Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(Frosted @ 2008 03 07, 23:51)
O kodel turetu neisgyventi?  g.gif

Ai, nuu, aš dar tik pradedanti gėlininkė, maža kas gali atsitikti, aš galiu ir gėlę aukštyn kojom į vazoną įsodint ir pati to nesuprast doh.gif biggrin.gif

O šitų piniguočių po persodinimo, kaip supratau, porą savaičių reik neliet?? g.gif Ar čia galioja tik tiems, kurie buvo reanimuojami??

Ir kada jūs pradedat tręšt po persodinimo??
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 08, 01:12)
Ai, nuu, aš dar tik pradedanti gėlininkė, maža kas gali atsitikti, aš galiu ir gėlę aukštyn kojom į vazoną įsodint ir pati to nesuprast doh.gif  biggrin.gif

O šitų piniguočių po persodinimo, kaip supratau, porą savaičių reik neliet?? g.gif Ar čia galioja tik tiems, kurie buvo reanimuojami??

Ir kada jūs pradedat tręšt po persodinimo??

As tiesiai po persodinimo gausiai uzpyliau su actara piniguoti, jis pas mane plaukiojo vandeny, o dar vazonas be skyles ir zeme durpine. Vienzo viskas ne taip, kaip reikia biggrin.gif
bet nieko (tfu tfu tfu), gyvena biggrin.gif

O tresti tai gal galima iskart, ne? g.gif Nors is manes irgi tokia gelininke... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 08, 00:15)
As tiesiai po persodinimo gausiai uzpyliau su actara piniguoti, jis pas mane plaukiojo vandeny, o dar vazonas be skyles ir zeme durpine. Vienzo viskas ne taip, kaip reikia biggrin.gif

O aš į visą skylėtą orchių vazoną tik ką pasodinau, nes kitokio neturėjau, o rytojaus laukt kantrybės neturiu biggrin.gif Nu, einu tada paliesiu savo naująjį augintinį bent biškį.

Aš tas jo bulves prieš sodinimą dar pamirkiau kažkokiam Humdezbio (biologinis preparatas, skirtas svogūninėms ir gumbinėms gėlėms dezinfekuoti), tikiuosi, čia nieko blogo unsure.gif
Atsakyti
o kode jis taip vadinasi?as turejau ji labai gerai augo...bet man nepatiko.atrodo prastai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 08, 01:29)
o kode  jis taip vadinasi?

Taigi, tik keliom žinutėm aukščiau viena mamytė paaiškino.

QUOTE(gumyte @ 2008 03 07, 23:11)
Sie augalai dregme laiko savo "bulvese", todel jie ir vadinami pinigu medziais, nes salyse kur jie gamtoje auga (Zambija ir t.t.) vanduo yra didziausias, brangiausias turtas.

Atsakyti
Sveikos, mano piniguotis pernai isleido dvi naujas sakeles, bet siemet jos abi jau spejo nudziuti, nesuprantu, kas nutiko, tos senos sakos stovi kaip stoveje...
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 08, 01:33)
O aš į visą skylėtą orchių vazoną tik ką pasodinau, nes kitokio neturėjau, o rytojaus laukt kantrybės neturiu biggrin.gif Nu, einu tada paliesiu savo naująjį augintinį bent biškį.

Aš tas jo bulves prieš sodinimą dar pamirkiau kažkokiam Humdezbio (biologinis preparatas, skirtas svogūninėms ir gumbinėms gėlėms dezinfekuoti), tikiuosi, čia nieko blogo unsure.gif

Papasakok po to, kaip jis reagavo i ta deinfekcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 08, 11:28)
Papasakok po to, kaip jis reagavo i ta deinfekcija biggrin.gif

Kol kas stovi cool.gif tik man toks vaizdas, kad aš jį persodindama truputį kreivai į vazoną įstačiau, tai dabar toks pasviręs biškį jis pas mane unsure.gif nu vis ne kaip pas žmones doh.gif

O ar jūs persodindamos lb senas žemes nuo tų bulvių nukrapštot, ar tik perkeliat į naują vazoną, ir tiek?? g.gif Maniškis buvo tokiose baisiose apipelijusiose durpėse įsodintas, o dar ta bulvė tokiu žaliu skuduru apsukta blink.gif kad aš pasistengiau kuo daugiau to brudo nukrapštyt, kaži, ar nebūsiu persistengus unsure.gif
Tikiuosi, biologinė dezinfekcija jam buvo į naudą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 08, 12:56)
Kol kas stovi cool.gif tik man toks vaizdas, kad aš jį persodindama truputį kreivai į vazoną įstačiau, tai dabar toks pasviręs biškį jis pas mane unsure.gif nu vis ne kaip pas žmones doh.gif

O ar jūs persodindamos lb senas žemes nuo tų bulvių nukrapštot, ar tik perkeliat į naują vazoną, ir tiek?? g.gif Maniškis buvo tokiose baisiose apipelijusiose durpėse įsodintas, o dar ta bulvė tokiu žaliu skuduru apsukta blink.gif kad aš pasistengiau kuo daugiau to brudo nukrapštyt, kaži, ar nebūsiu persistengus unsure.gif
Tikiuosi, biologinė dezinfekcija jam buvo į naudą cool.gif

O nuplaut vandenuku neina tu apipuvusiu durpiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 08, 12:16)
O nuplaut vandenuku neina tu apipuvusiu durpiu?  g.gif

Tai aš kai pamirkiau tame dezinfekciniam tirpale, tai visas brudas ir atmirko pats, liko tokia nuprausta bulvytė ir šaknelės smile.gif
Na, viso to rezultatas bus matyt po kelių savaičių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gumyte @ 2008 03 07, 23:11)
Ant vazonelio jokio keramzito, jiems netinka, kad "uzsilaikytu" dregme- supus bulves.

Nu labas doh.gif , tai čia pas puse augintojų jau būt supuvęs, o pirmoj eilėj pas mane, nes vazone gal daugiau keramzito nei žemių blink.gif . Laistau kartą į savaitę, augimu nesiskundžiu tongue.gif

QUOTE(mikke @ 2008 03 08, 11:56)
O ar jūs persodindamos lb senas žemes nuo tų bulvių nukrapštot, ar tik perkeliat į naują vazoną, ir tiek??

Nukrapštau smile.gif
Atsakyti
į kokią žemę sodinti? į durpinę ar į kaktusinę g.gif
Atsakyti