Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Jooo... g.gif gal ir imanoma rasti 42 d. padorius batus kokiam Vilniuje ar Kaune. Bet kai as gyvenu Kedainiuose, o dar ir Dievas dave toki ugi, kad aukstakulniu nesiot nikaip schmoll.gif , tai patikekit kaip vargstu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
O ka daryti man? Juk as 14metu, o batu dydis 42. Eini po parduotuves ziuri i visokiausius madingus batukus, o ju dydis ir uzsibaigia 41. Ir kur man ju rasti?
Atsakyti
4u.gif Apie "Batu kalna" Vilniuje: nebera ten dideliu batu, likusios tik kelios poros, visa kita ishpirkta ir stendu nebera. Buvau preita savaite, nes mama neshioja 43 dydzhio, tai tenka man su jos batais pavargt. Dar yra keletas parduotuviu, tik nepamenu niekaip pavadinimo, bet galiu paaishkint kur: uzhkilus ant Tauro kalno, uzh Vokietijos ambasados dar koks 100 metru, tik kairej pusej. Ten buna dideliu dydzhiu batu
Atsakyti
Sveikos,
va ir as turiu problema mano ugis 180 o sveriu apie 90, tai su rubais patikekit ir as turiu problemu, taciau paieskojus siaip ne taip randu. Va dzinsus ir treningus perku gariunuose, klasikines kelnes MAXIMOJ, paskutini klasikini svarkeli pirkau VERA MODOJ, dar E-5 MODE neblogu rubeliu savo dydzio randu. smile.gif
O dar viena didele beda turiu su batais nes ismiera 42 tai paieskoti irgi tenka, ne visada perku labiausiai patikusius, o renkuosi is tu kurie mano dydzio... sad.gif
Atsakyti
Pamėnkalnio gatvėj, toj atkarpoj tarp Jogailos g. ir buvusios „Pergalės“, yra didelių dydžių drabužių parduotuvikė.
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2004 10 16, 19:11)
Sveikos, mamkos,

va shiandien sedziu ir vos nezliumbiu. Norejau nusipirkti paprasciausias velevetines kelnes , visa diena po parduotuves pralaksciau ir....nieko. Pagrindine problema mano - ugis. N kieki parduouviu perejau, tik iejus jau ir klausiau "ar turit?" pardaveju atsakymai "turim, bet tau bus kaip bridzai pagal igli" arba "tokioms kojoms - neturim"....Vienu zodziu, pasijauciau sniego zmogumi kazkokiu, negi nera daugiau tokiu, kuriu ugis 1,80 su trupuciu...ar cia tik as nebezinau kur tokius rubus parduoda,a?  sad.gif
Tai va man del ugio sudetinga, galbut kam nors del plocio...pasidalinkite patirtimi - ar imanoma ka nors nusiprikti, a?  unsure.gif

Kaip as tamstą suprantu ir užjaučiu. Aš tai va turiu abi problemas (dažniausiai). Pirmiausia, tai mano ūgis 1,90 ir tokių ilgių moteriškų drabužių pačios suprantat... Na kelnių dar dar galima rast, bet jau kokį švarkelį nusipirkt be šansų, visų rankvės būna 3/4... doh.gif Na o kadangi aš tikrai nesu 90X60X90, tai ir pločio problemą tenka spręst. Visas Lietuvos parduotuves norisi išsprogdint, nu negi negalima atvežti didesnių rūbų negu XS ir S dydžiai??? Na taip, ant kai kurių drabužių parašyta XL, bet tai geriausiu atveju atitinka M užsienio parduotuvėse verysad.gif
Aš jau nekalbu apie batų paiešką, jau man reikalingo 44-45 tikrai gauti be šansų...
Atsakyti
As irgi labai pikta esu gun_bandana.gif ( bet va ne ant saves ir valios nebuvimo valgant ax.gif ) bet ant parduotuviu kur nera didesniu rubu bash.gif nu visur kur tik eiciau truksta vienu dydziu didesniu verysad.gif o bazej tai is vis ziuri taip su gailesciu beveik... tipo oi ne, tokiu dideliu nera.... cool.gif nu bet as juk ne kokia nutukusi kiaule blush2.gif tik biskuti apvalesne uz kitas ax.gif o kai paziuriu gatvese pilna tokiu moteriskiu graziu biggrin.gif ir kur jos rubus perka... g.gif siaip man jau kompleksas eiti apsipirkti... kai einu i batu parduotuves tai gera ant sirdies nors ir graziausi batai netinka ... juk jie per dideli o ne per mazi thumbup.gif
del tos Budelei tai galiu pasakyti,kad visai nesuprantu kas ten kuria rubus ... nuo kada storulems tinka horizontalus dryziukai... g.gif ir kitokiu ten nerasi. na labai jau retai... smile.gif ir spalvos man tragiskos... oranzines ir zydros... ir megztukai visi kaip maisai be jokiu formu. nu nesakau, gal kam reikia ir tokiu pasiuvimu, bet juk graziau is apvalesniai apsivilkti prigludusi, neaptempta, bet ir nekabanti ruba. juk tie maisai dar labiau storina!!!! reiks imtis modeliavimo matyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 10 spalio 2005 - 12:40
prisitrinu ir aš prie jūsų dičkių blush2.gif tik mano ir ūgis 177cm, bet to dydžio rankovės visos būna trumpos, nes rankos kažkokios neproprocingai ilgos cry.gif , o plotis tai irgi nemažas.... cry.gif kai reik apsirengti-nors nusišauk.. vienintelė vieta-tai šrotai-padėveškės, kur dar randi kažką savo dydžio.. bet labai jau ilgai ir daug reik prakošt, kol randi kažką norimo.... vat klaipėdoj, prekybos centre BIGAS mačiau normalią parduotuvę, kuriai siuva berods kažkokia lietuviška firma-tik pavadinimo netamenu-tai ten ir kainos ir modeliai ir dydžiai super-parduotuvė vadinasi kažkaip dydis-42-60 ar kažkaip panašiai thumbup.gif
Atsakyti
Siaures miestelyje lyg tai Zukausko gatveje atsidare nauja parduotuve "Storas ilgas" ar pan vadinasi, gal kuri nors joje jau buvote ir matete ar yra ten kas nors idomaus rolleyes.gif
Atsakyti
Didelė koja tai jau rimta problema moteriai, bet anksčiau buvo kur kas blogiau. Rimtai teko pirkt vyriškus ir keliaut su jais. na dabar irgi bet kada panorėjęs nenusipirksi. Dažniausiai ieškau vadinamuosiuose labdarynuose ir, patikėkit, randu naujų tokio dydžio, arba mažai nešiotų. Nesijuokit, bet mano vyro koja irgi 42 dydžio. Jo tik truputį siauresnė. Dabar pasitaiko tokių universalių batų, kad tinka tiek vyrui, tiek moterims. Tai žiemai įsitaisiau tokius. Su sijonu tai nelabai kaip atrodo, bet prie kelnių tai visai liuks. O kad sijoną seguos tik kartą per porą metų, tai šis variantas tinka.
Atsakyti
Ir aš prie jūsų jungiuosi 4u.gif .
Nerandu rūbų beveik visai. Na bet čia dar pusė bėdos. Bet jau kai ateina žiema ir negali nusipirkti norimos striukės, palto ar kailinių doh.gif . Taigi čia ne kelnė, kad nuėjau ir pasisiaurinau už kokį 20 lt. O tai kaip tuos kailinius kažin reikėtų pasiaurinti ir kiek kainuotų??????????
Tai gal jau ir parduotuvę kas nors atidarė mažuliams??? bigsmile.gif
Atsakyti
As taip pat esu susidurus su ta problema.. verysad.gif mano ugis tik 1,5m !! ax.gif as pradejau dometis ar musu tokiu maziukiu yra daug ir pasirodo kad yra.. todel galvoju kad gal reiktu tikrai paradeti tuom rimciau dometis ir imtis verslo. as noreciau atsidaryt parduotuvele tokiom kaip as, aisku ji dar butu negreit bet as masau apie tokia galimybe manau butu tikrai gerai.bet kazi kiek tokiu yra klaipedoje nes parduotuvele butu klaipedoje. prasau jei jus is klaipedos ir jus kamuoja tokia problema kaip man tai pagelebekite mirksiukas.gif
Atsakyti