Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Kaip gražu wub.gif na o mano, lapai gelsta verysad.gif net nežinau ką su juo ir daryti... turiu klausimėli, o kaip jus jį liejat? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos; manpo piniguocio sakos ilgos ir plonos dry.gif Va ir dabar auga jau matau, kad visus peraugs, ale na toookia plonyte sakele doh.gif
as labiau noreciau trumpesniu ir storesniu, arba bent jau storesniu g.gif Ka daryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 30 kovo 2008 - 20:18
Laba smile.gif

grazinutee- lieju į apačią, į lėkštutę smile.gif

frosted- gal tysta, dėl šviesos trūkumo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 30, 21:16)
Sveikos; manpo piniguocio sakos ilgos ir plonos dry.gif Va ir dabar auga jau matau, kad visus peraugs, ale na toookia plonyte sakele  doh.gif
as labiau noreciau trumpesniu ir storesniu, arba bent jau storesniu  g.gif Ka daryt?  g.gif

sustores, nu pas mane irgi ispradziu tokios kudos islindo, bet jos dabar isstorejo
Atsakyti
QUOTE(grazinutee @ 2008 03 30, 20:31)
Kaip gražu wub.gif na o mano, lapai gelsta verysad.gif net nežinau ką su juo ir daryti... turiu klausimėli, o kaip jus jį liejat? blush2.gif

As lieju is virsaus, kokius 2 kartus per menesi, bet labai po nedaug 4u.gif

QUOTE(daivvva @ 2008 03 30, 21:56)
frosted- gal tysta, dėl šviesos trūkumo g.gif .

Tai kad ant saules, pietinej pusej buvo doh.gif Dabar tik as ji istremiau i siaurine g.gif Ziuresiu kas bus

QUOTE(Jaunutia @ 2008 03 30, 22:12)
sustores, nu pas mane irgi ispradziu tokios kudos islindo, bet jos dabar isstorejo

Na tikekimes, nes tokie plonuciai visi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(grazinutee @ 2008 03 30, 19:31)
o kaip jus jį liejat? blush2.gif

O aš jį dažniau purškiu negu lieju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 30, 23:24)
O aš jį dažniau purškiu negu lieju smile.gif

purski zeme?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 30, 22:37)
Tai kad ant saules, pietinej pusej buvo  doh.gif Dabar tik as ji istremiau i siaurine  g.gif Ziuresiu kas bus
Na tikekimes, nes tokie plonuciai visi... sad.gif

pabandyk jį patręšti, blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 03 30, 17:45)
Ar visoms gelem tiktu? g.gif  blush2.gif

Aš liejau visas,nes muselių buvo žemėse.visos gėlytės liko sveikos,tik muselės dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
labai dėkui jums visoms už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 03 31, 09:20)
pabandyk jį patręšti, blogiau nebus smile.gif

Tresiu, kazkart laistant ų lasai litrui vandens, super isgirtos Schultz Plant food trasos doh.gif Fikusas bujoja, o sits isrankus labai matyt dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 31, 16:03)
Tresiu, kazkart laistant ų lasai litrui vandens, super isgirtos Schultz Plant food trasos  doh.gif  Fikusas bujoja, o sits isrankus labai matyt dry.gif

as irgi sias trasas naudoju ir jos thumbup.gif . laistant kas karta po 7 lasus, o tresimas 1-2 kartus per menesi po 14 lasu.
Atsakyti