Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

QUOTE(leputė @ 2006 04 24, 17:22)
Šeštadienį buvau Gariūnuose. Jau galvojau kaip "trenksiu" pavasarinius batelius... Iš viso to gavosi absoliutus š..... Pasirodo 41 dydžio batelių ten apskritai nebūna. Praėjau visi pavilijonus kur po stogais ir praklausinėjau visus nors kiek normalesnių batų pardavėjus. Visų atsakymas vienodas: tokio dydžio nėra. Kodėl parduotuvėse praktiškai nėr problemų įsigyti tokio dydžio batelius, o Gariūnuose neįmanoma? Varysiu šiandien į Dolitą. Užkniso. biggrin.gif

turbut todel kad tokiu retai kas praso ir jiems neapsimoka vezti.
einamiausi numeriai 37, 38, 39. tai juos ir veza.
manyciau taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 balandžio 2006 - 18:55
QUOTE(LEEja @ 2006 04 25, 19:55)
einamiausi numeriai  37, 38, 39. tai juos ir veza.
manyciau taip 4u.gif

Bet gi yra aukštų moterų ar panelių ne taip jau ir mažai... Būdama 175cm ūgio negaliu gi aš nešioti 36 dydžio batelių... Pagal fizikos dėsnius tokio dydžio pėda neišlaikytų kūno vertikalioj padėty... biggrin.gif
Kažkas klausė apie "Dolitą". Batelių ten yra labai neblogų, tik kainos ten jų truputį kvapą užgniaužia. O aš vakar apsipirkau "Este". Praktiškai visų ten buvusių modelių batelių yra 41 dydžio be jokių problemų. Ir pardavėja sakė, kad tuos dydžius gan greit išperka, nes jų vienoje tam tikro modelio batų siuntoje būna po 2-3 poras, kai tuo tarpu 37-38-39 dydžio po 20-30 ir daugiau porų...
Atsakyti
mano draugė 176 cm nešioja 36 batų dydį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(leputė @ 2006 04 24, 15:22)
Šeštadienį buvau Gariūnuose. Jau galvojau kaip "trenksiu" pavasarinius batelius... Iš viso to gavosi absoliutus š..... Pasirodo 41 dydžio batelių ten apskritai nebūna. Praėjau visi pavilijonus kur po stogais ir praklausinėjau visus nors kiek normalesnių batų pardavėjus. Visų atsakymas vienodas: tokio dydžio nėra. Kodėl parduotuvėse praktiškai nėr problemų įsigyti tokio dydžio batelius, o Gariūnuose neįmanoma? Varysiu šiandien į Dolitą. Užkniso. biggrin.gif

Oi kaip tave suprantu,
pati viena vasara ieskojau sau basuciu, 41 ism., nes plyso turimi,
prakeikiai tuos gariunus, pusdieni matavausi visus is eiles 40-41 ism.,
tai arba per trumpi, arba per platus, tai ir isvaziavau, nieko nepesus doh.gif
Paskui dar ir parduotuves didesnes perejau ir irgi nieko, o nusipirkau tokius puse bedos Kalvariju turgui blink.gif

o past. pora metu pirkausi Apaviktoj, bet ji sekmingai bankrutavo verysad.gif
eisiu i Lituanika g.gif
Atsakyti
Mano ugis 173cm,bet lepeckute 40-41.Tai kai einu batu pirkti buna tragedija,ypac zieminiu.Dazniausiai ziuriu ne i kaina o i dydi schmoll.gif
Atsakyti
mano kita draugė 156 cm 40 batų dydis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 04 25, 19:55)
einamiausi numeriai  37, 38, 39. tai juos ir veza.
manyciau taip 4u.gif

Turguje 41 dydį gauti aš jau seniai nebesvajoju.Visada einu į parduotuves.Na Danija,Step top ir kt.Parduotuvėje visada yra didelių dydžių,tik skonis ne visada su mada sutampa biggrin.gif
Jiems apsimokėtų vežti(aš taip manau),nes daber daug kas 'dideles kojas"turi,bet kiniečiai tokių neįsivaizduoja biggrin.gif
Kažkada viena prekeivė sakė,kad ,jeigu to fasono būna 40/41,tai didelėje dėžėje tik1/2 poros tebūna g.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Nepatikesit mano pazystamos mergaite sestoke o nesioja 40-41 batus
Ir svarbiause kad pastovei neranda g.gif niekur.Vaikiski netinka o moteriski tokios ismieros schmoll.gif schmoll.gif o turgui visai baisus ypac tokios ismieros.
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2006 04 28, 16:39)
4u.gif  4u.gif Nepatikesit mano pazystamos mergaite sestoke o nesioja 40-41 batus
Ir svarbiause kad pastovei neranda g.gif niekur.Vaikiski netinka o moteriski tokios ismieros  schmoll.gif  schmoll.gif o turgui visai baisus ypac tokios ismieros.

Tikiu, manosios 10-ies metu paneles, ketvirtokes, 38-39 lapce blink.gif ,
uz poros metu tuos taikisys i mano batus lotuliukas.gif ,
jau yra nuziurejus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos paneles,
na as ir turiu tokia problemele del batu, mano dydis 40-41, graziu pavasariniu batu nerandu.apejau klaipedoje visa akropoli turgu ir centre esancias parduotuves... ir nieko... arba labai visi batai baisus...
sad.gif
tai jau su asarom vos ne namo gryztu,pasijuntu kaip milzinas, kai tuo metu mano mama nesioja 37-38 ir batu turi visokiausiu,pilna ir beproto graziu,o as su savo lepecka nieko nerandu.....
Atsakyti
nu man tai kazkaip del ismieros 39-40 problemu nekyla. man visada del siaurumo. nu amzinai per siauri. sad.gif aisku vasarinius tai lengvai prisitaikau, zieminius irgi, taciau sezoniniai... verysad.gif ir niekaip as tu nuospaudu ant mazo pirstelio neisigydau...del to taip ir yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geneva: 30 balandžio 2006 - 22:54
o aš kol randu siaurus batus doh.gif man dažniausiai per platūs būna verysad.gif
Atsakyti