Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Jai Kaune, tai yra nebloga parduotuvė pranciziškos avalynės. Ji randasi Tvirtovės aliejoje. Bet kainos tai nemažos, apie 200-300Lt. Avalinė klasikinio stiliaus, kokybė visai nebloga, yra net ir ortopedinė, su supinatoriais, čia toms kurios turi problemų su kojytėmis. dar pasitaiko ir Step Top. bet mažų išmerų reiktų dairyti per išpardavimus, tada ir kaina netokia jau baisi. Mačiau mažų išmerų ir avlinės parduotuvių tinkle Aventa. sėkmės
Atsakyti
Siaip tai daznai 34 d.man buna didokas.O parduotuvej "Mango" visada 34 d.man tinka idealiai,tik labai jau ilgos kelnes,nors nesu tokia jau maza 168 cm.Tik pastebejau,kad maziukus labai staigiai isperka,per nukainavimus nieko neimanoma rast.
Atsakyti
uzsuk i plonuliu tema Laura333 smile.gif vat ten suzinosi apie musu aprangos problemas. ten musus visokiu - aukstu, zemu ir visos turi problemu su drabuziu dydziais...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraB @ 2005 04 15, 13:33)
uzsuk i plonuliu tema Laura333 smile.gif vat ten suzinosi apie musu aprangos problemas. ten musus visokiu - aukstu, zemu ir visos turi problemu su drabuziu dydziais...sad.gif

Ačiū, bet kad ten aš apart svorio ir ūgio santikio nieko daugiau ir neišskaičiau. Tiesa, ne visas žinutes iš eilės skaičiau, kai ką permečiau akimis.
aš apie kit ka. 84/64/84 na ir žinoma ūgis 1,54.
parduotuvėje kiek teko pastebėti tai mažiausias ūgis kurį mačiau 1,64-1,68.
jei megztuko rankoves gali pasikelti ar kokios trikotažinės palaidinės, tai nelabai kas išeis su švarku. o už jį mokėti 300-400lt ir dar nešti siuvėjai kad pataisytų (paprastai tokį variantą ir siūlo pardavėjos) tai jis tada jau gaunasi auksinis. o apie sijoną tai aš net nekalbu. jei jis dar ir su pamušalu, tai jį taisant, reikia visą ir ardyti. kiek teko matyti 34 dydžio kostiumėliai - apimtis per klubus 92 (mažiausiai) mano atveju reikia kažkur tuos 6cm padėti. kažkokia abra-kadabra g.gif gaunasi.
Atsakyti
O as niekaip dzinsu ir jokiu kelniu nusipirkti negaliu... nes per liemeni pas mane 57, o per uzpakaliuka kokie 88.. ir slaunys apvalokos... Tai jei nors ir i maziausius dzinsus isispraudziu, liemuo vistiek kazkaip kabo atvepes... Va tik Mango kazkada radau pazemintu liemeniu dzinsus, kurie kaip nulieti tinka... Ir siurpai pereina per kuna, pagalvojus, kad vel reiks dzinsu ieskoti... cry.gif

Dar turiu problemu su visokiais svarkais... Siandien visa diena ieskojau... Beviltiska. Absoliuciai visi nugaroje meta kazkokias rauksles ir klostes... Tai pardaveja siandien pareiske, jog mano nugara per daug islenkta... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2005 04 16, 00:20)
Tai jei nors ir i maziausius dzinsus isispraudziu, liemuo vistiek kazkaip kabo atvepes... Va tik Mango kazkada radau pazemintu liemeniu dzinsus, kurie kaip nulieti tinka... Ir siurpai pereina per kuna, pagalvojus, kad vel reiks dzinsu ieskoti... cry.gif

Dar turiu problemu su visokiais svarkais... Siandien visa diena ieskojau... Beviltiska. Absoliuciai visi nugaroje meta kazkokias rauksles ir klostes... Tai pardaveja siandien pareiske, jog mano nugara per daug islenkta...  cry.gif
Toks vaizdelis susidaro,kad as buciau sita posta rasius blink.gif Lygiai tos pacios problemos renkantis drabuzius.Jau kai reikia kelnias ishrinkti tai siaubas cry.gif dazniausiai pas siuveja lakstau ax.gif Kartais aprangoj randu kelniu ,bet liemeni dazniausiai reikia pasiaurinti.su svarkeliais irgi tas pats,visad isiuvus daro siuveja.Idealiai tinkanti kostiumeli esu pirkus "City" pardoj,bet taip gerai tik karta papuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2005 04 16, 01:20)
O as niekaip dzinsu ir jokiu kelniu nusipirkti negaliu... nes per liemeni pas mane 57, o per uzpakaliuka kokie 88.. ir slaunys apvalokos... Tai jei nors ir i maziausius dzinsus isispraudziu, liemuo vistiek kazkaip kabo atvepes... Va tik Mango kazkada radau pazemintu liemeniu dzinsus, kurie kaip nulieti tinka... Ir siurpai pereina per kuna, pagalvojus, kad vel reiks dzinsu ieskoti... cry.gif

Dar turiu problemu su visokiais svarkais... Siandien visa diena ieskojau... Beviltiska. Absoliuciai visi nugaroje meta kazkokias rauksles ir klostes... Tai pardaveja siandien pareiske, jog mano nugara per daug islenkta...  cry.gif

Jei turi plona liemeni ir poriesti subiniuka, teks rinktis dzinsus su elastanu, nes vaiksciosi "atvepus" tongue.gif Del svarku net nezinau ka patart, nes irgi nesusirandu, o visokius megztinius ar bliuzonus rinkis dydziu mazesnius, tada viska aptempia ir nesusidaro klostes. Va, cia is patirties, tskant biggrin.gif
Atsakyti
Sios bedos kankino mane iki kokiu 25 m. Mano ugis 154 cm, apimtys buvo 80/60/80. Dabar jos padidejo, bet tycia nesimatuoju, bijau:) Uztat beveik nebeliko problemos renkantis kelnes ar svarkus (dazniausiai tinkamus randu Veromodoj ir Terra Nova). Tiesa, su apimciu padidejimu atsirado ir truputi celiulito.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2005 04 15, 15:06)
Ačiū, bet kad ten aš apart svorio ir ūgio santikio nieko daugiau ir neišskaičiau. Tiesa, ne visas žinutes iš eilės skaičiau, kai ką permečiau akimis.
aš apie kit ka. 84/64/84 na ir žinoma ūgis 1,54.
parduotuvėje kiek teko pastebėti tai mažiausias ūgis kurį mačiau 1,64-1,68.
jei megztuko rankoves gali pasikelti ar kokios trikotažinės palaidinės, tai nelabai kas išeis su švarku. o už jį mokėti 300-400lt ir dar nešti siuvėjai kad pataisytų (paprastai tokį variantą ir siūlo pardavėjos) tai jis tada jau gaunasi auksinis. o apie sijoną tai aš net nekalbu. jei jis dar ir su pamušalu, tai jį taisant, reikia visą ir ardyti. kiek teko matyti 34 dydžio kostiumėliai - apimtis per klubus 92 (mažiausiai) mano atveju reikia kažkur tuos 6cm padėti. kažkokia abra-kadabra  g.gif gaunasi.

[Susiduriu su ta pačia problema - atrodo , kad Lietuvoj prekiaujama tik "standartinių" dydzių apranga...Šiaip žemas ūgis nekeltų rūpesčių, jei ne tas amžinas galvosūkis - kur gauti tinkamų rūbų...Su trikotaziniais marškinėliais trumpom rankovėm, apatiniais, megztukais dar pusė bėdos...Kai ką perku Utenos trikotaže (bet ne dėl to kad labai patiktų - ten dažniau randu tinkamų dydžių), dar United Colors of Benetton, bet ten XS irgi greit išperkami, ir Klaipėdos modelių namų pasitaiko nedidelių dydžių...Džinsus trumpinu.Neatsimenu, kad kada nors būčiau nusipirkus idealiai tinkantį švarką, kelnes ar sijoną - apgailėtina, kai pardavėja aiškina , kad visai gerai atrodo, nor nugara visa raukšlėm susimetus...Taigi dabar jau veltui negaištu laiko, norėdama naujo sijono, pavaikštau medžiagų parduotuves ir važiuju pas savo gelbėtoją - siuvėją...Beje, esu mačius vokiečių katalogus žemiems , įdomu, ar pas mus kada nors tai atsiras...]
Atsakyti
Šeštadienį buvau "Mada" prekybos centre Viršuliškėse, tai ten buvo toks kaip stovas, parašyta: 42 dydžio batai, ir išdėlioti jie ten smile.gif
Nežinau, ar dar liko. Kainos ten lyg ir normalios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monie: 21 balandžio 2005 - 08:53
Sveikos, mažakojės!

Noriu įsijungti į Jūsų būrį ir kovoje dėl mažų batų atstovauti Vilniui biggrin.gif Mano ūgis 1.56; batus nešioju 34-35. Šiemet jau išmaišiau visas Vilniaus batų parduotuves, išsimatavau šimtus porų batų, ieškodama batelių pavasariui. Rezultatas - cry.gif
Prie VCUP yra Le Monti batai. Ten maciau graziu odiniu bateliu ant kulniuko 35 ir 36 dydžio (kaina apie 100 lt.). Deja, man buvo dideli. Būčiau nusipirkusi visokių spalvų visiems gyvenimo atvejams smile.gif Bet gal kam nors tiks-prie progos užeikite.
Atsakyti
Labas mergickos, 4u.gif As irgi turiu 35 vargeli smile.gif Ugis mano 1,62 kazkur. Vilnietems mazakojems galiu parekomenduot "Viva Batai" MADOS centre Laisves prospekte prie "Pasidaryk pats" ax.gif Pirkau neseniai pavasarinius batelius, tai galejau rinktis 35 dydzio net is kokiu 5 poru biggrin.gif Kaip man tai daug, nes tragedija su basutem ir bateliais cry.gif Ten net zieminius labai elegantiskus buvau uztikus 35 dydzio tongue.gif
Atsakyti