Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

verysad.gif Ir pas mane ta pati problema. Dažnai būna ir XS dydis per didelis sad.gif Todėl tikrai sunku būna kartais išsirinkti gražų ir tinkantį rūbą, o ypač kelnes. Aišku, apie tinkamą ilgį net nekalbu, nes ūgis mano tik 1,61 m. Bet tai čia dar nieko, jei kelnės, tai palenkt galima, bet džinsų apačia palenkta jau nebebus tokia, kaip buvo sad.gif
Tinkamiausių rūbų randu taip pat Terranovoj, nes ten XS tikrai būna XS, o ne M, kaip pavyzdžiui, Vero Modoj. Va ten tai S dydis man kaip L wacko.gif
Mango irgi randu 34 dydžio, tik vėl problema... arba kelnės per ilgos, arba rankovės doh.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane i XXS kluba drinks_cheers.gif
Bet pastaruoju laiku bent jau kazka susirast galima, o anksciau is viso katastrofa kazkokia buvo, visi daiktai kabojo ant manes, kaip ant pakabos (arba dar baisiau).
Supergirl, pritariu, Terranovoj XS yra thumbup.gif Man tinka idealiai, ten dar buna, kad vieni drabuziukai XS didesni, kiti mazesni, tai as jau issirankioju blush2.gif
O vat Only ir Vero Moda, tai jei jau patiko daiktas, tai jei susirandi dydi gera - tai stebuklas buna doh.gif Nes tas ju S (XS labai retai buna), tai kaip maisas ant manes kabo schmoll.gif
Gyga, lauksim tavo parduotuves mazuliams!!!! Pageidautina Vilniuje biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
pritarsiu Jannai - Kaune Tvirtovės alėjoj yra avalynės parduotuvė "Bordo stilius", kur pasitaiko 35 dydžio batų.Aš nešioju 36, bet mano draugė 35-ą, tai kartais ten nusiperka...
Atsakyti
Nežinau, gal jau rašėt, bet kiekvienoj parduotuvėj RENO batai sudėlioti pagal dydžius, tai manau tikrai kažką rastumėt, nes ten ir 34 yra...
Atsakyti
Prisijungiu prie mazakoju klubo. Mano ugis 1,58, o koja 34-35. Sestadieni ismaisiau visa turgu,(pries tai akropoly tik sportinukus sugebejau nusipirkt) buvo keli variantai 35, bet ir tie dideli, ypac pastebejau, kad jei jau bukom nosim, tai koja i pati prieki susmunka ir dar gerokai vietos lieka.Alamai pardavejos sake, kad pirmiausia dabar parduoda 35 ismiera.
sestadienio lietryti skaiciau, kaip gviazdos papigiai batus siuna, kur rast ir vilniuj kokia siuvykla unsure.gif
Atsakyti
doh.gif NU GI TURIU IR AŠ TOKIĄ BĖDĄ. ŽIEMINIUS NEŠIOJU 44, O VASARINIŲ UŽTENKA 43. TAI KOKIO VELNIO NEPRIGALVOJU. TENKA IR IŠ VYRIŠKŲ PRISITAIKYT. GAL DELTO IR NENEŠIOJU SIJONŲ. ATRODO NELEBAI TINKA, TRUMPAS SIJONAS IR 44 BATAI-LASTAI. NU BĖDA IKI SKAUSMO. O ANKŠČIAU NEŠIOJAU 42, BET JUOKAS PRO AŠARAS KOJA PADIDĖDAVO PO KIEKVIENO NĖŠTUMO. NU VA IR FINALAS 44 DYDIS. O KUR GAUT, GAL MATĖT GAL GIRDĖJOT. KAUNE DRŪTUOLIU ROJUJE PRO RETA NUSIPERKU. BET VA UŽ DERMANTININIUS ŽIEMINIUS BATUS SUPLOJAU 350 LITUKŲ. NU NORS BŪTŲ ODINIAI, TAI DAR PUSE BĖDOS. O DABAR SAUGAU IKI IŠPROTĖJIMO.
DRAUGĖ PARTEMPĖ BATUS IŠ KAŽKOKIOS PARDUOTUVĖS, NU PAMATĖ IR NUPIRKO. PO KAMBARĮ PATAMPIAU IR TIEK. NU MAŽI. KOJAS NUSPAUDĖ, O DABAR DAR IR DĖT NETURIU KUR. GAL KAM REIKTŲ, BATELIAI MAŽDAUG 42 DYDŽIO, JUODI, SU NEDIDELIU KULNIUKU.
TAI VA, PRIIMKIT IR MANE Į DIDŽIAKOJU RATELĮ.
Atsakyti
Yra nebloga parduotuvė ir Klaipėdoje, ir Vilniuje, "Batu kalnas". Vilniuje nebuvau, o va Klaipėdoje esu keletą kartų nusipirkusi sau batų. Yra ten ir 42, ir 43, ir 44 dydžio mot. batų, daugiausia iš nat. odos, ir kainuoja ne per daugiausiai. Kedus sau nusipirkau, juodus, 43 dydzio, natūr. odos vidus ir išorė, 60 Lt mokėjau, o per išpardavimus galima nusipirkti dvigubai pigiau. Grožio ypatingo ten nerandu, bet užtat yra praktiškų batų kasdienai. smile.gif
Atsakyti
O vaikų skyriuose neieškot batų? Aišku, aukštakulnių ten nėra, bet pavyzdžiui, kokių mokasinų, kedukų ar įsispiriamų gražių tikrai yra. Netgi tokių būna, kad ir į vaikiškus nelabai neša. Aš tai kartais nusiperku vaikiškus blush2.gif Nors mano dydis 36, bet randu kartais neblogų 4u.gif
Atsakyti
Kai ūgis tik 156, tai norisi aukštakulnių. Aš prie jų taip pripratau, kad pusdienį pavaikščiojus žemais kulnais, blauzdų raumenis skauda kaip po gero sporto smile.gif
Atsakyti
va va.. galiu pasigirt ka mačiau- vakar užėjau į "danija" kaune ir ten buvo skyrelis kokia 12porų- 42 kojai... o kai paklausiau ar turit 41- atsakė kad išparduota...

mano 41, bet į kaikuriuos neįkišu.. turbūt teks matuotis 42, nors anksčiau tikrai nemačiau.. dabar vaikštau su gana gražiais, jau galima pasirinkti, tikrai nebėra tokios problemos kaip būnant mokykloj..
bet į bazę jau niekad neužsuku, ir stengiuosi taupyt babkes ant batų per ne išpardavimus- es nebūna toookių išmierų..

Burbulytis- kur tu matei bazėje didelių išmierų? mugėse ar kur nors tiksliau? prieky- gale???? mano batai irgi visi iš užsienių buvo, bet dabar jau papildziau iš steptop ilgaauliais, ir dar viena parduotuvytę radau kauno senamiestyje, kur buvo technikas ar pan.. ten prie rytietiškos parduotuvės, atrodo prieš 1000 knygyną... nebrangūs gana ir buvo mano išmieros thumbup.gif thumbup.gif sėkmės visoms.. suprantu kaip jums nelengva, bet smagu kad mūsų jau daugėja.. tai ir parduotuvėse batų akivaizdžiai daugėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif TAI GI, ŠIANDIEN AŠ NUSIKALIAU NET DVI PORAS BATELIŲ. IR GAVAU 43 DYDŽIO. O GAVAU KAUNO DAINAVOS PREKYBOS CENTRE, U R P Ė J O S PARDUOTUVĖJE. SUMOKĖJAU GANA PADORIAI PO 115 LT. DAR TŲ PARDUOTUVIŲ YRA KLAIPĖDOJE, TAIKOS 13 IR PALANGOJE, VYTAUTO 53. TEN NE TIK AVALYNĖ, BET IR RŪBAI. IR GANA FAINI IR KAINOS NESIKANDŽIOJA. O KAS SVARBIAUSIA NE TI KŪDOM, O IR APKŪNIOM GALIMA KAI KĄ RASTI.
TAI VA KAIP MAN ČIA ŠIANDIEN NUSKILO, IR PATI RADAU IR JUMS PATARIU. NULĖKIT, GAL KĄ IR SAU IŠSIRINKSIT. SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
tikra tiesa, tas Dainavos prekybos centras tikrai atradimas.. aš irgi buvau apsilankiusi, tai drabužių dydžiai tikrai guodė, o ir batų kainos ten nesikandžioja.. gana pigu
Atsakyti