Įkraunama...
Įkraunama...

Mitai ir tikrovė apie suvalkiečius

QUOTE(Brėkšta @ 2008 03 12, 23:19)
o kažkas mikčioja ssskupuus  lotuliukas.gif
o jūs kas dzūkas, aukštaitis ar žemaitis  bigsmile.gif

aš manau, jis suvalkietis bigsmile.gif iš kur gi kitur taip gerai žinotų ir kategoriškai teigti galėtų rolleyes.gif
Atsakyti
o as turejau du gerus draugus is pacios Marijampoles smile.gif buvo visai neskupus ir netaupus tongue.gif na bet gal man nuskilo,nes drauge pasakojo turejus vaikina is ten tai kai eidavo i kluba ji pati visada uz save mokedavo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

Suvalkietis skaito knygą ir kartkartėm vis išjungia šviesą.
– Ką čia darai? – klausia žmona.
– Puslapius versti galima ir tamsoje.

Atsakyti

Pazistu ne viena suvalkieti ir visi jie mano gyvenime skupumo atzvilgiu pakankamai pasizymejo: tolimas giminaitis taupo iki blogumo, geras draugas (tiesa pusiau suvalkietis) ne tik taupo, bet dar ir giriasi kaip tai padaro, viena mergina su kuria teko susidurti darbe, pasiskolono kosmetine ir...prisimine, kad reikia grazinti tik nuvykusi i Marijampole, o po vienos konferencijos, kurioje kursus praejo suvalkieciu kompanija, moterys, atvezusios destytojai sausainiu ir likerio, paskutine diena juos... issiveze, kiek liko. blink.gif Taip kad suvalkieciai yra aiskus pauksciai, isskyrus tam tikras isimtis.
Atsakyti
QUOTE(pukebaisule @ 2008 03 13, 18:50)
Taip kad suvalkieciai yra aiskus pauksciai, isskyrus tam tikras isimtis.

Baik tu čia...
gun_bandana.gif protest.gif nail.gif nono.gif
Atsakyti
suvalkieciai nera skupus- jie taupus!!! biggrin.gif tongue.gif
o skupiu ir atlapaduziu zmoniu visur yra ir visokiu reikia ax.gif 4u.gif ir nepriklauso ar ji suvalkietis ar zemaitis tongue.gif

ta pacia tema:

-ka daro suvalkietis kai susala?
-atsiseda prie zvakes.
-o ka daro suvalkietis kai labai labai susala?
-ja uzsidega lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandragora: 14 kovo 2008 - 16:51
atitekėjau į suvalkiją.pas užkietejusius suvalkiečius.pati esu aukštaitė.tai dar po tiek metų bendro gyvenimo nustebina jų išskaičiavimas.pas mus buvo įprasta-jei gali kitam padėk,paskolink,padovanok.čia jei jau duodama,tai apgalvojama ar tai atneš naudos.o jei ką nors davė ar paskolino,tai prisimins ne vienerius metus. o jei dar uz tai neatsidekojai materialiai,tai mines bloguoju irgi ne vienerius metus.mano anyta išvis anekdotas:atvaziuoja mano mama aplankyt manęs,atveza kibirą vyšnių(mano atžalėles labai mėgsta vyšnių kompotą).tai anyta vietoj to kad nors ačiū pasakytų ėme dejuoti:vai kiek vyšnių,o kiek daug reiks cukraus,o cukrus koks brangus...tipo ko neatvezei ir cukraus.tai mano mama po šiai dienai nebeatvažiuoja pas mus...kitas atvejis:buvo anytos draugės jubiliejus,tai visos pensininkes mete po 10lt.mano anyta suabejojo-gal neduot tų pinigų,nes josios pčios jubiliejus dar toli,tai gali tie 10 litų atgal negrįžt (tipo jubiliate numirt gali ir kai bus anytos jubiliejus nebegaus dovanos).svarbiausia patys suvalkiečiai nė nejaučia kad jie skupūs,jiems tai gyvenimo norma.mano vyrui išvis pasiseke-ir moters diena ir mano gimtadienis sutampa, galima sutaupyti ant gėlių .gal dėl to mane ir vedė? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kankiniesi tu su savo vyru,a ne?Neduoda nieko... schmoll.gif gaili visko... doh.gif ,ale vistiek gyveni.. lotuliukas.gif
Atsakyti
visokių yra, visokių reikia...tiek žemaitis ar dzūkas skūpas gali būti...nors kai pasvarstai gi ne iš piršto tuos pasakymus, anekdotus apie suvalkiečius laužia... g.gif
Atsakyti

Ne visi tie suvalkiečiai skūpūs ,tik pasakojama labai daug doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip taip... ir as suvalkiete! Ziauriai skupus zinokit! Bjaurus iki negalejimo. ...Ir sulinius rakina!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2008 03 15, 16:21)
Taip taip... ir as suvalkiete! Ziauriai skupus zinokit! Bjaurus iki negalejimo.  ...Ir sulinius rakina!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aha..... ir konservų neperka,nes dėžučių priduoti negali... mirksiukas.gif
Atsakyti