Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

As saviski siandien persodinau, buvo gumbas pradejes put, tik nezinau, ar nuo perlaistytmo, nes laistau tai tikrai nedaug, ar nuo tu kirminuku, kuriu radau zemej. As gal ir saviski nuskriaudziau ismaudziau po dusu, tada dar gumba sutvarkiau, nelaiku tas mano isikisimas, bet smalsumas nugalejo, pasiuret kas ten jo gumbuose dedasi g.gif
Dabar bijau, kad jam streso per daug nebutu ir prigytu verysad.gif
Atsakyti
Mano piniguotis nelabai didelis bet jau atsigaves po visokiu puviniu, museliu antpuoliu.Leidzia du naujus lapus.Stai jis http://public.fotki....anogeles58.html 4u.gif
Atsakyti
kadangi jokiu patarimu nesulaukiau schmoll.gif , tai persodinau savo pinigeli, i kaktusu zeme ir prikarpiau kiminu. Dabar liko laukti kaip jam patiks tokia permaina... Tiesa gal pasidalinsit kuo tresiat pinigelius...
Atsakyti
QUOTE(Akmenukė @ 2008 03 11, 19:11)
kadangi jokiu patarimu nesulaukiau schmoll.gif , tai persodinau savo pinigeli, i kaktusu zeme ir prikarpiau kiminu. Dabar liko laukti kaip jam patiks tokia permaina... Tiesa gal pasidalinsit kuo tresiat pinigelius...

as schultzo trasom, lyg zydinciom kambarinem gelem, bet retai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 03 11, 17:51)
Mano piniguotis nelabai didelis bet jau atsigaves po visokiu puviniu, museliu antpuoliu.Leidzia du naujus lapus.Stai jis http://public.fotki....anogeles58.html  4u.gif

labai grazus
Atsakyti
QUOTE(Akmenukė @ 2008 03 11, 19:11)
persodinau savo pinigeli, i kaktusu zeme ir prikarpiau kiminu.

O kam tu kiminų į žemę prikarpei?? Jie drėgmę sulaiko, kaži aš piniguočiui to reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenukė @ 2008 03 11, 21:11)

kažkur skaičiau kad visom gėlėmgera traša yra daržoviu nuoviru palaistyti tik kad be druskos virta būtų
Atsakyti
Aciu uzpatarimus...
O del kiminu perskaiciau pradzioje forumo kad saknis vedintusi deda kiminu...Gal nereikejo deti, dabar net pasimeciasu blink.gif
Atsakyti
O kas tie kiminai? blush2.gif Gal ir man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 03 12, 14:27)
O kas tie kiminai? blush2.gif  Gal ir man reikia biggrin.gif

Kiminai- samanos augančios pelkėtose vietose. Naudojamos orchidėjų substratuose, kad palaikytų drėgmę. Pridėjus daug kiminų rizikuojame supūdyti gėlę, tiek orchidėjas, tiek ir zamiokulkus. Aš manau, kad tada reikia labai retai laistyti, nes padidėja rizika supūdyti šaknis. Aš tikrai jų nedėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Gal zinot per kiek laiko pasimato po persodinimo ar prigijo ar ne piniguotis 4u.gif
Atsakyti
va va, aš irgi pagalvojau dėl tų kiminų - dėt ar nedėt? g.gif

Laurindre - dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 12 kovo 2008 - 15:18