Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

Sveikos,

gal kas turetumete pasiulymu?

Man pietus buna 12 val. Taip jau darbe nustatyta. Man treniruote vyksta 18 val. tai namo griztu apie 20val. Tai ar dar galima kazka lengvo suvalgyt, ar kokio jogurto isgerti.... Nors grizus kartais valgyt kazkaip jau ir nebesinori. Pora valandu pries treniruote suvalgau , kartais obuoli , ar kita vaisiu.
Naudoju papilda L carnitina (riebaliuku degintoja). pasidaviau ikalbama, neseniai vartoju tai nieko negaliu pasakyti apie jo efektyvuma.

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 09 26, 13:04)
Sveikos,

Man pietus buna 12 val. Taip jau darbe nustatyta. Man treniruote vyksta 18 val. tai namo griztu  apie 20val. Tai ar dar galima kazka lengvo suvalgyt, ar kokio jogurto isgerti.... Nors grizus kartais valgyt kazkaip jau ir nebesinori.  Pora valandu pries treniruote suvalgau , kartais obuoli , ar kita vaisiu.
Naudoju papilda L carnitina  (riebaliuku degintoja). pasidaviau ikalbama, neseniai vartoju tai nieko negaliu pasakyti apie jo efektyvuma.

Aciu is anksto  4u.gif

Po treniruotes as taip pat griztu namo apie 20.00, stengiuosi valgyti daugiau baltyminio maisto, dar ir deserto neatsisakau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 09 26, 15:04)
Sveikos,

Man pietus buna 12 val. Taip jau darbe nustatyta. Man treniruote vyksta 18 val. tai namo griztu  apie 20val. Tai ar dar galima kazka lengvo suvalgyt, ar kokio jogurto isgerti.... Nors grizus kartais valgyt kazkaip jau ir nebesinori.  Pora valandu pries treniruote suvalgau , kartais obuoli , ar kita vaisiu.
Naudoju papilda L carnitina  (riebaliuku degintoja). pasidaviau ikalbama, neseniai vartoju tai nieko negaliu pasakyti apie jo efektyvuma.

Aciu is anksto  4u.gif

jei grieztai meti svori, tai geriau butu vakare ne jogurta(jame nemazai visgi angliavandeniu), bet kefyro arba liesos varskes.
O jei tik prisilaikai, tai gali ir jogurta, nes realiai, tai valanda po treniruotes yra vadinamas angliavandeniu "langas", kai organizmas puikiai pasisavina angliavandenius ir padeda atsistatyti jei treniruote buvo sunki. bet velgi tai yra jau 20 val.. jei eini miegot kokia 22-23 tai geriau butu be angliavandeniu apsieti wink.gif

taip pat pries treniruote uzkask angliavandeniu(duoniuku kokiu ar/ ir vaisiu)
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2008 09 26, 17:51)
jei grieztai meti svori, tai geriau butu vakare ne jogurta(jame nemazai visgi angliavandeniu), bet kefyro arba liesos varskes.
O jei tik prisilaikai, tai gali ir jogurta, nes realiai, tai valanda po treniruotes yra vadinamas angliavandeniu "langas", kai organizmas puikiai pasisavina angliavandenius ir padeda atsistatyti jei treniruote buvo sunki. bet velgi tai yra jau 20 val.. jei eini miegot kokia 22-23 tai geriau butu be angliavandeniu apsieti wink.gif

taip pat pries treniruote uzkask angliavandeniu(duoniuku kokiu ar/ ir vaisiu)

Aciu uz info. Stengsiuos kokio kefyriuko po treniruotes atsigerti ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2008 09 22, 10:59)
Klausima cia suskelei, tai tiesiai sviesiai, jei kas i akis paklaustu, galima ir is klumpiu iskrist  doh.gif  Nesu manekene, apimtys mano normalios, nors o kas tas normalios?  g.gif  Gerai cia, pralinksminai visai dienai  thumbup.gif
Papildyta:
O tai pacios kokios apimtys, jei ne paslaptis?

81 60 90.. ugis 169.. svoris svyruoja nuo 50 iki 51.. siaip metus lannkau sporto kluba.. smile.gif ir tiek.. o pralinksmint zmones yra gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes
perskaiciau visa temele ir patarimai daugiausiai skirti tik norincioms tobulinti linijas unsure.gif

esu sportininke (nezinau...sunku gal save taip pavadinti)
lankau dailuji ciuozima. Ciuoziu 6 kartus per savaite ir 1 kartas skirtas choreografijai. Taip, kol kas treniruojuosi tikrai intensyviai ir susiduriau su maza problema - kartais man pristinga energijos unsure.gif
todel norejau paklausti gal kas turit kokiu rekomendaciju del mitybos? nes iki siol as i ja visai jokio demesio nekreipiau blush2.gif
perskaiciau cia gera patarima - kad 2 val po treniruotes organizmas geriausiai isisavina baltymus...
bet dazniausiai is treniruotes griztu 21.30 val doh.gif kaip kazin man elgtis? valgyti? nevalgyti??

pas mus is treneres kol kas toks reikalavimas yra - 1 val pries ir po treniruotes nevalgyti ir negerti. Per treniruote taip pat neleidziama gerti, nebent mirsti is troskulio tai maza gurgsneli vandens galima atsigerti...
toks draudimas yra todel kad nebutu apkraunama sirdis smile.gif
Atsakyti
Trūksta energijos - gal bandyk daugiau vartoti angliavandenių prieš treniruotę (paprastųjų (košės, makaronai ir pan.), ne sudėt., kurie duota greitą efektą (bandelės, saldainiai, etc.). Tik šis patarimas daugiau tinka fitnesui, o kaip su čiuožimu - nežinau. Be to, fitnese be vandens nelabai rekomenduotina (vengti dehidratacijos), tai gal ir su mityba - kitaip g.gif
Paprastai treneriai geriau žino savo sporto šaką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 21, 10:18)
Sveikos sportininkes
perskaiciau visa temele ir patarimai daugiausiai skirti tik norincioms tobulinti linijas  unsure.gif

esu sportininke (nezinau...sunku gal save taip pavadinti)
lankau dailuji ciuozima. Ciuoziu 6 kartus per savaite ir 1 kartas skirtas choreografijai. Taip, kol kas treniruojuosi tikrai intensyviai ir susiduriau su maza problema - kartais man pristinga energijos  unsure.gif
todel norejau paklausti gal kas turit kokiu rekomendaciju del mitybos? nes iki siol as i ja visai jokio demesio nekreipiau  blush2.gif
perskaiciau cia gera patarima - kad 2 val po treniruotes organizmas geriausiai isisavina baltymus...
bet dazniausiai is treniruotes griztu 21.30 val  doh.gif  kaip kazin man elgtis? valgyti? nevalgyti??

pas mus is treneres kol kas toks reikalavimas yra - 1 val pries ir po treniruotes nevalgyti ir negerti. Per treniruote taip pat neleidziama gerti, nebent mirsti is troskulio tai maza gurgsneli vandens galima atsigerti...
toks draudimas yra todel kad nebutu apkraunama sirdis smile.gif

Vynuoges, ryžiai, dribsniai...
Atsakyti
supratau kad gal pusryciams reiketu dazniau pavalgyti kosiu ax.gif
o artejant treniruotei gal ir dziovinti vaisiai nepakenktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 01 21, 12:42)
Trūksta energijos - gal bandyk daugiau vartoti angliavandenių prieš treniruotę (paprastųjų (košės, makaronai ir pan.), ne sudėt., kurie duota greitą efektą (bandelės, saldainiai, etc.). Tik šis patarimas daugiau tinka fitnesui, o kaip su čiuožimu - nežinau. Be to, fitnese be vandens nelabai rekomenduotina (vengti dehidratacijos), tai gal ir su mityba - kitaip g.gif
Paprastai treneriai geriau žino savo sporto šaką  mirksiukas.gif

pataisele: sudetiniai angliav kaip tik yra koses ir pan, o paprastieji cukrus;)
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2009 01 21, 22:49)
pataisele: sudetiniai angliav kaip tik yra koses ir pan, o paprastieji cukrus;)

Taip, taip, suklaidinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Dirbau ir forume sėdėjau vienu metu blush2.gif Dar, be to, bandžiau prisiminti keistą terminą, girdėtą sveikatingumo produktų pristatyme, galų gale prisiminiau - paprastieji buvo vadinami "greitais".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 22 sausio 2009 - 08:42
QUOTE(lauryna @ 2009 01 21, 16:53)
Vynuoges, ryžiai, dribsniai...

jei kalbi apie maista pries treniruote, vynuoges ne visiems tinka blush2.gif pucia pilva blush2.gif
Atsakyti