Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Patarkite ką daryti - persodinau pinigėlį - padariau iš vieno du, nes labai jau išsikerojęs krūmas buvo ir vieno krūmo lapai gelsti pradėjo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Pasakykite, ar jau čia viskas verysad.gif
Ar galima dar jį išgelbėti verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 03 27, 17:02)
Patarkite ką daryti - persodinau pinigėlį - padariau iš vieno du, nes labai jau išsikerojęs krūmas buvo ir vieno krūmo lapai gelsti pradėjo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Pasakykite, ar jau čia viskas verysad.gif
Ar galima dar jį išgelbėti verysad.gif  unsure.gif

gal dar ne viskas; gal čia laikinas "persodinimo stresas"; neperlaistyk jo , dar pabandyk šiek tiek atkapstyti nuo "bulvyčių" žemes ir stebėk jį toliau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivvva: 27 kovo 2008 - 17:22
as turiu du, viena namie, o kita darbe. namie tai puikiai auga nes jis vargselis dar pirktame vazone smile.gif o darbe kai persodinau i dideli tai beveik nebeauga. saunu kad suzinojau cia idomiu patarimu, reik ir darbe i mazesni vazona persodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Auginu ir aš pinigų medelį, leidžia naujas šakeles. Tik jos labai "ištįso". Kaip manot, nuo ko čia? Saulės, vandens trūkumo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisandra @ 2008 03 27, 23:18)
Sveikutės.

Auginu ir aš pinigų medelį, leidžia naujas šakeles. Tik jos labai "ištįso". Kaip manot, nuo ko čia? Saulės, vandens trūkumo? unsure.gif

Na nuo vandens trūkumo tai tikrai jie neištįsta ax.gif (tik supūva greitai daugiau palaisčius).Greičiausiai tavo pinigėliui trūksta šviesos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2008 03 28, 03:50)
Na nuo vandens trūkumo tai tikrai jie neištįsta  ax.gif (tik supūva greitai daugiau palaisčius).Greičiausiai tavo pinigėliui trūksta šviesos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba smile.gif

kristille-aš lygiai taip pat persodinau į didesnį vazoną, tai jau lyg ir pradeda auginti lapus, bet metus laiko buvo stop augime. Man atrodo, gali laisvai jį persodinti. smile.gif Tik pradžioje neperlaistyk smile.gif

melisandra-pastatyk jį į šviesesnę vietą. Nors tas ištysimas gali būti sąlyginis, pas mane, kai auga naujas lapas, irgi lyg ir ištysta, su šviesiais lapais, vėliau lapai patamsėja ir neatrodo toks ištysęs. Jei gali, įmesk čia foto, mes tiksliau galėsime pasakyti smile.gif
Atsakyti
As savo pinigmedi persodinau pries metus i toki gal 2 cm per dideli vazona, bet normalu. ir jau metai jis visiskai nepaaugo. ar gali buti kad neauga del to, kad per didelis vaznoas? ar laukti kol prades augti, ar persodinti i mazesni?....
aciu
Atsakyti
vilmaite-gali būti. Bet jei vazonas tik 2 cm, tai man atrodo jau netikslinga jį persodinėti smile.gif . Tiesiog kantrybės ir pradės taviškis augti ir žydėti mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokia temą atradau, mano medeliui jau 3 metukai, taip gražiai auga wub.gif
Atsakyti
o maniškis jau 3 mažus ūgliukus leidžia negaliu atsidžiaugt , kaip tik buvau susiruošus 2 krūmus į vieną sujungt- ko gero teks atidėt- gaila būtų pakenkti vaikučiams. Su pavasariu thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis isleido dar viena saka.Paziurejau is zemes dar viena lenda thumbup.gif
Nors jis pas mane mazutis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(adika @ 2008 03 18, 12:23)
Museles išnaikinau į vandenį imetus kelis grūdelius kalio permanganato ir liejau juo gėles.Dingo visam laikui thumbup.gif

Ar visoms gelem tiktu? g.gif blush2.gif

QUOTE(Kokere @ 2008 03 23, 14:25)
Sveikutės "pinigėlių" augintojos 4u.gif
Pasigirsiu blush2.gif
Pražydo mano "pinigėlis"
user posted image
user posted image

Grazuuu wub.gif
QUOTE(lamyte @ 2008 03 27, 11:12)
Sveikutės,

Maniškis stovi ant šiaurinės palangės ir vistiek nudžiugino žiedu  wub.gif Dar turiu įtarimą, kad ir antras bus  rolleyes.gif

user posted image
user posted image

Grazuuu smile.gif
Atsakyti