Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(juzė @ 2010 12 19, 21:31)
O ką keičia mano atsakymas į šį klausimą?

Tai ,kad antazuoti labai paprastai kai tuo savo kailiu nepatyriai...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 20:12)
Oj siuo metu tikrai nieko neveikiu,nes mano pagrindinis uzsiemimas yra dukra,as su ja 24 val per para.O kokie jusu uzsiemimai, labai idomu?

Netaikau konkrečiai jums, bet daugeliui. Negi tikrai būti su vaikais jus laikote nieko neveikimu? Jei taip, tai nesistebėkite, kad vyrai taip ir dar blogiau apie jūsų buvimą namuose galvoja. Na tikrai nesistebėkit.

Šiuo metu turim trijų mėnesių kūdikį šalia visų kitų vaikų. Tai gi, pirmadieniais einu į biblioteką sau. Kol miega kūdikis, aš skaitau sau mėgstamą literatūrą, nuo sausio vidurio užsirašiau į bibliotekoje vykstančius pokalbius, jie kaip tik vyks pirmadieniais man patogiu laiku. Pirmadienio ir trečiadienio vakarą vežu dukrą į gimnastiką ir mamos, kurios laukia savo vaikų, yra sporto grupė. Va joje pasportuoju. Dažniausiai antradieniais vakarais eina į būsimų filmų peržiūrą. Suradau kaip gauti bilietus nemokamoms peržiūroms, dažniausiai po to reikia aprašyti, palikti atsiliepimus. Kas antrą penktadienio vakarą turiu "tik mergaitėms" pasisėdėjimą su draugėmis. Tai čia tokia jau nusistovėjusi veikla. Plius visokios kitokios būna. Kartais suplanuotos, kartais spontaniškai sugalvotos. Manot, kad neturiu ką vyrui vakare papasakoti? Juokaujate turbūt.

Tai gi, yra kur ir pasitempti, ir susišuokuoti bei pasidažyti, jei tai svarbiausias dalykas moters gyvenime tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneM: 19 gruodžio 2010 - 19:43
QUOTE(juzė @ 2010 12 19, 20:25)
O kodėl kursai niekur neveda?
O blogai mokėti skaniai ir ekonomiškai gaminti? Galų gale galima receptų knygą išleisti arba restoraną atidaryti.
Be to, iki mokyklos, gal net ir ilgiau, mama pati gali puikiai pravesti visus būrelius vaikui, pvz.- keramika- lipdymas, užsienio kalba, šokiai, dainavimas, piešimas, galima kartu lankyti baseiną, mama gali užsiimti fiziniu vaiko lavinimu ir t.t.- žinoma, visa tai turi būti bent kažkiek įdomu motinai, ji turi būti pati bent kiek gabi tiems dalykams, bei turėtų turėti pedagoginių polinkių.
Ar tau atrodo, kad visa tai yra nieko neveikti?
Ir kitas dalykas, gabi moteris ras darbą, esant reikalui, arba pati jį sau susikurs.

drinks_cheers.gif Ta ir sakiau
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 19, 19:19)
Sakot kursai visokie...nafig tie kursai, jei niekur neveda? ką, pietus išmoksit tobuliau ruošt? dulkes atidžiau šluostyt? nejuokinkit su ta vaikų priežiūra, būreliai, turiningas buvimas... Laikinai, metus, kitus...bet visą laiką??? nieko neveikt???

O kam tie kursai, jei jie vėžį varo? Ką reiškia "nieko neveikt" doh.gif Knygos, sportas, teatras, koncertai, renginiai, kelionės, buitiniai visokie kasdieniniai dalykai, grožio procedūros, parodos, galima seminaruose pabūti ir kt. Galima susigalvoti tiek veiklos, kad nebus kada namuose trintis. Šalia vaikų būrelių ir treniruočių. O jiems dar būna atostogos, tai irgi reikia užimti/užsiimti. Kai žmogus neturi ką veikti ir tupinėja tik apie keturias namų sienas, tada apie ką su juo kalbėtis, koks jo akiratis? Tokias ir palieka, nes kam įdomi staltiesė.

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 12 19, 21:39)
O kam tie kursai, jei jie vėžį varo? Ką reiškia "nieko neveikt" doh.gif Knygos, sportas, teatras, koncertai, renginiai, kelionės, buitiniai visokie kasdieniniai dalykai, grožio procedūros, parodos, galima seminaruose pabūti ir kt. Galima susigalvoti tiek veiklos, kad nebus kada namuose trintis. Šalia vaikų būrelių ir treniruočių. O jiems dar būna atostogos, tai irgi reikia užimti/užsiimti. Kai žmogus neturi ką veikti ir tupinėja tik apie keturias namų sienas, tada apie ką su juo kalbėtis, koks jo akiratis? Tokias ir palieka, nes kam įdomi staltiesė.

taip, gerai, kai galite leisti vyro pinigus. Ir vaidinti baisiai užsiėmusią.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 12 19, 21:36)
Netaikau konkrečiai jums, bet daugeliui. negi tikrai būti su vaikais jus laikote nieko neveikimu? Jei taip, tai nesistebėkite, kad vyrai taip ir dar blogiau apie jūsų buvimą namuose galvoja. na tikrai nesistebėkit.

Šiuo metu turim trijų mėnesių kūdikį šalia visų kitų vaikų. Tai gi, pirmadieniais einu į biblioteką sau. Kol miega kūdikis, aš skaitau sau mėgstamą literatūrą, nuo sausio vidurio užsirašiau į bibliotekoje vykstančius pokalbius, jie kaip tik vyks pirmadieniais man patogiu laiku. Pirmadienio ir trečiadienio vakarą vežu dukrą į gimnastiką ir mamos, kurios laukia savo vaikų, yra sporto grupė. Va joje pasportuoju. Dažniausiai antradieniais vakarais eina į būsimų filmų peržiūrą. Suradau kaip gauti bilietus nemokamoms peržiūroms, dažniausiai po to reikia aprašyti, palikti atsiliepimus. Kas antrą penktadienio vakarą turiu "tik mergaitėms" pasisėdėjimą su draugėmis. Tai čia tokia jau nusistovėjusi veikla. Plius visokios kitokios būna. Kartais suplanuotos, kartais spontaniškai sugalvotos. Manot, kad neturiu ką vyrui vakare papasakoti? Juokaujate turbūt.

Tai gi, yra kur ir pasitempti, ir susišuokuoti bei pasidažyti, jei tai svarbiausias dalykas moters gyvenime  tongue.gif

Tai saunu,kad atrandate veiklos,visu aplinkybes skirtingos,as siuo metu neturiu galimybes iseiti kur nors,nes sakau 24 val.Viena.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2010 12 19, 18:25)
drinks_cheers.gif
Knygos yra vartai. Kiek saliu gali "aplankyti" neiseinant is namu. Ir suzinoti apie kitas kulturas zymiai daugiau nei per trumpa apsilankyma toje kulturoje. Gali grizti i praeiti, isijausti i anu dienu zmoniu mastysena.

drinks_cheers.gif

QUOTE(juzė @ 2010 12 19, 18:25)
O kodėl kursai niekur neveda?
O blogai mokėti skaniai ir ekonomiškai gaminti? Galų gale galima receptų knygą išleisti arba restoraną atidaryti.
Be to, iki mokyklos, gal net ir ilgiau, mama pati gali puikiai pravesti visus būrelius vaikui, pvz.- keramika- lipdymas, užsienio kalba, šokiai, dainavimas, piešimas, galima kartu lankyti baseiną, mama gali užsiimti fiziniu vaiko lavinimu ir t.t.- žinoma, visa tai turi būti bent kažkiek įdomu motinai, ji turi būti pati bent kiek gabi tiems dalykams, bei turėtų turėti pedagoginių polinkių.
Ar tau atrodo, kad visa tai yra nieko neveikti?
Ir kitas dalykas, gabi moteris ras darbą, esant reikalui, arba pati jį sau susikurs.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 18:29)
Yra tokia situacija pas mane,jog as nedirbu,vaiko prieziuros atostogos,o seip darbo susirasti siuo metu 0,1 proc. o jei galeciau mielai dirbciau.Man knygos skaitymas jokia veikla,mokausi kalbos,bet tai ir nera koka tai veikla,nes tas mokymasis namuose,o be to kalbu mokymasis daug labiau lavina prota ir yra daug naudingiau.Mielai kokias sokiu pamokas lankyciau,ar kovu menus,karate,sambo kazka panasaus...Kad ir chora...Bet tam nera galimybiu...
Taip,kitoj sali,kur - 10 siuo metu,taigi ilgai su vaiku nepabusi lauke

Na vaiko priežiūros atostogos amžinai nesitęsia (nenorint). Pakeisit savo požiūrį į situaciją, kai reikės susirasit darbą, būsit vyrui įdomi. O jūs jo paklausėt ar jūs jam įdomi? Gal jums taip tik atrodo g.gif
Na, jei jums knygų skaitymas jokia veikla, tai daugiau nežinau ką ir pasakyt..

Neturint galimybių šokti pvz galima išmokt ir namie - yra internetas, pamokos online.

Ar galiu paklaust kas jums yra veikla? Jei į tai neįeina nei knygų skaitymas, nei kalbų mokymasis namie ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 21:41)
Tai saunu,kad atrandate veiklos,visu aplinkybes skirtingos,as siuo metu neturiu galimybes iseiti kur nors,nes sakau 24 val.Viena.

na, tai laikina. Aukštyn nosį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 19, 20:32)
Shatura va rašė, kad "tabuleja savo srityje". Kokia ta sritis???

Jojamuju zirgu treniravimas, prieziura, auginimas. Zirgu elgesio anomalijos ir ju salinimas (kitaip tariant, darbas su visiskais psichopatais).
Siuo metu ruosiu kelis pazintinius projektus vaikams
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 20:32)
Tai ir ne apie mane smile.gif Dukrai nera 2 metu...

Mano taip pat nera. Mes su ja piesiam, lipdom plastelina, klausomes vaikisku daineliu, vartom knygutes ivairias. Ji pati man pasakoja, ka mato. Zaidziam slepyniu.Kartais tiesiog lakstom po namus biggrin.gif Einam i lauka. Kai gaminu valgyt ji ateina pas mane ir net padeda kartais. Pvz. kai sumustinius tepu, ji uzdeda ant ju desra.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2010 12 19, 21:43)
Jojamuju zirgu treniravimas, prieziura, auginimas. Zirgu elgesio anomalijos ir ju salinimas (kitaip tariant, darbas su visiskais psichopatais).
Siuo metu ruosiu kelis pazintinius projektus vaikams

Mano taip pat nera. Mes su ja piesiam, lipdom plastelina, klausomes vaikisku daineliu, vartom knygutes ivairias. Ji pati man pasakoja, ka mato. Zaidziam slepyniu.Kartais tiesiog lakstom po namus biggrin.gif Einam i lauka. Kai gaminu valgyt ji ateina pas mane ir net padeda kartais. Pvz. kai sumustinius tepu, ji uzdeda ant ju desra.

ar norėtumėt taip gyventi visą gyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 19, 20:42)
Neturint galimybių šokti pvz galima išmokt ir namie - yra internetas, pamokos online.

Teisingai.
Kol sedit namuose galima ir joga uzsiimt. Arba ismokti kontroliuoti savo emocijas, valdyti stresa. Labiau save pazinti. Visada pravers
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2010 12 19, 21:47)
Teisingai.
Kol sedit namuose galima ir joga uzsiimt. Arba ismokti kontroliuoti savo emocijas, valdyti stresa. Labiau save pazinti. Visada pravers

doh.gif nu duodat biggrin.gif paaugs vaikai, eikit dirbt, neteks nesąmonėm užsiiminėt biggrin.gif
Atsakyti