Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

man va vis širdis nerami buvo po to persodimo ir kad žemė netinkama ir kad vazonas perdidelis tai kažkaip senukuose susigundžiau mažiuką vieną dar nupirkau ir senajį ir jaunėlį kartu į vieną vazoną ir į tinkamą žemę susodinau... vaizdelis žymiai geresnis rolleyes.gif
reikia tikėtis kad augs ir puoš namus

tiesa man rodos kad mano senasis dėl to ir per praeitus metus nieko nepaaugo nes perdidelis vazonas buvo g.gif žodžiu šykart ankštai susodintas žiūrėsim rezultatus 4u.gif

QUOTE(krika @ 2008 03 08, 17:17)
į kokią žemę sodinti? į durpinę ar į kaktusinę  g.gif

į kaktusinę
Atsakyti
SOS REIKIA PATARIMO
piniguoti savo jau 3 metus turiu, niekada taip nebuvo, kad katik du lapus isleido dabar dar kazkas lenda, bet tas kazkas tai jau daug seniau lenda nei tie du lapai, tai va ar gali ten but ziedukas 4u.gif nes jau nebe ramu 4u.gif
Nuotraukos gaila neturiu blush2.gif
Atsakyti
Gali buti ir lapas. Pas mane trys islido, o vienas vis stovėjo, dabar vis storėja, jaučiu bus baaaaaaaaaaisiai didelis, pats didžiausias. Nes kiti jau seniai užaugo, o jis vis auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 08, 13:25)
Tai aš kai pamirkiau tame dezinfekciniam tirpale, tai visas brudas ir atmirko pats, liko tokia nuprausta bulvytė ir šaknelės smile.gif
Na, viso to rezultatas bus matyt po kelių savaičių cool.gif

geras tas rezultatas bus, nepergyvenk mirksiukas.gif

QUOTE(laurindre @ 2008 03 09, 00:44)
Gali buti ir lapas. Pas mane trys islido, o vienas vis stovėjo, dabar vis storėja, jaučiu bus baaaaaaaaaaisiai didelis, pats didžiausias. Nes kiti jau seniai užaugo, o jis vis auga biggrin.gif

tei sveikinam!! Ikelk nuotraukyte gal kokia? bigsmile.gif
Atsakyti
O aš vakar sugalvojau persodinti savo dičkį,nes lapukai buvo pradėję gelsti sad.gif Šiaip taip nusitempiau į virtuvę,vos ne vos išėmiau iš vazono,buvau nusiteiks švariai nuvalyti gumbus,tai kur tau-per šaknų raizgalynę aš jų net neradau blush2.gif tai tik žemes pakeičiau ir tiek,jaučiu iš mano triūso-naudos nulis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adika: 09 kovo 2008 - 08:23
dabar sakykit aplamai, į kokią žemę sodinat? pinigiuotį į kaktusinę, o kitas gėles? esu visai pasimetus, nes visada sodindavau į durpes
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 03 09, 10:46)
dabar sakykit aplamai, į kokią žemę sodinat? pinigiuotį į kaktusinę, o kitas gėles? esu visai pasimetus, nes visada sodindavau į durpes

Nuo geles priklauso, sukulentams geriau kaktusine, nes durpes kaupia dregme, kas jiems netinka schmoll.gif
Kadangi piniguotis yra sukulentas, tai reiketu i kaktusine sodinti. Nors pas mane ir durpese auga, tik as mazai laistau ji...
Atsakyti
Persodinau saviškį šiandien karsta.gif . Labiausiai privargau kol is senojo vazonėlio iškrapščiau. Niekaip nenorėjo išlysti. Bestuksendama sudaužiau gražaus vazono apačią verysad.gif . Tada jau išstūmiau. Įsirėžęs kaip reikiant į sieneles buvo. Pasodinau į platų ir žemą vazoną ir iš karto šakelės į šonus nusviro, porą silpnesnių parišau. Pasodinau į universalų kompostą, anksčiau taip pat tokiame augo. Dabar jaudinuosi, kad viskas būtų gerai. ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 03 09, 12:59)
Persodinau saviškį šiandien  karsta.gif  .  Labiausiai privargau kol is senojo vazonėlio iškrapščiau.  Niekaip nenorėjo išlysti.  Bestuksendama sudaužiau gražaus vazono apačią  verysad.gif  .  Tada jau išstūmiau.  Įsirėžęs kaip reikiant į sieneles buvo.  Pasodinau į platų ir žemą vazoną ir iš karto šakelės į šonus nusviro, porą silpnesnių parišau.  Pasodinau į universalų kompostą, anksčiau taip pat tokiame augo.  Dabar jaudinuosi, kad viskas būtų gerai.  ax.gif  .

Mano pazystama jau 2 kartus persodinejo, ir abu kartus teko vazona sukulti, kad isimtu tas bulves doh.gif
As tai i toki dideli vazona ikisau, kad jauciu nereikes persodineti dar 4 metus lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos gelyciu myletojos! wub.gif
Kaip jus manote, ar tikrai pinigu medis pritraukia pinigus? g.gif
Gal todel Vilniaus banke tik tokias gelytes augina? lotuliukas.gif
Jei busite Vilniaus banke, pastebekite tikrai yra tik tokiu gelyciu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 09 kovo 2008 - 16:03
Na mano piniguotis išaugo iš tokio suskio.Gavau dovanų,laikiau darbe,stovėjo vietoj,nei pirmyn nei atgal.Parsinešiau namo,persodinau.Palaipsniui pradėjo augti,leisti lapus.Tuo metu ir finansinė padėtis mūsų šeimos labai pasitaisė,vyras darbą pakeitė,atsirado daugiau pinigų lotuliukas.gif Šiandien nusipirkau vazoną,žemių reiks persodint.Dar esu girdėjus,kad piniguotis labai gerai auga dovanotas,ko nepasakyčiau apie saviškį,2 metus vietoj stovėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglė: 09 kovo 2008 - 17:50
QUOTE(jukka @ 2008 03 09, 17:03)
4u.gif  Sveikos gelyciu myletojos!  wub.gif
Kaip jus manote, ar tikrai pinigu medis pritraukia pinigus?  g.gif
Gal todel Vilniaus banke tik tokias gelytes augina?  lotuliukas.gif
Jei busite Vilniaus banke, pastebekite tikrai yra tik tokiu gelyciu  tongue.gif

Vilniaus banke tuos piniguocius, kaip ir kitas geles, priziuri profesionalus floristai tongue.gif
Taigi pradedu manyt, kad piniguociui pinigus reikia leisti, tada jis auga lotuliukas.gif
Atsakyti