Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Prisijungiu ir as prie jusu. Bateliu tai reiketu turbut 33-34. Sakau turbut, nes jau ir nebeieskau, neturiu vilties -visuose skestu. Toks jausmas, kad dabar visi batai padidinti smile.gif. Anksciau dar galima buvo rast graziu bateliu, bet dabar tai beviltiska. Gal reikia internete panarsyt, paieskot kokios nors firmos ar parduotuves uzsieny, visom mazakojem padaryt uzsakyma ir parsisiust. Manau butu pigiau ,negu i Ispanija vaziuot.
Atsakyti
Klaipėdoje atsidarė batų taisykla-siuvykla "Odos ekskliuzyvas". Sakė, ten siūtų ir nestandartinių dydžių batelius. Reikia tik išsitinkti modelį. Tai daba renkuosi, kai pasisiūsiu, papasakosiu, kokia ten kokybė.
Atsakyti
Labas moterėlės. Aš irgi esu mažaūgė ie mažapėdė. Jau seniai sau kompleksą esu sivariusi ir dėl ūgio ir dėl svorio ir dėl pėdos dydžio doh.gif . Jau seniai jokių aukštakulnių nesu mačiusi 35 dydžio. O sportinius batelius tai perkuosi iš Reno (vaikiškus). Aš irgi ne kartą galvojau, kad reikia užsiimti kokiu batų bizniu mažapėdėms.
Čia rimtai reikia kažką galvoti, o ne gyventi su tokia problema visą gyvenimą. schmoll.gif
Atsakyti

man su 36 (kartais 35) dydžiu kartais pasiūlo eit į vaikiškų batų skyrių, bet su 34 jums tai išvis blogai...

vat man didžiausia bėda kažkada su vestuviniais batukais buvo, o šiaip tai nemėgstu aukštakulnių, tai galiu ir iš vaikiškų pirkt ax.gif
Atsakyti
Blogai, kad dydžiai neatitinka. Aš nešioju 34-35, o kartais nusiperku 36 dydžio, jei yra pamažinti. Nerizikuočiau pirkti iš interneto-nepesimatavusi
Atsakyti
QUOTE(Vxx @ 2005 07 20, 08:42)
Blogai, kad dydžiai neatitinka. Aš nešioju 34-35, o kartais nusiperku 36 dydžio, jei yra pamažinti. Nerizikuočiau pirkti iš interneto-nepesimatavusi

Reikia pirkti tokį, kokį nešioji ištikrųjų, o ne pamažintą ir man atrodo, kad yra galimybė pakeisti batus, jei netiks dydis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi mažapėdė 4u.gif žieminius batelius perku 36d. (nešioju su kojinėm), sportinio stiliaus - perku iš vaikiškų, bet va basutės - tai problema cry.gif Paskutinis pirkinys - vasariniai bateliai iš "Danijos". 36 dydžio, bet jie tokie truputį raukti, tai apgaubia gerai pėdą, prieky raišteliais susiveržia, tai nekrenta nuo kojos..... lengvi, gražūs ir patogūs thumbup.gif .....ne dažnai taip galiu apibūdinti savo batelius....šį kart pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 07 20, 10:21)
Dar norėjau pasakyti, kad reikia rinktis ne pagal dydį, kurį nešioji LT, bet reikia išsimatuoti koją arba batą kiek cm yra, tada cm versti į uncijas ir tada uncijas paversti į dydį. Ir tada tikrai nesuklysi rinkdamasi dydį. ax.gif

O koks to puslapio adresiukas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2005 07 20, 19:57)
O koks to puslapio adresiukas? rolleyes.gif

http://www.shoemall.com Yra ir dar mazesniu

taip pat cia

http://www.shoebuy.com/

Užeik į forumą internetinės parduotuvės ir ten rasi visas sąlygas ax.gif .
Atsakyti
Turiu ir aš problemą dėl batų. Mano dydis 41, tačiau aukšta keltis ir plati koja - tai retai randu batus.
Turguje net nebeieškau. Dažniausiai randu batus A&G parduotuvėje. Šioje ne kartą mačiau ir 42 dydžio.
Mano vyro plati 46 dydžio koja tai jis irgi randa šioje parduotuvėje batų.
Atsakyti
Patarimas didžiakojėms:) Pabandykit pasiklausinėt lietuviškose "Tauro" parduotuvėse. Kiek žinau, jie gali net pagal užsakymą pagamint didesnių dydžių batus. Be to, batai odiniai, ir kainos padorios. Žodžiu, pasiklausinėkit:)
Atsakyti
As kazkada mieste eidama link stoties uzejau i parduotuve batu ten buvo labai daug ivairiausiu batu ir kas faina skirtingu ismeru didelius ismeru irgi buvo cia Vilniuje... blush2.gif
Atsakyti