Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(AboveStars @ 2008 03 14, 13:44)
duodu savo suknute ir as jusu teismui  biggrin.gif  ax.gif

labai grazi suknute,tik man kaklas toks netinka,nes pas mane jis trumpas lotuliukas.gif tai dar labiau sutrumpina kakla ir atrodo galva ir peciai be kaklo lotuliukas.gif ax.gif

QUOTE(vorukas @ 2008 03 14, 18:22)
Truputi ne i tema, bet kaip jums tokia "nuotaka"  biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2008 03 14, 14:44)
duodu savo suknute ir as jusu teismui  biggrin.gif  ax.gif

mano skoniui labai grazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 03 13, 14:39)
va mano grozis  wub.gif o kokia tu issirinkai? ax.gif  4u.gif

niu labai jau grazi wub.gif mano ir labai panasi, Obelix modeliukas pronovios, tik pas mane sleikutes ir sleifas ilgesnis, man tai labai graziai sleifas atrodo, gal, kad ugis 176 cm mano smile.gif ziuriu, kad mes ir sukneles beveik vienodas issirinkom ir sukuosenas panasias renkames drinks_cheers.gif geras skonis 4u.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 03 14, 19:22)
Truputi ne i tema, bet kaip jums tokia "nuotaka"  biggrin.gif
user posted image

Kokia grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 03 14, 14:53)
Monikute,matau cia  ax.gif pasirodik savo grozi  wub.gif  4u.gif

Savo suknelę tik po liepos 19 d. parodysiu blush2.gif Įkeliu panašią suknelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 15 kovo 2008 - 08:41
ziurekit o visos planuoja viena suknute?nes as mastau apie 2..viena oficialiai daliai, kita laisvesnio stiliaus- vakarui.
niekas taip nedarot?
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 03 14, 19:41)
niu labai jau grazi wub.gif mano ir labai panasi, Obelix modeliukas pronovios, tik pas mane sleikutes ir sleifas ilgesnis, man tai labai graziai sleifas atrodo, gal, kad ugis 176 cm mano smile.gif ziuriu, kad mes ir sukneles beveik vienodas issirinkom ir sukuosenas panasias renkames drinks_cheers.gif geras skonis 4u.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Monikutė @ 2008 03 15, 07:40)
Savo suknelę tik po liepos 19 d. parodysiu blush2.gif Įkeliu panašią suknelę mirksiukas.gif

niu labai grazi suknute wub.gif tokio stiliaus man nelabai tinka,bet kam tinka tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 03 15, 13:25)
drinks_cheers.gif  4u.gif
niu labai grazi suknute  wub.gif tokio stiliaus man nelabai tinka,bet kam tinka tai  wub.gif

Matai mano figūrai toks siluetas pats tas. O va tokia kaip tavo, kad ir kaip norėčiau man netinka. Taigi kiekvienai nuotakai sava suknelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 15, 11:20)
ziurekit o visos planuoja viena suknute?nes as mastau apie 2..viena oficialiai daliai, kita laisvesnio stiliaus- vakarui.
niekas taip nedarot?

Na aisku, kad gal daug kas noretu, bet ir taip jau tu islaidu pakanka ... O be to jei issirinksi "savo" suknele, noresi su ja kuo ilgiau pabuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 15, 11:20)
niekas taip nedarot?

as jau atsokau savo vestuves, pirma diena buvau su viena suknele, bet butu buve visai neblogai sokiams kita - laisvesne - suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai patinka tokios laisvos suknutes..
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 03 15, 10:31)
Matai mano figūrai toks siluetas pats tas. O va tokia kaip tavo, kad ir kaip norėčiau man netinka. Taigi kiekvienai nuotakai sava suknelė  4u.gif

prtariu,kad kiekvienai savo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti