Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(TAILER @ 2008 03 20, 11:58)
as cia biski gal ne i tema, bet skelbimuose istrina mano skelbima kazkas g.gif mano vestuves birzelio menesio viduryje, pirkau suknele, kuria po to noriu parduoti, tai sakau gal kuri susidomesit.o suknele tai Pronovios, modelis obelix, vos vos sampanine, dydis 38, bet tinka ir 36 nesiojanciom.cia manau nuo figuros priklauso.jei kas susidomesit, rasykit i AZ 4u.gif
Papildyta:
cia nuotraukeles smile.gif

Grazi suknute, bet ir figuros grazios jai reikia smile.gif
Atsakyti
man ir, tikriausiai nelabai i tema, bet toks klausimukas iskilo: kaip lietinga diena su tokia ilga sukneles apacia elgtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 20, 16:19)
man ir, tikriausiai nelabai i tema, bet toks klausimukas iskilo: kaip lietinga diena su tokia ilga sukneles apacia elgtis?  g.gif

Toks ilgas yra tik suknelės "galas", t.y. taip vadinams šleifas smile.gif. O jis visai paprastai susisega mirksiukas.gif
Nors aš irgi labai nenorėjau tos "udegos" doh.gif , bet nepavyko jos išvengti smile.gif.
Taigi "prašluosiu" bažnyčią, jei leis oro sąlygos išskleisiu fotosesijai ir viskas cool.gif

O šių suknelių priekis, kiap man paaiškino salone, turi būti 2 cm. nuo žemės, kad einant neužsilenktų ir nepalystų po pasijoniu (čia tai truputį nustebino, nes galvojau, kad po tokio tipo sukniom pasijoniai nesideda, bet ištikrųjų su juo daug geriau atrodo smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikuška: 20 kovo 2008 - 18:52
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 20, 13:18)
Kokio ūgio merginai ši suknelė tiktų?

sukneles ilgis kazkur 176cm, tai ziurint kokius batelius desies
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 20, 15:19)
man ir, tikriausiai nelabai i tema, bet toks klausimukas iskilo: kaip lietinga diena su tokia ilga sukneles apacia elgtis?  g.gif

o tu net negalvok, kad diena bus lietinga mirksiukas.gif juk vestuviu diena negali lyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 21, 00:48)
o tu net negalvok, kad diena bus lietinga  mirksiukas.gif  juk vestuviu diena negali lyti  thumbup.gif

Vestuviu diena turi siek tiek palyti, tada sako geri metai bus blush2.gif Va pas mus graziai nulijo ir jau greit turesim grazu derliu user posted image biggrin.gif Manau, svarbiausia gera nuotaika, joks oras jos tikrai nesugadins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2008 03 20, 18:51)
Toks ilgas yra tik suknelės "galas", t.y. taip vadinams šleifas smile.gif. O jis visai paprastai susisega  mirksiukas.gif
Nors aš irgi labai nenorėjau tos "udegos"  doh.gif , bet nepavyko jos išvengti smile.gif.
Taigi "prašluosiu" bažnyčią, jei leis oro sąlygos išskleisiu fotosesijai ir viskas  cool.gif

O šių suknelių priekis, kiap man paaiškino salone, turi būti 2 cm. nuo žemės, kad einant neužsilenktų ir nepalystų po pasijoniu (čia tai truputį nustebino, nes galvojau, kad po tokio tipo sukniom pasijoniai nesideda, bet ištikrųjų su juo daug geriau atrodo smile.gif )

tai nebūtinai dėl pasijonio, ir šiaip kad neužmintum. Na man suknutę patrumpins trupoutį kai jau turėsiu batukus.... kad aukštis aiškus būtų
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 19, 22:09)

sita tikrai labai nereali suknute, as irgi kazko panasaus noreciau... unsure.gif
kur tokia galima issinuomoti?
g.gif
Atsakyti
Dar nzn. Po svenciu leksiu i salonus pasiziureti, gal kuris tures smile.gif nors jau susitaikiau ir su ta mintimi, kad siusiuos pas siuveja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 21, 18:22)
Dar nzn. Po svenciu leksiu i salonus pasiziureti, gal kuris tures  smile.gif  nors jau susitaikiau ir su ta mintimi, kad siusiuos pas siuveja  cool.gif

cia Alfred Angelo suknele, ar ne? nenori internetu pirkti? kiek zinau jos kaina apie 700 doleriu... unsure.gif
Atsakyti
o kaip Jums sita? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 22, 10:15)
o kaip Jums sita?  smile.gif

grazi, elegantiska, tokia miela. Ar cia tavo,paliulaite? wink.gif
Atsakyti