Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na tikrai tokia negaleciau but ir tikrai nenoreciau
man lygu katastrofai tokios moterys kai jos tyli ir nesiskundzia tai dar neiko cia ju reikalas bet jei prabyla ir skydziasi ir vis skundziasi tas b logai anas blogai galeciau nusauti ...nu cia perkeltine prasme nu negaliu jei isveda is kantrybes tai taip duodu kalbos kad net paciai bloga patampa
Atsakyti
Mielai būčiau, kad ir visą gyvenimą 4u.gif Myliu savo namus, ir mielai juose tvarkausi wub.gif
O ar esi ar ne namų šeimininke, priklauso nuo to, kaip dūšioje jautiesi, ir kaip tavo šeima tave vertina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 14, 16:46)
tai visos tada mes namu seimininkes. juk ir namus patvarkom, ir vaikus ziurim, ir valgyt verdam. tai kaip cia taip? kai kurios turi dv veiklas (darbas ir namai), o kitos tik viena (namai)?

ne, nesupratai truputi. namu seimininke - dirbtines zmonos pareigos, kai kur nors reikia vyrui pasirodyti su zmona ir kai visi klausia, "o kuom jus uzhsiimate?" - tada atsakoma, kad ji - namu seimininke. Juk galima pasakyti bedarbe, siuo metu nedirba ir t.t. O "namu seimininke" aiskiai parodo, kad moteris neuzhdarbiauja ir nesiruosia. Ir skamba normaliai.
O visos mes, kurios dirbame uz alga - namu tvarkytojos-prieziuretojos.
Nezinau, man atrodo, kad namu seimininkes turi tureti namu tvarkytojas, kurios daro visus buities darbus.
Atsakyti
Nežinau,kiek turi uždirbti vyras,kad sutiktų visą gyvenimą išlaikyti išlaikyti niekur nedirbančią žmoną ir dar samdyti namų tvarkytojas... doh.gif ,gal dar auklę,gal dar sodininką,...nu tada jau ir meilužę,kad jau viską..? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 14, 13:02)
o odel manote kad tik milionieriu zmonos gali nedirbti ? g.gif

Sommer jau kaip ir atsakė. Nuo tam tikros ribos žinoma pinigai tampa nebeaktualu, bet kalbant apie vidutinę šeimą, jei ji ir gali pragyventi iš vieno žmogaus algos, natūralu, kad dirbant abiems, galima būtų sau leisti kur kas daugiau. Tokiu atveju man atrodo logiška, kad ir žmona turėtų kažką veikti. Tiesiog nesuprantu, kam vyrui ta išlaikytinė? Na dar kol jauna ir graži, tiek to - šiek tiek suprantama, bet ar ne perdaug sureikšminama tos galinčios sau leisti tobulėti "namų šeimininkės" asmenybė? Ar vieną dieną nepaaiškės, kad tuose neva savo išpuoselėtuose namuose ji paprasčiausiai nebereikalinga?
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 16, 13:06)
Nezinau, man atrodo, kad namu seimininkes turi tureti namu tvarkytojas, kurios daro visus buities darbus.

Man tai namai yra visų pirma mano erdvė - tikrai sunkiai susitaikyčiau, jei tektų įsileisti tiems buities darbams visiškai svetimą žmogų. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 03 14, 14:10)
na man tikrai neasocijuojasi namu seimininke vien tik su skalbiniais,maisto gaminimu ir vaikais,bet aisku nepamirstant ir tu,ir aisku laiko sau,draugems ir laikui veikimo ka tik nori bigsmile.gif

Įtariu, kad būsi mažumėlę nustebinta, kai "nusipirksit" savo pirmąjį lėliuką... (Bet čia tik tarp kitko 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 16 kovo 2008 - 17:17
QUOTE(Sommer @ 2008 03 16, 14:27)
Nežinau,kiek turi uždirbti vyras,kad sutiktų visą gyvenimą išlaikyti išlaikyti niekur nedirbančią žmoną ir dar samdyti namų tvarkytojas... doh.gif ,gal dar auklę,gal dar sodininką,...nu tada jau ir meilužę,kad jau viską..? lotuliukas.gif

as zinau tokia seima, pas juos taip ir yra.. kiek jis uzhdirba as net neisivaizduoju, bet zinau, kad kiaurai aria ir nervuotai.. aisku, turgavietej nestovi, turi ir imone, ir investiciju, bet vistiek... neisivaziduoju.. zinau kad ir sodininkas yra ir aukle, ir tvarkytoja.. ir turi kita moteri, su kuria gyvena... o ishlaiko pirma seima nuo A iki Z.
realybe... g.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 03 16, 18:17)
Man tai namai yra visų pirma mano erdvė - tikrai sunkiai susitaikyčiau, jei tektų įsileisti tiems buities darbams visiškai svetimą žmogų. schmoll.gif

O as kaip tik dabar apmastymo procese nusamdyti namu tvarkytoja, kad 2 kartus i menesi man tvarkytu, karta - generalini, karta - normaliai, paprastai..
Pati as turiu kaciu, tai jis nuolat kraiko prinesa is savo bliudo, tai as kasdien su siurbliu prasieinu.. O sestadieniais noriu ramiai gerti kavyte ryte, o nebegioti su skudurais..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 16, 18:23)
ir turi kita moteri, su kuria gyvena... o ishlaiko pirma seima nuo A iki Z.
realybe...  g.gif

Tai kuri ten nedirba-žmona,ar jo moteris?

O as kaip tik dabar apmastymo procese nusamdyti namu tvarkytoja, kad 2 kartus i menesi man tvarkytu, karta - generalini, karta - normaliai, paprastai..
Pati as turiu kaciu, tai jis nuolat kraiko prinesa is savo bliudo, tai as kasdien su siurbliu prasieinu.. O sestadieniais noriu ramiai gerti kavyte ryte, o nebegioti su skudurais..

tai tu ir nusipelnei tos tvarkytojos,nes dirbi...Aš ne prieš namų tvarkytojas.jei uždirbčiau daugiau,ir turėčiau didesnį,nei dabar,butą-taip pat samdyčiau,nes žiauriai nekenčiu to tvarkymosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 16 kovo 2008 - 19:16
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 03 16, 16:17)
Sommer jau kaip ir atsakė. Nuo tam tikros ribos žinoma pinigai tampa nebeaktualu, bet kalbant apie vidutinę šeimą, jei ji ir gali pragyventi iš vieno žmogaus algos, natūralu, kad dirbant abiems, galima būtų sau leisti kur kas daugiau. Tokiu atveju man atrodo logiška, kad ir žmona turėtų kažką veikti. Tiesiog nesuprantu, kam vyrui ta išlaikytinė? Na dar kol jauna ir graži, tiek to - šiek tiek suprantama, bet ar ne perdaug sureikšminama tos galinčios sau leisti tobulėti "namų šeimininkės" asmenybė? Ar vieną dieną nepaaiškės, kad tuose neva savo išpuoselėtuose namuose ji paprasčiausiai nebereikalinga?
Papildyta:

Papildyta:

Įtariu, kad būsi mažumėlę nustebinta, kai "nusipirksit" savo pirmąjį lėliuką... (Bet čia tik tarp kitko 4u.gif )

nori pasakyti kad atsiradus vaikui neliks laiko namams apsikuopti,valgyti padaryti ir visa kita? g.gif na man tokios moterys kelia pasigailejima,jei nesugeba suderinti vaiko auginima su nau ruosa..pirmiausia turiu daugeli pavyzdziu savo tarpe kad tai suderinama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 03 16, 00:33)
Mielai būčiau, kad ir visą gyvenimą  4u.gif Myliu savo namus, ir mielai juose tvarkausi  wub.gif
O ar esi ar ne namų šeimininke, priklauso nuo to, kaip dūšioje jautiesi, ir kaip tavo šeima tave vertina  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O laiko uztenka, viskam, ir namus sutvarkyti, ir vaikus priziureti, ir su draugem pakalbeti, na ir Supermamoje pasedeti ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 03 16, 23:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
O laiko uztenka, viskam, ir namus sutvarkyti, ir vaikus priziureti, ir su draugem pakalbeti, na ir Supermamoje pasedeti ir t.t. smile.gif

kaip smagu kad yra tokiu kurios dziaugiasi esancios namu seimininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 16, 20:15)
tai tu ir nusipelnei tos tvarkytojos,nes dirbi...Aš ne prieš namų tvarkytojas.jei uždirbčiau daugiau,ir turėčiau didesnį,nei dabar,butą-taip pat samdyčiau,nes žiauriai nekenčiu to tvarkymosi doh.gif

o nedirba zmona. o jo moteris nauja dirba ir gana neblogai gauna.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 17, 16:08)
o nedirba zmona. o jo moteris nauja dirba ir gana neblogai gauna.

va ir matosi,kas vyrams prie širdies-stiprios,savimi gebančios pasirūpinti moterys. mirksiukas.gif
Atsakyti