Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

pas mane irgi mirksiukas.gif po persodinimo jokiu gyvybes zenklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 04 11, 11:26)

pas mane kazkur uzstrigo tie pinigai g.gif

Gal ten baltarusiški rubliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 04 11, 12:46)
Gal ten baltarusiški rubliai lotuliukas.gif

tada buciau miliardiere tu pinigu atzvilgiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 04 10, 22:50)
As net nemaciau tu saknu, kai persodinejau  lotuliukas.gif ikisau su visa buvusia zeme i didesni vazona, dar dapyliau ir psio  doh.gif

Tai as irgi senu zemiu nenupurciau, tik gerokai dapyliau nauju, bet tu saknu buvo tiek daug, kad ju nepastebeti buvo neimanoma tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 11, 11:52)
pas mane irgi  mirksiukas.gif  po persodinimo jokiu gyvybes zenklu g.gif

gal vazonas per didelis - tada augimas apstoja, nes augina bulves savo iki reikiamo dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 11, 15:55)
gal vazonas per didelis - tada augimas apstoja, nes augina bulves savo iki reikiamo dydžio smile.gif

na zinok as tai saviski i toki labai dideli inda ikisau - kad augtu geriau biggrin.gif tai nemanau, kad jo saknys po 4 menesiu po persodinimo pasieke "reikiama lygi", nes tada 3 sakas isleido. O po to per ta laika - tik 1 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 04 11, 13:21)
tada buciau miliardiere tu pinigu atzvilgiu lotuliukas.gif

Būsi pirma milijardierė Lietuvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 04 11, 19:13)
Būsi pirma milijardierė Lietuvoje lotuliukas.gif

Na kai buvo Baltarusijoj krize, ten irgi pensininkai visi milijonieriai buvo lotuliukas.gif
Muset piniguociai pas juos augo, kaip ant mieliu!!!! doh.gif
Atsakyti
Atrodo ne toks ir didelis tas vazonas, kai persodinau tai jau lyg ugliukus bande leisti bet dabar stovi vietoje, buvo puvinys isimetes, atrodo visas sveikas susodinau bulves, na ziuresiu gal jau parodys koki zenkla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 12, 11:33)
Atrodo ne toks ir didelis tas vazonas, kai persodinau tai jau lyg ugliukus bande leisti bet dabar stovi vietoje, buvo puvinys isimetes, atrodo visas sveikas susodinau bulves, na ziuresiu gal jau parodys koki zenkla mirksiukas.gif

reik turet kantrybes juk jom strasas kai zemes sujudinam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 04 12, 11:36)
reik turet kantrybes juk jom strasas kai zemes sujudinam  ax.gif

Tai mano gelyte dviguba stresa patyre blink.gif persodinau, po savaites pradejo gelsti lapeliai issiemiau ogi puvinys isimetes.kai pirma karta persodinau tai istraukiau is seno vazono ikisau ir apibarsciau zemem.bet buvau vakar pakrapscius paziureti ar nera puvinio tai lyg viskas tvarkoje.na lauksiu, labai noriu kad atsigautu, nes tai vyro dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 12, 10:43)
Tai mano gelyte dviguba stresa patyre  blink.gif persodinau, po savaites pradejo gelsti lapeliai issiemiau ogi puvinys isimetes.kai pirma karta persodinau tai istraukiau is seno vazono ikisau ir apibarsciau zemem.bet buvau vakar pakrapscius paziureti ar nera puvinio tai lyg viskas tvarkoje.na lauksiu, labai noriu kad atsigautu, nes tai vyro dovana wub.gif

Dabar nelaistyk pora savaiciu, kad vel nepradetu puti doh.gif
Atsakyti