Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 19:36)
Tai ,kad antazuoti labai paprastai kai tuo savo kailiu nepatyriai...smile.gif

O nemanot, kad analizuoti kur kas paprasčiau turint atitinkamos patirties?
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 19, 20:45)
ar norėtumėt taip gyventi visą gyvenimą?

Kaip? Namu seimyninke but ir arkliu psichologu (kaip hobis)? Zinoma noreciau. Bet taip nebus kol kas, nes aplinkybes kitokios. Bet noreciau, kad galeciau uzsiimti megstamiausia veikla ne del didesnio pelno, bet del hobio
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 19, 21:42)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
Na vaiko priežiūros atostogos amžinai nesitęsia (nenorint). Pakeisit savo požiūrį į situaciją, kai reikės susirasit darbą, būsit vyrui įdomi. O jūs jo paklausėt ar jūs jam įdomi? Gal jums taip tik atrodo  g.gif
Na, jei jums knygų skaitymas jokia veikla, tai daugiau nežinau ką ir pasakyt..

Neturint galimybių šokti pvz galima išmokt ir namie - yra internetas, pamokos online.

Ar galiu paklaust kas jums yra veikla? Jei į tai neįeina nei knygų skaitymas, nei kalbų mokymasis namie ir kt.

na as ir nemanau ,kad as jam neidomu,tik manau maziau ,nei dirbanti...as veikla skaitau tuomet ,kai uzsiemimai vyksta grupeje,kolektyve...kuomet gali pabendraut..beje kita met jau numatyta,tokios mano poziuriu veiklos,tai kalbos kursai kurie turks maziausiai metus smile.gif Man kaip zmogui reikalinga veikla kuri nestu rezultata...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 19, 20:48)
doh.gif nu duodat  biggrin.gif paaugs vaikai, eikit dirbt, neteks nesąmonėm užsiiminėt  biggrin.gif

Tegul jums tai bus nesamone biggrin.gif O emociju valdymas yra pagrindu pagrindas.
As ir eisiu "dirbti". Nors dabar dirbu ne ka maziau
Papildyta:
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 20:52)
na as ir nemanau ,kad as jam neidomu,tik manau maziau ,nei dirbanti...as veikla skaitau tuomet ,kai uzsiemimai vyksta grupeje,kolektyve...kuomet gali pabendraut..beje kita met jau numatyta,tokios mano poziuriu veiklos,tai kalbos kursai kurie turks maziausiai metus  smile.gif  Man kaip zmogui reikalinga veikla kuri nestu rezultata...

Bet kokia veikla nesa rezultata, jei tu tai veiklai atsidaves

Ir kas cia pasake, kad namu seimininkes nemoka mokesciu? Juk nuo astuntu vaiko metu, nedirbancios motinos privalo po 72 Lt moket
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2010 12 19, 21:50)
Kaip? Namu seimyninke but ir arkliu psichologu (kaip hobis)? Zinoma noreciau. Bet taip nebus kol kas, nes aplinkybes kitokios. Bet noreciau, kad galeciau uzsiimti megstamiausia veikla ne del didesnio pelno, bet del hobio

oi, žirgus palikim, hobis turtina žmogų. namų šeimininke, be savo pajamų-visą gyvenimą-norėtumėt?
Emocijas valdyti tik kursuose išmokti galima? smile.gif
Nedirbančios moka mokesčius? hmm, ašaros, ne mokesčiai. Valstybei-grynas nuostolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2010 12 19, 21:43)
Mano taip pat nera. Mes su ja piesiam, lipdom plastelina, klausomes vaikisku daineliu, vartom knygutes ivairias. Ji pati man pasakoja, ka mato. Zaidziam slepyniu.Kartais tiesiog lakstom po namus biggrin.gif Einam i lauka. Kai gaminu valgyt ji ateina pas mane ir net padeda kartais. Pvz. kai sumustinius tepu, ji uzdeda ant ju desra.

tai mes tai pat,zadziam,ziurim vaikiskus filmus,dainuojam (kautes,vyru vyru kose) biggrin.gif skaiciuoja, sako tik "sesis". Kai bunu virtuvei tai pat ji man padeda arba atvirksciai...Bet man truksta veiklos ne su dukra,o paciai sau..Darbo viso to priceso ir to atlygio kuriuo as buciau ivertinta..
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 20:41)
Tai saunu,kad atrandate veiklos,visu aplinkybes skirtingos,as siuo metu neturiu galimybes iseiti kur nors,nes sakau 24 val.Viena.

Aš suprantu, kad kiekvienas esam su savo skirtingom aplinkybėm. O kas tavo judėjimo laisvę taip apsunkina, kad negalite niekur išeiti? O gal pas jus tada kas nors laikas nuo laiko gali ateiti? Pvz. tu savo namuose pasikvieti drauges, kurios gali išeiti ir ateiti iki tavęs. Joms suteiki vietą, o jos atsineša kas kavos, kas pyragą ar salotas arba gal viena manikiūrą daro gražiai, kita moka kažką kito įdomaus ir pasidalinat viena su kita. Užsidaryti nėra gerai bet kam mirksiukas.gif

O gal jus esate ne LT. To nežinau. Aš irgi nesusikuriau visko per vieną dieną. Pradžia buvo ir net labai nelinksma svetimoje šalyje. Aš asmeniškai viską pradėjau nuo to, kad užsirašiau į kalbos kursus ir vakarais vyras su vaikais, o aš kursuose. Ten susidraugavau su keletą žmonių, su kai kuriais iki dabar palaikau ryšius. O tada po truputį ir viskas prasidėjo.

Žinoma aš kalbu apie tą atveją, jei yra vyras. Jei jo nėra, tai tada ko gero ir "sėdėjimas" namuose nelabai įmanomas.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 19, 20:58)
oi, žirgus palikim, hobis turtina žmogų. namų šeimininke, be savo pajamų-visą gyvenimą-norėtumėt?
Emocijas valdyti tik kursuose išmokti galima?  smile.gif 
Nedirbančios moka mokesčius? hmm, ašaros, ne mokesčiai. Valstybei-grynas nuostolis  biggrin.gif

Taip, buciau namu seimininke. Namai visada blizgetu, valgyti visada skanu ir idomu smile.gif Man patinka virtuve, patinka namus tvarkytis. Knygas skaityti. Kaip be pajamu? Is vyro gauciau pinigu.
Emocijas valdyti niekas neismoks geriau, nei pats smile.gif Kursu tam nereikia, jei esi gerai susipazines su psichologija ir issianalizaves save. Is as nekalbejau apie emociju valdymo kazkokius papildomus kursus. Sakiau, kad bunant vaiko prieziuros atostogose, tai galima padaryti
Koks nuostolis? Tos,kurios leidzia sau nedirbti, turi vyrus, kurie sumoka nemazus mokescius
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 19, 18:52)
na as ir nemanau ,kad as jam neidomu,tik manau maziau ,nei dirbanti...as veikla skaitau tuomet ,kai uzsiemimai vyksta grupeje,kolektyve...kuomet gali pabendraut..beje kita met jau numatyta,tokios mano poziuriu veiklos,tai kalbos kursai kurie turks maziausiai metus  smile.gif  Man kaip zmogui reikalinga veikla kuri nestu rezultata...

Kiekvieniems reikia vis kitokių rezultatų.. Pvz kiekviena mano veikla neša rezultatą pirmiausiai man, mano savijautai, mano tobulejimui ir t.t., kai kurie yra matomi, kai kurie nematomi tie rezultatai. Kitiems matyt reikia kažko apčiuopiamo, gyvo - kaip jums bendravimo su žmonėmis - jų grupe, ką jūs ir skaitote veikla ir jokia kita jūsų taip nepatenkintų..

Sėkmės ateinančiuose kursuose.. o kol jie ateis bendraukite su dukra, juk ji irgi žmogus.. tos veiklos rezultatą matysite jai augant.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2010 12 19, 22:04)
Taip, buciau namu seimininke. Namai visada blizgetu, valgyti visada skanu ir idomu smile.gif Man patinka virtuve, patinka namus tvarkytis. Knygas skaityti. Kaip be pajamu? Is vyro gauciau pinigu.
Emocijas valdyti niekas neismoks geriau, nei pats smile.gif Kursu tam nereikia, jei esi gerai susipazines su psichologija ir issianalizaves save. Is as nekalbejau apie emociju valdymo kazkokius papildomus kursus. Sakiau, kad bunant vaiko prieziuros atostogose, tai galima padaryti
Koks nuostolis? Tos,kurios leidzia sau nedirbti, turi vyrus, kurie sumoka nemazus mokescius

namų tvarka ir valgis nesusijęs su darbu. Puikiai viską atlieka ir dirbančios.
Emocijų valdymas-nereikia tam knygų, tai yra arba ne.
Pinigų gautumėt iš vyro-šitas sakinys ir pats faktas man asmeniškai yra siaubas baubas, va šito aš niekad ir niekaip nesuprasiu (nekalbu apie darbo praradimą ir laikiną gyvenimą iš vyro kišenės). Man tai moters savęs žeminimas, aklas pasitikėjimas ir kvailystė. Neįsižeiskit, tai mano nuomonė.
Kažkada su drauge svaigom, kaip būtų gyvent su labai turtingu vyru. nedirbtumėm ir tt. iš karto susizgribom, kad metus kitus ištemptumėm, po to išprotėtumėm ir atbuktumėm. Jokie a la kursai nepadėtų.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 19, 21:11)
namų tvarka ir valgis nesusijęs su darbu. Puikiai viską atlieka ir dirbančios.
Emocijų valdymas-nereikia tam knygų, tai yra arba ne.
Pinigų gautumėt iš vyro-šitas sakinys ir pats faktas man asmeniškai yra siaubas baubas, va šito aš niekad ir niekaip nesuprasiu (nekalbu apie darbo praradimą ir laikiną gyvenimą iš vyro kišenės). Man tai moters savęs žeminimas, aklas pasitikėjimas ir kvailystė. Neįsižeiskit, tai mano nuomonė.
Kažkada  su drauge svaigom, kaip būtų gyvent su labai turtingu vyru. nedirbtumėm ir tt. iš karto susizgribom, kad metus kitus ištemptumėm, po to išprotėtumėm ir atbuktumėm. Jokie a la kursai nepadėtų.

Taip, cia yra absoliuti jusu nuomone visais punktais smile.gif
Atsakyti
gyvenkite, auginkite vaikus, bet mielosios, pagalvokit, kas bus su jumis, jei vyras išeis. Aš apie finansus. Jei apie tai galvojate, valio. Nes niekas nenorės priimt į darbą moters, dvidešimt metų užsiėmusios vaikų auginimu ir savęs tobulinimu. kad ir kokia tobula būtumėt po visų tų kursų seminarų ir sielovadų...
Atsakyti