Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(Gattinoni @ 2008 03 14, 12:45)
O kaip jums tokia suknute..

Labai grazi wub.gif bet reikia tureti grazia figura. Man tokia netiko, pas mane truputi klubai platesni, be to laukiuosi... Kaip sakoma-ne viskas tinka kas grazu blush2.gif
Atsakyti
Monikute,matau cia ax.gif pasirodik savo grozi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 19:56)
HELP HELP SOS SOS help.gif

Man baisiausiai isgasdino viena drauge, taip pat busima nuotaka.
Sake kad dauguma sukneliu jau isnuomotos ir kad liepos menesiui gausiu geriausiu atveju jau viena karta deveta suknele verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

mane labiausiai domina Madonna ir Pronovias kolekcija, planuoju grizti i LT po dvieju savaiciu ir ten eiti ieskoti savo sukneles, kaip manot ar dar imanoma rasti suknele dar ne karto nedeveta liepos menesiui

manau tikrai rasi suknele, nes dar nemazai laiko yra iki vestuviu, juk salonai pastoviai atsinaujina ir atsiveza nauju sukneliu, as savaja issrinkau pris tris menesius iki vestuviu, vestuves buvo rugpjuti, o sukneles nieks iki manes neissinomavo, buvo visiskai nauja. Nepergyvenk, tiokrai rasi savaja suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 17:56)
HELP HELP SOS SOS help.gif

Man baisiausiai isgasdino viena drauge, taip pat busima nuotaka.
Sake kad dauguma sukneliu jau isnuomotos ir kad liepos menesiui gausiu geriausiu atveju jau viena karta deveta suknele verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

mane labiausiai domina Madonna ir Pronovias kolekcija, planuoju grizti i LT po dvieju savaiciu ir ten eiti ieskoti savo sukneles, kaip manot ar dar imanoma rasti suknele dar ne karto nedeveta liepos menesiui

mano naiviu tikejimu, tai dar tikrai gausi suknele mirksiukas.gif kazkaip man nesitiki, kad jau taip viskas isnomuota... be to, juk i Pronovias sukneles dar pansios yra La Sposa ir San Patrick, tai tikiu, kad turesi is ko pasirinkti mirksiukas.gif 4u.gif tik be panikos, viskas bus gerai thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
p.s. va kaip tik Madonos puslapy perziurejau ir kokia idomybe radau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 14 kovo 2008 - 14:38
duodu savo suknute ir as jusu teismui biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2008 03 14, 13:44)
duodu savo suknute ir as jusu teismui  biggrin.gif  ax.gif

isteisinta biggrin.gif mirksiukas.gif labai grazi smile.gif kaip jau kazkur minejau, as sau panasia buvau issirinkus, bet paskui apsigalvojau, nes jau ir taip visom progom mano drabuziai su tokiu kaklo "apipavidalinimu" biggrin.gif
Atsakyti
uj kaip smagu gerus atsiliepimus girdeti.. biggrin.gif biggrin.gif na man atvir nlb grazi ziurisi, mat abu raktikauliai buvo luze, tai taip lb baisiai issisoke atrodo..o tas kaklo var lb patiko.. biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
man toks kaklo variantas irgi labai patinka, kazkaip elegantiskai atrodo, lyg visa figura pailgeja... rolleyes.gif
bet sakau, pagalvojau, nu kiek galima taip pat rengtis biggrin.gif
kokios firmos si suknele? a) Pronovias, b ) La Sposa, c) San Patrick biggrin.gif atspejau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 14 kovo 2008 - 15:08
atspejai... biggrin.gif manau tikrai nebuvo sunku.. La Sposa... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2008 03 14, 15:44)
duodu savo suknute ir as jusu teismui  biggrin.gif  ax.gif

Labai grazi wub.gif Matavau panasia. Bet norejau butent baltos sukneles, tai issirinkau kita smile.gif
Atsakyti
man sita tokia wub.gif
Atsakyti
Truputi ne i tema, bet kaip jums tokia "nuotaka" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti