QUOTE(Sommer @ 2008 03 07, 07:41)
O TB tai čia išimtis jau,ar irgi toks skrudžas?
QUOTE(amri13 @ 2008 03 07, 08:34)
aha, man irgi tuomet toks klausimas kilo
MB tikrai nėra altruistas

, bet per 10 buvimo kartu metu jau šiek tiek perauklėjau, įkaliau į galvą, kad negalima gyvenime visko vertinti tik pinigais. Kartais tas naudos siekimas vis prasiveržia, bet kadangi savo šeimai jis tikrai negaili nieko ir dėl jos gali viską padaryti, tai kartais užsimerkiu prieš šį jo bruožą. O va anyta tai tikrų tikriausia skrudžė, net tikriems anūkams (o jų tik 2 ir turi) ant dovanų gaili (mažajam per Kalėdas nupirko paprasčiausią seilinuką už gal 2 Lt ir barškutį už pan. - man tai buvo kaip spjūvis į veidą. Galima sapaliot, kad meilė ir dėmesys svarbiau, bet man tai skamba kaip kvaili pasiteisinimai

. Tiesa, uošvis iš savo kuklių santaupų vis perka kažką anūkams - pagiriamasis žodis jam (ne dėl dovanų, bet dėl gero būdo ir supratingumo). Ir tas vyro giminių tarpusavio bendravimas man toks keistas ir nemalonus atrodo, viskas ten suskaičiuota ir perskaičiuota.
Ir dar, ar man tik pasirodė, ar suvalkiečių neskūpumą čia labiausiai įrodinėja pačios suvalkietės?

Vis dėlto tikrai sutinku, kad visur yra visokių žmonių, tik mitai ir anekdotai be pagrindo, iš niekur nieko irgi nekuriami
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein