbėt grįžus namo? užmuškit netikiu, kad kiauras dienas vaikštot po teatrus, galerijas ir prieš miegą skaitot F.Nyčę..tai apie ką?puodus, akrilinius nagus ir gerą orą? waw ;] impressed..
o ir klausimas apie "kalgotkes" [kojinaites, jei patogiau;]] buvo apie tą patį. aš neklausiu ar duoda Jums tam pinigų ar ne, bet tiesiog smalsu..koks jausmas, kai suaugusi moteris neužsidirba net tokiem dalykam..